Şimdi Ara

Megane 2 hasar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün park halindeki aracımıza bir aracın sürtmesi sonucu hasar aldık. Ben önce çizik sandım fakat sürten aracın boyası çıktı sanırım sizce ne yapmalıyızhttp://hizliresim.com/40XXm4

Megane 2 hasar Megane 2 hasar Megane 2 hasar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun.Bizim scenic 2 çağla yesilindede milletin kapıları çarpması sonucu bunlardan var.Ne yapilacagini bende bilmiyorum.Meganinizin rengi kaplama mi?

• Sürten aracın boyası sizinkinde kalmışsa Tiner çıkarır

• Yok hocam bunlar çizik gibi duruyor. Lokal boya ile halledilir gibime geliyor.

• 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    Yok aracınızın rengi gelincik kırmızı

• Bana diğer aracın boyası gibi geldi pasta ile geçer gibi düşünüyordum. Lokal boya yaptırsak maliyeti ne olur?

• yvz1903 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sanayide çok tutmaz 100 civarı tutar gibime geliyor ama serviste yüksek tutma ihtimali var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Sürten aracın boyası sizinkinde kalmışsa Tiner çıkarır

Yapmayın allah aşkına boyaya tiner sürüldüğü nerede görülmüş, zarar görmeyen boyaya zarar verir. Diğer aracın boyası gecmişse pasta ile çıkartılır tinerle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 29 Ekim 2016; 23:42:52 >
  • tunc52 kullanıcısına yanıt
    Biraz arastırırsan böyle bir uygulamanın var olduğunu görürsünüz.Pasta tabiki başka bir çözüm pratik olarakta sadece o bölgeye (alttaki boyanın orjinal olması kaydıyla) silinerek uygulanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Biraz arastırırsan böyle bir uygulamanın var olduğunu görürsünüz.Pasta tabiki başka bir çözüm pratik olarakta sadece o bölgeye (alttaki boyanın orjinal olması kaydıyla) silinerek uygulanabilir

Basit ve risksiz pasta varken tiner ile maceraya girmeye gerek varmı? üstelik araç enaz 5 yaşında tiner kullanmak aklımın ucundan bile geçmez.

Megane 2 nin ürün gamında böyle bir renk olduğunu ilk defa gördüm.Paso inox buz dolabı renkli megane dolu ortalık.Zevkli bir rengi var arabanızın maşallah

• Evet bende daha önce hiç görmemiştim. Dikkat çekmesinden dolayı nazar değdi :)

• Çamurluk üzerindeki boya kalkması gibi duruyor. Tampon üzerindekiler karşı araçtan geçmiş gibi.

HB modellerinde kırmızı var biliyorum da Sedan modellerde sadece bordo var diye biliyorum. Aracınız HB mi?
  • Hayır sedan hb modellerindeki gibi bir kırmızı değil sanımda olsa fotosunu atardım. Pasta iş görürmü sizce
     Megane 2 hasar

• Sürten araba 'nin rengi ise pasta ile çıkarılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 30 Ekim 2016; 15:58:49 >
    pasta iş görür. Üstüpü,pamuk bulamazsanız yumuşak bez ile iyice yedirerek sürün. Fakat fotoğraflara baktım tamponun bazı yerlerinin boyası kalkmış ve çamurluğunda boyası kalkmış gibi boyası kalkan yerlerin kenarlarında beyazlık var bana astar gibi geldi, Yinede denemekte faydavar olamazsa rötuş yaptırırsınız.
  • Sağolun iş yoğunluğundan yapamadık. Çizik de gidermi bakacağız

• aracın boyası kalkmış ... boyamadan eski haline gelmez... pasta pek iş yapmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.