Şimdi Ara

Megane 2 Arka Sol Taraftan Gelen Ses (Çıldırmak Üzereyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2004 Model Megane 1.5 dci dynamique aracım var.Yaklaşık 2.5 seneden beri aktif kullanmaktayım .Kronik sorunları çok oldu fakat hepsini teker teker bulup çözüme kavuşturdum.Ama son 2 3 aydır arka sol kısımdan gelen sese çare bulamıyorum.Fişekler yeni amortisörlerde hava yok.Lifte kaldırıp baktırdım.Aracın içinden şamandıraya kadar söküp deponun içinde sabit olmayan birşey vardı diye ona dahi baktım.Fakat somut olarak tek bulabildiğim şey aracı lifte kaldırdığım zaman yakıt deposuna vurduğum an yolda gelen lap lap sesleri duyuyorum.Gerçekten aracımı seviyorum fakat satma seviyesine geldim sesten dolayı.En ufak çukurda bile arka sol kısımdan vurma şeklinde sesler geliyor.Daha önce yaşayan ya da sebebini bilen varsa bana ulaşabilirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizsarier1 -- 8 Şubat 2020; 21:17:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakıt lıkırdıyor olabilirmi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hayır öyle bir ses değil.Bildiğiniz amortisör vurması gibi bir ses geliyor.

• Torsiyon burçları kontrol edildimi.

• nasıl bir ses var
  • Evet torsiyon burçlarına bakıldı sorun yok.Çukura düştüğümde ya da yaya geçidindeki beyazlı şeritlerde arkadan lap lap vurma sesi geliyor.Araç lifte kalktığı zaman yakıt deposuna vurduğumda aynı sesi işitiyorum.Fakat yakıt deposunun içine kadar baktık oynayacak herhangi birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizsarier1 -- 9 Şubat 2020; 0:16:18 >
  • Beyaz çizgilerden geçerken gelen sesin sebebi lastiklerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal lastik sesi gelmiyor.Bildiğiniz çukura düştüğünüz zaman ses gelir öyle geliyor.

• Amortisör üst takozu sağlam mi? Lastik havası fazla mi?

• Partner tepee aracimdada ayni sesi duyuyordum, hep arkaya yoğunlaştım, ustalarda kaldirdi indirdi birsey bulamadi.. arac midemi bulandirdi derken muaneye gittim ve muaneden kaldim.. alt rotil kolu bosluk var.. loooll.. degisince ses gitti.. sende one yoğunlaş.. ses arkadan geliyor ama aslinda onden geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler pazartesi günü ilk fırsatta sanayiye gidip alt rotil kollarını kontrol ettireceğim.Gerçekten çok sinir bozucu bir ses ve ben de satmayı düşünüyorum eğer çözümünü bulamazsam.

• Ben Kemal Geliyorum kullanıcısına yanıt
    Amortisör takozları yeni değişti 1 yıl olmadı.Hatta fişekler bile değişti.Hava basıncı olarak 32 denedim 34 denedim ama durum hep aynı.

• sesi buldunuz mu hocam

• amcamın megane2'sinde de benzer ses vardı takozları değiştirdik geçmişti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.