Şimdi Ara

MEGANE 1 jant sorum ???????????????????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA arkadaslar benım megane 1 1.6 16 valf rxt aracım var. Araabamda 15 jant var 16 jant koysam sıkıntı olurmu acıl yardımm..

• 2000 model üstü sanırım aracınız..Bende 2000 model vardı lastiği bi boy büyük almayı düşündüm sürtebilir dediler..Ama eğer taktıracam diyorsanız 195/50/r16 falan uygun olabilir..veya dahada geniş lastik olsun derseniz 205/45/r16 olur ama bu seferde konforu gözden çıkarmanız gerekebilir..
  • evet aracım 2000 model üstü yanı 195 50 16r taktırsam sıkıntı cıkarmaz degıl mı ??
  • muzafferdmrts kullanıcısına yanıt
    Kesin bişey söylemek imkansız ki buna kesin cevap veren lastikçi bile malını satmak için cevap verir..Bizim bi abide 99 model coupe vardı 205/45/r17 taktırmıştı..Yol tutuşu çok iyi dedi ama 17 jant konforu tamamen alıyor dedi..Sürtme yapıyor falan demedi..Coupe ile sedan arasında davlumbaz farkı varmıdır bilmiyorum..195/16/r15 takılınca yol tutuşu artacaktır, konfordan yana pek bi fark olmaz çünkü 50 yanak lastik için bence sınırda bi rakamdır..45 lastik yanakta konfor körükleniyor iyice..Sıkıntı olacağını sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun bi foto atarsınız artık uygulamadan sonra :)
  • Tabıkı atarım yardımınız ıcın tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.