Bildirim
Megane 3 hb 1.5 dci touch plus vs. astra hb 1.6 edition lpg?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dizel olduğu için Megane. LPG sorunlu bir seçim olur diye düşünüyorum. LPG ne kadar orjinal olursa olsun dizel ye da benzinli gibi tutarlı ve istikrarlı çalışacağını zannetmiyorum. -
hocam megane a 5 bin lira indirimi nasıl alın tek kalemde kampanya falan mı varquote:
Orijinalden alıntı: t821926
Dizel olduğu için Megane. LPG sorunlu bir seçim olur diye düşünüyorum. LPG ne kadar orjinal olursa olsun dizel ye da benzinli gibi tutarlı ve istikrarlı çalışacağını zannetmiyorum. -
Bu megane fiyatını hangi bayiden aldınız ? Liste fiyati 57.500tl. -
Oyak vs olabilir...quote:
Orijinalden alıntı: s0Lid
Bu megane fiyatını hangi bayiden aldınız ? Liste fiyati 57.500tl. -
MEGANE3 DİZEL -
aynı motorlu lpg li astra h kasa kullanıyorum. dizel megane varken bu tatmin etmez. konfor,güvenlik gibi özellikleri çok iyi ama performansı üzer. -
quote:
Orijinalden alıntı: pro-black
hocam megane a 5 bin lira indirimi nasıl alın tek kalemde kampanya falan mı var
Oyak indirimi hocam... -
quote:
Orijinalden alıntı: fyzlh
aynı motorlu lpg li astra h kasa kullanıyorum. dizel megane varken bu tatmin etmez. konfor,güvenlik gibi özellikleri çok iyi ama performansı üzer.
H kasa son kasa oluyor değilmi? 110 bg gücü var lpg ile bu 90 a filan düşer. Dizel de 90bg aşağı yukarı aynı performans i vermesi gerekmez mi??? Birde bende Renault on yargısı var maalesef; ))) -
dCİ motor varken LPG'nin esamesi bile okunmazquote:
Orijinalden alıntı: tommy16
aynı motorlu lpg li astra h kasa kullanıyorum. dizel megane varken bu tatmin etmez. konfor,güvenlik gibi özellikleri çok iyi ama performansı üzer. -
Lpg ye megane motoru daha yatkın. Madem lpg alternatifi var o halde benzinli megane derim ben. -
Vapla bn kisa bi muddwt astra h kasa 1.6 kullandim lpg yoktu fitik oldum.
Al dci motoru hem az yak hemde az yaktikca keyif al -
her türlü dciquote:
Orijinalden alıntı: 200ugececekaga
quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Lpg ye megane motoru daha yatkın. Madem lpg alternatifi var o halde benzinli megane derim ben.
Peki astra dizel için Megan dizele göre +7 bin vermek mantıklı olurmu? ? -
quote:
Orijinalden alıntı: obyilmaz
quote:
Lpg ye megane motoru daha yatkın. Madem lpg alternatifi var o halde benzinli megane derim ben.
Peki astra dizel için Megan dizele göre +7 bin vermek mantıklı olurmu? ?
Aradaki donanım farkını bilmiyorum. Astra dizel 1.6 110 bg motor kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim ama 7 bin farka değer mi orası size kalmış. -
Touch Plus yeni eklenmiş sanırım. ESP-ASR-Led gündüz farı-Elektronik Klima-Alüminyum alaşımlı jant gibi donanımlar Touch plus'da standart olmuş. Touch Plus'ı inceleyen var mı?quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvanquote:
Orijinalden alıntı: obyilmaz
quote:
Peki astra dizel için Megan dizele göre +7 bin vermek mantıklı olurmu? ?
Aradaki donanım farkını bilmiyorum. Astra dizel 1.6 110 bg motor kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim ama 7 bin farka değer mi orası size kalmış.
Alıntıları Göster
-
Geçen hafta Ankara Neziroğlu'na uğradım sırf Megan incelemek için ama ilginçtir bayide Megan yoktu... -
Ne zaman gelir, bir bilginiz var mı? Touch Plus yeterli seviyeye gelmiş. -
Sorduğum eleman sadece "Megan yok" dedi, ilgisizliğine kızdığımdan başka bir şey sormadan ayrıldım...
Benzer içerikler
- mercedes e 200 tutulan modeli
- kia stonic yorum
- 2015 honda civic 1.6 i-vtec eco elegance yorumlar
- peugeot 2.2 hdi motor yorumları
- motoru değişen araba alınır mı
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X