Şimdi Ara

Media Markt S4 Mini 999 TL internet fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paypal kampanyası ile alınca 899 TL'ye geliyor...
  • Ben bir tane aldım. Paypal ile ilgili bilgilendirme olmadı ama yarın bir müşteri hizmetleri ile konuşup öğreniriz.
  • Fiyat 1079 olmuş. Mediamarkt bunu hep yapıyor. Bir aşağı bir yukarı. Günde 2 kere değiştirdiği oluyor. Ben geçen ay bir telefon aldım. Bir gün 819 görünüyordu, ertesi gün 899 oldu aynı günün akşamına 749 oldu hemen aldım. Mağaza teslimatı da yapıyorlar şehrinizde mağaza varsa. Teslim almaya gittim raftaki fiyatı 899 liraydı :) 150 lira kar ettim. Almayı düşünenler biraz daha beklesin, iki üç saatte bir girip baksın. Fiyatlar çok dalgalanıyor.
  • Konusu vardı burada geçen günlerde 850+ bonus olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomaDoga

Fiyat 1079 olmuş. Mediamarkt bunu hep yapıyor. Bir aşağı bir yukarı. Günde 2 kere değiştirdiği oluyor. Ben geçen ay bir telefon aldım. Bir gün 819 görünüyordu, ertesi gün 899 oldu aynı günün akşamına 749 oldu hemen aldım. Mağaza teslimatı da yapıyorlar şehrinizde mağaza varsa. Teslim almaya gittim raftaki fiyatı 899 liraydı :) 150 lira kar ettim. Almayı düşünenler biraz daha beklesin, iki üç saatte bir girip baksın. Fiyatlar çok dalgalanıyor.

Kâr mı yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Fiyat 1079 olmuş. Mediamarkt bunu hep yapıyor. Bir aşağı bir yukarı. Günde 2 kere değiştirdiği oluyor. Ben geçen ay bir telefon aldım. Bir gün 819 görünüyordu, ertesi gün 899 oldu aynı günün akşamına 749 oldu hemen aldım. Mağaza teslimatı da yapıyorlar şehrinizde mağaza varsa. Teslim almaya gittim raftaki fiyatı 899 liraydı :) 150 lira kar ettim. Almayı düşünenler biraz daha beklesin, iki üç saatte bir girip baksın. Fiyatlar çok dalgalanıyor.

Kâr mı yaptın

bende takıldım bu lafa

• quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Paypal kampanyası ile alınca 899 TL'ye geliyor...

Paypal olayi nedir tam olaak indirim felanmi yapiyor

• sehirfirsati.com ücretsiz kargo , 2 yıl ithalatçı garantili

buradan
  • 1079 OLMUŞ.
    KLİKSADA +100 WOLRD PUANLA 970 GELIYOR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

quote:

quote:

Kâr mı yaptın

bende takıldım bu lafa

Bırakın masum bir şekilde bu heyecanını doya doya yaşasın...

• bu nedir ?
    be telefona çift sim oluyor mu ?

SIM kart formatı: Opsiyonel Çift SIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: netses

bu nedir ?
    be telefona çift sim oluyor mu ?

SIM kart formatı: Opsiyonel Çift SIM

Nokia 3310' da olduğu gibi (Ben kullanmıştım) değiştirebilir özel arka kapağa 3 tane sim kart takılabilir
    Sanırım bunu ifade ediyor.
  • Üç farklı s4 mini modeli var biri çift sim girişli I9192. Fakat henüz Türkiyeye geldiğini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 2 Ekim 2013; 11:25:04 >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    doyamasın içinde patlasın. yaşasın kötülük
  • Arkadaşlar,

An itibariye mediamarkt siparişimi sistemsel bir hatadan dolayı iptal ettiğini ve cihazı teslim etmeyeceğini bildirdi. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Aynı fiyattan değil, şu an mevcut fiyattan işlem yapıyorlar. Bu nedenle fırsat dedikleri balonmuş.
  • quote:

Arkadaşlar,

An itibariye mediamarkt siparişimi sistemsel bir hatadan dolayı iptal ettiğini ve cihazı teslim etmeyeceğini bildirdi. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Aynı fiyattan değil, şu an mevcut fiyattan işlem yapıyorlar. Bu nedenle fırsat dedikleri balonmuş.

Şu alemde Kliksa üzerine firma yok.
    Birçoğu 10 lira zarar edeceğim diye sipariş iptali yaparken geçen yıl Kliksa herkese bedavadan ürünleri göndermişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

quote:

Kâr mı yaptın

bende takıldım bu lafa

Adam 749 TL'ye almış. Teslim almaya mağazaya gittiğinde mağaza fiyatı 899 TL imiş. 899-749=150 TL kar etmiş olmuyor mu, neyi anlayamadınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

quote:

Kâr mı yaptın

bende takıldım bu lafa

"Masum heyecanıma" olan saygınız için teşekkür ederim ama mesaj sayınızdan uzun süredir forumda olduğunuzu ve güvenilir bir yazar olduğunuzu bildiğim için bu lafı size yakıştıramadım. Ayrıca pek çok konuda yazılarınızı da takip ediyorum. Konumuza gelecek olursak;
    Benim de konuları takip ettiğimi ve piyasayı az çok bildiğimi ilgili arkadaşlar rahatlıkla keşfedebilir. Gelelim piyasadaki diğer fiyatlara. Ben satın aldığımda malum fiyat karşılaştırma sitelerinde ne olduğu belli olmayan yerlerdeki fiyatları bile bunun üzerindeydi. Zaten yolumun üzerinde olan mağazadan kargo ücreti ödemeden ellerimle teslim aldım ve kasada aynı anda aynı telefonu almakta olan adamın ödeyeceğinden 150 lira az ödedim. Kar mı yaptım? Evet bence büyük kar yaptım.
    Bundan başka merak ettiğiniz konu varsa kısaca cevaplamaya çalışayım, konuyu kirletmeyelim.

• quote:

Paypal kampanyası ile alınca 899 TL'ye geliyor...

Bu kampanyanın içeriği nedir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.