Bildirim
MEGANE COUPE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nerdeymiş bu club bizde gidek -
Kesin fransada falandır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 10 Şubat 2007; 18:58:37 > -
Travestilerin olmasin -
Bu Megane Coupe Tavesti arabasıdır Gay arabasıdır geyiği nedir ki yahu ? Aynı şey Eski Opel Tigra'lar için de söylenirdi bir zamanlar ! Hayır Travesitler için en uygunsuz araçlar bunlar oludu herhalde bence, içinde fuhuş falan yapayım desen iki büklüm kalırsın bu araçlarda ! -
yaww zaten çıkmış bişey öle gidio.allahın gayi yada neyse işte gerçekten napsın bunuyawalla bizde laciverti war.ayrı etten bu gayler toplanıp filan mı almışlar napmış bu sarı meganelardan ki hep sarılara öle diolar.en fazla 1-2tane wardır. -
Maşallah sohbetde çok güzel hani Hakkaten bu travesti vs. olayı nedir biri çıkıp açıklayabilirmi , nasıl bağdaştırdılar bu araçlarla hayret.
Asıl o tür işlerin arabası Amerikanlardır. Süs olsun diye 7 metre araç üretmiyor herhalde adamlar
-
quote:
Orjinalden alıntı: TSMC
Maşallah sohbetde çok güzel hani Hakkaten bu travesti vs. olayı nedir biri çıkıp açıklayabilirmi , nasıl bağdaştırdılar bu araçlarla hayret.
Asıl o tür işlerin arabası Amerikanlardır. Süs olsun diye 7 metre araç üretmiyor herhalde adamlar
ooo ferah ferah
-
yanlış bi mantık bu araç sahipleri için üzücü ve ağır ithamlar.bende yok ama olanlar için üzücü polemikler.belki bi iki gay almış olabilir bu demek değilki her bu araçtan olan gay.biraz daha dikkatli olalım kimse üzülmesin dostlar. -
Ben bilkentte gormustum bi tane tigra, sunroof tan kafa cikip cikip giriyodu :) -
quote:
Orjinalden alıntı: safakm
Ben bilkentte gormustum bi tane tigra, sunroof tan kafa cikip cikip giriyodu :)
sunroof var allahtan yoksa boyun zedelenmesi fln de mi ? -
ister gay binsin ister l.zb.yen o modifiyelı meganeyi cogu arabaya degişmem (tabii hyundai coupe fx dısında)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X