Bildirim
Mazda VS Honda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mx-5 güncel model, S2k 2009 son üretim yılı tadı ayrıdır ama temizini bulmak zor ve istedikleri rakamlar çok abartı. Bu durumda MX-5 daha mantıklı hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buy>akip_giden_yillarim -- 10 Kasım 2018; 8:18:36 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim de bir arkadaşım Mars'a gidecek spaceX mi , Nasa mi ? Turizm acentesi olarak tercih etmesi gerektiğini soruyor. Arkadaşım henüz evrimi tamamlamamis bir maymun olduğu icin ben yazayim dedim. Kendisi henuz klavye öğrenimini tamamlamadi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy
Benim de bir arkadaşım Mars'a gidecek spaceX mi , Nasa mi ? Turizm acentesi olarak tercih etmesi gerektiğini soruyor. Arkadaşım henüz evrimi tamamlamamis bir maymun olduğu icin ben yazayim dedim. Kendisi henuz klavye öğrenimini tamamlamadi...
havanla fırlatsın kendini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF3D9488C -- 10 Kasım 2018; 11:37:40 > -
Ne bekledigiyle alakali. Sifir mx5 rf alsin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X