Şimdi Ara

Mazda VS Honda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler bir arkadaşım tavsiye üzerine benden yardım istedi Honda s2000 mi yoksa Mazda MX-5 mi almalıyım ? diye sordu.Sizce sizler hangisini önerebilirsiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mx-5 güncel model, S2k 2009 son üretim yılı tadı ayrıdır ama temizini bulmak zor ve istedikleri rakamlar çok abartı. Bu durumda MX-5 daha mantıklı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buy>akip_giden_yillarim -- 10 Kasım 2018; 8:18:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de bir arkadaşım Mars'a gidecek spaceX mi , Nasa mi ? Turizm acentesi olarak tercih etmesi gerektiğini soruyor. Arkadaşım henüz evrimi tamamlamamis bir maymun olduğu icin ben yazayim dedim. Kendisi henuz klavye öğrenimini tamamlamadi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Benim de bir arkadaşım Mars'a gidecek spaceX mi , Nasa mi ? Turizm acentesi olarak tercih etmesi gerektiğini soruyor. Arkadaşım henüz evrimi tamamlamamis bir maymun olduğu icin ben yazayim dedim. Kendisi henuz klavye öğrenimini tamamlamadi...

havanla fırlatsın kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF3D9488C -- 10 Kasım 2018; 11:37:40 >
  • Ne bekledigiyle alakali. Sifir mx5 rf alsin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Honda Civic vs Wv golf
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.