Şimdi Ara

Megane 2 dynamique? Corolla? Civic?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araçlar hakkında değişik tavsiyeler duydum. donanımhaber e danışayım dedim

2004 Megane II 1.6 Dynamique hakkında düşünceleriniz?

2004 civarı Toyota Corolla 1.6 Terra, Sol... hakkında düşünceleriniz?

2004-2005 civarı Honda Civic hakkında düşünceleriniz?

İşin aslında 23000-24000 civarında bunlardan birini düşünüyorum hangisini almalılıyım neden????? şimdiden saolun arkadaşlar....

• diğer araçlar hakkında kulaktan dolma bilgim var ama iki defa megane 2 full dinamik aldım kullandım ve sattım, istersen sana bilgi verebilirm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

diğer araçlar hakkında kulaktan dolma bilgim var ama iki defa megane 2 full dinamik aldım kullandım ve sattım, istersen sana bilgi verebilirm..

valla çok iyi olur. benim megane 2 dinamiğin iç dizayn dış görüntüsü vs. herşeysi hoşuma gidiyor. çevremdekiler de o aracın çok problem çıkardığını söylediler. aklımı karıştırdılar. mesela megane dansa corollayı tek geçerim diyorlar. ama içi bana çok uyduruk geliyo corollanın.

sen megane kullandın sattın, sence.... avantaj ve dezavantajları.. yaşadığın sıkıntılar, arabanı neden sattın(özel deilse)
  • Ben olsam Corolla-Civic ikilisinden birini düşünürdüm.
    Meganeların iç mekan kalitesi bana göre berbat,motor desen 1.6 16V LPG'siz binilmez.Megane'ların motor ilk çalıştırmada subap iticilerinden rahatsız edici bir ses geldiğini çoğu kullanıcıdan duydum.
  • civic daha iyi seçim bence. megane zaten yakar o kesinde elktrk vs. daha problemli olur. honda daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
  • Değerli forumdaş reno megane 2 kullanıcısıyım asla önermem linki bi oku istersen baya uzun sana iyi fikir olur...Pişman olma...

http://forum.donanimhaber.com/m_49008331/tm.htm
  • civic'in pek bir numarası yok megane ve corolla'ya göre , konsolu bomboş denilebilir , corollada da sadelik mevcut , megane daha modern görünüyor ve de dynamique donanım versiyonu çok kaliteli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • megane 1.6 16v 115hp öneririm ailemizde 4 seneyi aşkındır 2004 sedan dynamique tekno+exe pkt var çok memnunuz yalnız iki krş fazla verin servis bakımlı temiz bir araç alın çok memnun kalırsınız km si düşürülmüş hor kullanılmış bir araç alırsanuız her araçta olduğu gibi sıkıntılar yaşarsınız japon araçlarına uzun süreli binemezsin çabuk sıkılırsın çevremdeki kullanıcılarda öyle söylerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

megane 1.6 16v 115hp öneririm ailemizde 4 seneyi aşkındır 2004 sedan dynamique tekno+exe pkt var çok memnunuz yalnız iki krş fazla verin servis bakımlı temiz bir araç alın çok memnun kalırsınız km si düşürülmüş hor kullanılmış bir araç alırsanuız her araçta olduğu gibi sıkıntılar yaşarsınız japon araçlarına uzun süreli binemezsin çabuk sıkılırsın çevremdeki kullanıcılarda öyle söylerler

imzamdaki araca 4 yıldır sorunsuz ve sıkılmadan biniyorum.civic tavsiye ederim.ies donanımlı alırsan çok iyi olur.ayrıca problemsiz bir şekilde binersin.
  • Megane II'nin(DAha doğrusu hemen hemen bütün Megane serilerinin)düştüğü rezil halleri görün işte.Rakip kasasıyla değil de rakip kasaların selefiyle karşılaştırılıyor üstelik onların içinde bile sonlarda yer alıyor.Sonra piyasası iyi diye dönüp duranları okuyup gülüyorum.

Tavsiye Corolla
  • Beraber çalıştığım arkadaşımın 2003 senesinde sıfır aldığı bir honda civic'i var. Aldığı günden bu güne kadar bilirim, zannetmiyorum kolay kolay bir insan bir araca bu kadar zulmetsin, bu kadar agresif kullansın. 135 bin km civarında rutin bakımlar dışında bir sorun olmadı. Ara sıra kullanıyorum, sürüş zevki olarak belirttiğiniz diğer iki araçtan daha önde. Tabi zevkler değişebilir. Ben vw gurubu araçları seven biriyim, bu üçünüde tercih etmem ama birini seçecek olsam honda civic derim.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 14 Mayıs 2011; 15:02:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax_36

Değerli forumdaş reno megane 2 kullanıcısıyım asla önermem linki bi oku istersen baya uzun sana iyi fikir olur...Pişman olma...

http://forum.donanimhaber.com/m_49008331/tm.htm

geri dönüşümde olduğu için haberini okutmuyor. genel sıkıntı nedir ki

quote:

Megane II'nin(DAha doğrusu hemen hemen bütün Megane serilerinin)düştüğü rezil halleri görün işte.Rakip kasasıyla değil de rakip kasaların selefiyle karşılaştırılıyor üstelik onların içinde bile sonlarda yer alıyor.Sonra piyasası iyi diye dönüp duranları okuyup gülüyorum.

Tavsiye Corolla

yerden yere vurdun sen de yav....

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

civic'in pek bir numarası yok megane ve corolla'ya göre , konsolu bomboş denilebilir , corollada da sadelik mevcut , megane daha modern görünüyor ve de dynamique donanım versiyonu çok kaliteli

ben de öle düşünüyom da çevremdeki arkadaşlarımın dediği ve burdaki arkdaşların söylemleri "acaba ?" dedirtiyor... durum bundan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmez99 -- 14 Mayıs 2011; 15:25:11 >

• Baştan sizi bilgilendiriyim. Megane dynamique donanımlısı yani faz1 makyajsız versiyondur. 3.5 sene dynamique 1.5 DCi kullandım memnun kalmadık son zamanlarda sattık. Şimdi megane kötülemek istemiyorum ama araştırırsanız böyle. Size tavsiyem faz 2 yani makyajlı kasa 2006 2007 model bakın izolasyonu arttırılmış ve tıkırtıkar bi nebze olsun giderilmiştir.

İyi akşamlar.
  • Megane de yerden yere vurulur ama sınıfında en çok tercih edilen arabadır bende 2005 model privelege wagon kullanıyorum hiç sorun yok çok şükür
  • Eski Corolla kullanıcısı olarak Corolla diyorum.Her şeyiyle memnun etti 5 senede hiç bir sorun çıkarmadı.
  • corolla 2006 terra aracım var, kesinlikle tavsiye ederim, sürüşü, konforu, performansı, yakıtı herşeyi mükemmel. arıza zaten hiç yapmadı, hem sehiriçi hem de şehirdışında çok kullanışlı...
  • corolla civic i elerdim direk megane daha yeni teknoloji o modeler içerinde.
    ama ben focusu tercih ederdim yeni kasası onlarda daha pahalıdır.eski kasa ghia nın en fuluna bakardım
  • abiler ben tasarımdan yana olduğuma karar verdim. ne kadar siz tavsiye etmeseniz de,iç dizayn sanırım yine megane 2 de var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmez99 -- 16 Mayıs 2011; 23:36:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.