Şimdi Ara

Mazda6 2.0Lt AT 51.800TL Nasıl Fiyat??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda Mazda3 kullanıcısıyım, Aracı aldığım bayi özaydın arayıp Mazda6 Dynamic 2.0 otomatik vites modeli için 51,800 fiyat teklifi yaptılar. Bana çok cazip geldi takas yapmayı düşünüyorum. Sizde yorumlarınızı yaparsanız.. aracımın üzerine 13,000Tl vericem.. modelin detayını inceleyebilirsiniz http://www.ozaydinotomotiv.com/mazda6teknik.html

• Gerçekten iyi fiyat vermişler şu anki arabanıza.Donanım olarak oldukça dolu sadece xenon ve sunroof eksik.
    Yakıt tüketimi biraz fazla.Bu rakamlarda klasik olarak Skoda Superb 1.4tsi öneriliyor.Benzinli tercihinizde ısrarlıysanız incelemenizi tavsiye ederim.
  • Aşağı yukarı 38 milyara yakın bir rakam saymışlar aracınızı ki;Mazda 3 için güzel bir rakam.Şayet bütçenizi sarsmayacaksa bu takas işlemi ve ileride de satmak sorun olmayacaksa bence olabilir.Zira yeni 6'lar gerçekten kaliteli ve güzel bence.
  • Sizin arabayı çok güzel fiyata saymışlar. Eğer 13.000 lira sizi zorlamayacaksa çok güzel bir tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabbarnuke

Arkadaşlar şuanda Mazda3 kullanıcısıyım, Aracı aldığım bayi özaydın arayıp Mazda6 Dynamic 2.0 otomatik vites modeli için 51,800 fiyat teklifi yaptılar. Bana çok cazip geldi takas yapmayı düşünüyorum. Sizde yorumlarınızı yaparsanız.. aracımın üzerine 13,000Tl vericem.. modelin detayını inceleyebilirsiniz http://www.ozaydinotomotiv.com/mazda6teknik.html

51,800 değil de üzerine 13bin verip vermek iyi
    Demekki takas olmasa çok daha aşağı verecekler

• bence bu fırsatı kaçırmayın derim. ileride böyle bir araç değişikliğinde üstüne çok daha fazla para ödemeniz gerekebilir. .
  • Aynı donanımlarda bir C sınıfı araç(Honda Civic,Corolla falan) bugün neredeyse 46,47 bin TL civarlarında. 51,800 Tl bence çok cazip..
  • LPG uyumu da iyiymiş Mazda'nın. Bence güzel araç...
  • Çok merak ettim, altındaki araç rahatsız mı etti seni? Sırf cazip olduğu için mi 13.000 lirayı vereceksin aracın üstüne?
  • Sonuçta birisi C sınıfı diğeri D sınıfı 2.0cc motor vergisi yüksek olacaktır. bence iyi hesap edin ona göre karar verin.
  • Ozellikle uzun yolda 2.0 aracin keyfi baskadir. Hayirli ugurlu olsun.
  • Hem 51800tl lik fiyat hemde sizim aracı 38bin tl ye saymaları çok ggüzel.Aracınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız almanız mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 13 Şubat 2010; 0:45:55 >
  • buraya yazıp fikir sormakla bile vakit kaybediyorsun yahu kaçırılmayacak bir teklif bu :))
  • Mazda 3'ün ülkemizde satışları Mazda 6'ya göre çok daha iyi durumda. Mazda 6 nerdeyse hiç satmıyor gibi. Bunu dikkate alırsanız iyi olur.

Mazda 6 D sınıfı olamayacak bir araç. Boyutları ve ağırlığı ile C sınıfı bir araç. Hatta arka koltuklarındaki konfor eksikliği insanı özellikle rahatsız etmektedir. Boş ağırlığı 1320 kg kadardır ve 2.0 motorun ağırlığı nedir bilemiyorum, ancak motor hacmi arttıkça aracın ağırlığının ekstradan artmasını beklenir. Gelin görünki araç 1.4 motorlu dizel Corolla'dan daha hafiftir.

Mazda 6'nın kapılarını bayide gidip açıp kapatın, hem de 3-4-5-6 kere. Sonra gidin VW Golf, Jetta ve Passat'ın kapılarını açıp kapatın. Sonra Avensis ve Corolla'nın kapılarını açın kapatın.

2.0 motorun yakışı da cabası. Bu kadar hafifliğe rağmen hiç bir şekilde yakıt ekonomisi sunamayan bir motora sahip Mazda 6.

Ben olsam gider VW Passat 1.4 TSI veya Toyota Avensis alırdım. Belki Mazda 3'ünüzü daha aza sayacaklar, ama en azından sahip olacağınız aracın ikinci eli daha değerli olacaktır. Mazda 6'nın ikinci eli nerdeyse ölü gibi belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teaman1977 -- 11 Şubat 2010; 11:56:41 >

• gerçekten güzel fiyat vermişler kaldıkı bazı c sınıfı araçlar bu fiyati bile geçiyor bu fırsatı kaçırmayın derim
  • bencede kaçımayın. acaba senin mazda bayisi benim astra ya nekadar verir. bende mazda6 ile takas ederim. 13000 lira da benden istesin. canları sağ olsun :))
  • Şehir içi 12 litrenin altına kesinlikle inmeyecek bi arac buda yaklasık 450 krus yakın ...

Ayrıca Türkiye şartlarında boyle bi aracın tutulma gibi şansıda yok buda ikinci elde arabanın buyuk zarar vereceğini gosterir..

Yinede karar senin mazda 3 baska yerlerde değerlendir bence...
  • teklif cazip 13000 tl sizi zorlamayacaksa çok mantıklı takas.
  • Sehir icinde 1.6 motorlu - soylenen agir kasalara sahip - otomatik araclarin yakit tuketimi ne durumda hic arastirdiniz mi?
    2.0 motorlu araclari elestirmeden once onlarin tuketimlerine bakin lutfen.
  • çok güzel bir takas araçların sınıflarını belirlerken ağırlığına göre kendince bir kıstas oluşturan arkadaşlara bakmayın.Forumda ankaralı bi arkadaş almıştı şehir içi tüketimi 10 litre civarıydı yanılmıyorsam.Ayrıca aracı bu denli düşük ağırlıkta yapabilmek dezavantaj değil aksine başarıdır.Bence hiç durmayın önce aracı test edin sonrada nihayi kararınızı vereceksinizdir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.