Şimdi Ara

MEB'in yaptığı denemeleri toplayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meb in çeşitli illerde yaptığı farklı denemeler varmış kaliteli diyor herkes. BU denemelere giren arkadaşlar pdf veya foto olarak bu denemeleri birleştirirsek herkes faydalanır mezun arkadaşlar da sevinir diye düşünüyorum. Lütfen elinde bu denemelerden olanlar burada birleştirelim herkes yararlansın.

Alamayan arkadaşlar varsa samsun meb denemesini atıyorum. Samsun Denemesi ------- Bu da cevap anahtarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucansu -- 16 Ocak 2016; 18:01:38 >

• up
  • up
  • Hepsi farklı denemeler. İnternettekiler kolay, paylaşılanlar zor. Anlamadım ben bu işi
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    bu adamlar boş boş deneme yapmıolar heralde vardır bir hikmeti yayınlasa elinde olanlar da biz de faydalansak
  • Samsun daki birinci deneme hariç hangisi paylasildi arkadaşlar bu konuya atar misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antiretro kullanıcısına yanıt
    Sende Samsun denemesinin cevap anahtarı varsa rica etsem atabilir misin?
  • Tamamdır cevap anahtarı için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucansu

arkadaşlar meb in çeşitli illerde yaptığı farklı denemeler varmış kaliteli diyor herkes. BU denemelere giren arkadaşlar pdf veya foto olarak bu denemeleri birleştirirsek herkes faydalanır mezun arkadaşlar da sevinir diye düşünüyorum. Lütfen elinde bu denemelerden olanlar burada birleştirelim herkes yararlansın.

Alamayan arkadaşlar varsa samsun meb denemesini atıyorum. Samsun Denemesi ------- Bu da cevap anahtarı

o denemeyi kendi hesabından upload ederken benden izin aldınmı ?

• .koter. kullanıcısına yanıt
    benim için hesap farketmez ver senin hesabını koyayım.benim derdim biri yararlansın.senin derdin egonun tatmin edilip ben koydum demekse ver hesabını düzelteyim.
  • quote:

benim için hesap farketmez ver senin hesabını koyayım.benim derdim biri yararlansın.senin derdin egonun tatmin edilip ben koydum demekse ver hesabını düzelteyim.

ben egomu tatmin edecek olsam o denemeyi taratıp herkese açık konu açmazdım, o denemeyi hazırlayan komisyon benim hocalarım olduğu için haberdar ederek paylaştım, haberin olsun diye söylüyorum yoksa bunların basımı ve dağıtımı yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 16 Ocak 2016; 18:15:25 >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    soruları hazırlayanların senin hocalarının olması sana ne avantaj sağlıyor da dağıtımı yasakken sen paylaşabiliyorsun ben paylaşamıyorum? böyle mi yani.
  • quote:

soruları hazırlayanların senin hocalarının olması sana ne avantaj sağlıyor da dağıtımı yasakken sen paylaşabiliyorsun ben paylaşamıyorum? böyle mi yani.

valla konuyu boşuna açmışsın emin kardeşimizden başka teker teker deneme taratıpta foruma konu açan adam yok. adam 160 soruyu teker teker taratıp herkesle paylaştı, bunu yapmak zorunda kesinlikle değildi ama iyi niyetinden yaptı, dolayısıyla bu denemenin paylaşıp paylaşılmaması onun isteğine kalmış sonuçta bu adam atmasa bu denemeyi başka bir yerde bulamayacaktık, adam emeğime saygısızlık ediliyor diye 2. denemeyi taratmak istemedi siz haklı duruma düşürüyorsunuz.

tekrar teşekkürler emin kardeşim senin gibi adamlar lazım bu foruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

quote:

valla konuyu boşuna açmışsın emin kardeşimizden başka teker teker deneme taratıpta foruma konu açan adam yok. adam 160 soruyu teker teker taratıp herkesle paylaştı, bunu yapmak zorunda kesinlikle değildi ama iyi niyetinden yaptı, dolayısıyla bu denemenin paylaşıp paylaşılmaması onun isteğine kalmış sonuçta bu adam atmasa bu denemeyi başka bir yerde bulamayacaktık, adam emeğime saygısızlık ediliyor diye 2. denemeyi taratmak istemedi siz haklı duruma düşürüyorsunuz.

tekrar teşekkürler emin kardeşim senin gibi adamlar lazım bu foruma.

ben teşekkür ederim kardeşim,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.