Şimdi Ara

megane 2006

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. ben genelde donanım forumunda olurdum. bu formu yeni gördüm. yeni araba alcağımız şu günlerde çok iyi bir tesadüf oldu.

kusura bakmayın; hiç arama yapmadım soracağım. megane dci düşünüyor babam; ne dersiniz. 2. eli yokmuş falan, doğrumu?almaya değer mi, 40 millar verilip başka ne bakalım(dizel şart).

bundan önce 5 yıl nissan pikapa bindik, 3 yıldır da doblo jtd'ye biniyoruz. geniş bir araba olması tercihimizdir.

• quote:

Orijinalinden alıntı: cimşit

merhaba. ben genelde donanım forumunda olurdum. bu formu yeni gördüm. yeni araba alcağımız şu günlerde çok iyi bir tesadüf oldu.

kusura bakmayın; hiç arama yapmadım soracağım. megane dci düşünüyor babam; ne dersiniz. 2. eli yokmuş falan, doğrumu?almaya değer mi, 40 millar verilip başka ne bakalım(dizel şart).

bundan önce 5 yıl nissan pikapa bindik, 3 yıldır da doblo jtd'ye biniyoruz. geniş bir araba olması tercihimizdir.

4.900 kadar paranız yetişebilecekse 407 ye bakın derim.Ama alın demiom çünkü pek bi bilgim yok sadece bakın diorm....C4 de var iç mekan ii ama bagaj yoq...Haa bi de Focus var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Professional -- 18 Ağustos 2005, 0:04:17 >
  • ya bize bagaj da şart gibi. pikapdan inip doblo ya binince bu ne biçim bagaj bişey sığmıyo demiştik.
  • alternatif olarak dizel focus dusunebilirsiniz. Dizel motoru megane dan daha guclu bir motor. Ama megane'daki genişligi focusda bulamazsınız pek.
    Yada 45milyar civarına 407 dizel alınabilir. Focusla aynı motoru kullanıyorlarmış ve bir üst segment arabası.
  • ben megane 2 hastasıyım bence alın pişman olmazsınız
  • quote:

Orijinalinden alıntı: @ng@r@lı

alternatif olarak dizel focus dusunebilirsiniz. Dizel motoru megane dan daha guclu bir motor. Ama megane'daki genişligi focusda bulamazsınız pek.
    Yada 45milyar civarına 407 dizel alınabilir. Focusla aynı motoru kullanıyorlarmış ve bir üst segment arabası.

+1907

ama 407 ye katılıp katılmadığıma emin değilim çünkü pejo demek sorun demek
  • 2. el hikaye.. Bu araba peynir ekmek gibi satıyor bilmem farkındamı bunu söyleyenler? Dci motor en çok satan vers. muş.. Ama hakkaten 407 hdi110 daha mantıklı geliyor bana..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Janjan

2. el hikaye.. Bu araba peynir ekmek gibi satıyor bilmem farkındamı bunu söyleyenler? Dci motor en çok satan vers. muş.. Ama hakkaten 407 hdi110 daha mantıklı geliyor bana..

+1907

ama 407 ye katılıp katılmadığıma emin değilim çünkü pejo demek sorun demek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.