Bildirim
megane expression alsam mı ki
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Paket güzel araç full'e yakın. Hem dizel . Birde 100 bg. Tavsiye ederim. Fakat almadan önce toyota, focus dizel fiyatlarına bak. Ve 3 araç ile aynı gün test sürüşü yap, öyle karar ver. -
quote:
Orjinalden alıntı: odalai
herkese selamlar, 38500ytl'ye megane sedan expression 1.5dci 100bg + plus paketi almayı düşünüyorum, bu versiyon ve fiyat hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim. şimdiden teşekkürler
ben aynı aracın dizelini 40.700 e aldım kasım ayında.. Fiyatı biraz daha zorla bence. Araç güzel. memnunum. Fiyat olarak focus ve toyota dan daha uygun hem. -
quote:
Orijinalden alıntı: unsal28quote:
herkese selamlar, 38500ytl'ye megane sedan expression 1.5dci 100bg + plus paketi almayı düşünüyorum, bu versiyon ve fiyat hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim. şimdiden teşekkürler
ben aynı aracın dizelini 40.700 e aldım kasım ayında.. Fiyatı biraz daha zorla bence. Araç güzel. memnunum. Fiyat olarak focus ve toyota dan daha uygun hem.quote:
Orjinalden alıntı: unsal28
quote:
ben aynı aracın dizelini 40.700 e aldım kasım ayında.. Fiyatı biraz daha zorla bence. Araç güzel. memnunum. Fiyat olarak focus ve toyota dan daha uygun hem.
-
BVA (otomatik vites diyecektim):) dizel yazmışım:)
quote:
-
unsal28 arkadaşım arabadan memnunsun galiba sen arabayı alırken park sensörü falan hediye ettiler mi? abim için 2yıl önce megane hb alırken park sensörü hediye etmişlerdi(ankara çetaş hediye etmişti) şimdi alırkende verir mi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: unsal28
BVA (otomatik vites diyecektim):) dizel yazmışım:)
quote:
-
expression donanımında yağmur sensörü otomatik yanan far ve otomatik kararan dikiz aynaları varmı?quote:
Orijinalden alıntı: odalai
unsal28 arkadaşım arabadan memnunsun galiba sen arabayı alırken park sensörü falan hediye ettiler mi? abim için 2yıl önce megane hb alırken park sensörü hediye etmişlerdi(ankara çetaş hediye etmişti) şimdi alırkende verir mi acaba?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fastdriver.
expression donanımında yağmur sensörü otomatik yanan far ve otomatik kararan dikiz aynaları varmı?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: strong84
expression donanımında yağmur sensörü otomatik yanan far ve otomatik kararan dikiz aynaları varmı?
expressionda standart olarak o donanımlar yok ancak iklim paketi veya plus paketinde bulunuyor. -
şunu unuttum, bildiğim kadarıyla expressionda kendiliğinden kararan iç dikiz aynası yokquote:
Orijinalden alıntı: odalaiquote:
expressionda standart olarak o donanımlar yok ancak iklim paketi veya plus paketinde bulunuyor.
Alıntıları Göster -
bence de 38 000 ytl az değil, iyi düşün ,incele ve karar verquote:
Orijinalden alıntı: lotus1
Paket güzel araç full'e yakın. Hem dizel . Birde 100 bg. Tavsiye ederim. Fakat almadan önce toyota, focus dizel fiyatlarına bak. Ve 3 araç ile aynı gün test sürüşü yap, öyle karar ver.
quote:
Orjinalden alıntı: lotus1
Paket güzel araç full'e yakın. Hem dizel . Birde 100 bg. Tavsiye ederim. Fakat almadan önce toyota, focus dizel fiyatlarına bak. Ve 3 araç ile aynı gün test sürüşü yap, öyle karar ver.
-
bir de kendiliğinden kararn dikiz aynası gibi özelliklere fazla takımamak gerekiyor, bunlar pazarlama taktiği,olsa iyi olmaz mı olur ama? aması var...quote:
Orijinalden alıntı: hightech33
bence de 38 000 ytl az değil, iyi düşün ,incele ve karar ver
quote:
Orjinalden alıntı: lotus1
Alıntıları Göster
-
30'a 1,6 extreme bu gün itibariyle tarafımdan alınmıştır.quote:
Orijinalden alıntı: hightech33
bir de kendiliğinden kararn dikiz aynası gibi özelliklere fazla takımamak gerekiyor, bunlar pazarlama taktiği,olsa iyi olmaz mı olur ama? aması var...
Alıntıları Göster
Bence biraz daha indirmeye bak -
hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan arabanı bayramdan sonra tekrar gidicem çetaş'a, biraz daha aşağı indirmeye çalışıcam fiyatı, inşallah indirebilirimquote:
Orijinalden alıntı: kırmızı2004
30'a 1,6 extreme bu gün itibariyle tarafımdan alınmıştır.
Bence biraz daha indirmeye bak
Alıntıları Göster -
moral bozmak gibi olmasın ama ben 28.000'e 1.6 extreme aldım 3 hafta önce. alım satım dahil değildi buna, onları ekleyince 28.600 oluyordu. bide park sensörü taktılar sağolsunlar.quote:
hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan arabanı bayramdan sonra tekrar gidicem çetaş'a, biraz daha aşağı indirmeye çalışıcam fiyatı, inşallah indirebilirim
Alıntıları Göster
-
Valla biraz bozuldum ama olsun biz bu kadar pazarlık yapıyoruz hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: sinnan
moral bozmak gibi olmasın ama ben 28.000'e 1.6 extreme aldım 3 hafta önce. alım satım dahil değildi buna, onları ekleyince 28.600 oluyordu. bide park sensörü taktılar sağolsunlar.
Alıntıları Göster
memnun musunuz tüketimi nasıl -
ilk başta çok fazlaydı, 15 lt yakıyordu, 1000 km oldu 9 lt'ye düştü, bi uzun yola çıksam daha da düşer diye düşünüyorum.quote:
Valla biraz bozuldum ama olsun biz bu kadar pazarlık yapıyoruz hayırlı olsun
memnun musunuz tüketimi nasıl
Alıntıları Göster -
tüketimi fabrika verisi olarak Broadwaylerle aynı diye bir idda atıcam ortaya (5.8 şehir dışı) ama bilmem inşallah doğrudurquote:
Orijinalden alıntı: sinnan
ilk başta çok fazlaydı, 15 lt yakıyordu, 1000 km oldu 9 lt'ye düştü, bi uzun yola çıksam daha da düşer diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster
çünkü reno 9 lardada 5.8 yazıyor öyle ise çok iyi diye düşünüyorum
Düzeltiyorum:
Broadway 5,6 enj. 5,8 karbratörlü
Megane 1,6: 5,7
Yani bir broadwayle aynımı yakıyor?
Öyle ise çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı2004 -- 19 Aralık 2007; 11:53:08 >
-
eski arabam megane 1 1.6 16v ile sakarya istanbul arasını (110km) 4.5-5 lt ile geliyordum. 100 km/h'i aşmayınca çok yakmıyor. motorları aynı olduğuna göre bundan da aynı sonuçları almak doğal olmalı.quote:
tüketimi fabrika verisi olarak Broadwaylerle aynı diye bir idda atıcam ortaya (5.8 şehir dışı) ama bilmem inşallah doğrudur
çünkü reno 9 lardada 5.8 yazıyor öyle ise çok iyi diye düşünüyorum
Düzeltiyorum:
Broadway 5,6 enj. 5,8 karbratörlü
Megane 1,6: 5,7
Yani bir broadwayle aynımı yakıyor?
Öyle ise çok iyi.
Alıntıları Göster
-
Expression Plus paketinde;quote:
Orijinalden alıntı: Fastdriver.
Alıntıları Göster
-Far Sensörü
-Yağmur Sensörü
-Digital klima
-16" Alaşımlı jant
var ilave olarak.
park sensörüne utanmadan 100 ytl fark aldılar:)
quote:
-
Ya fena değil ama 40.000 YTL lik te araç değil bence. belki de benim beklentilerim daha fazlaydı. Çünkü az bir para değil bu rakamlar..quote:
unsal28 arkadaşım arabadan memnunsun galiba sen arabayı alırken park sensörü falan hediye ettiler mi? abim için 2yıl önce megane hb alırken park sensörü hediye etmişlerdi(ankara çetaş hediye etmişti) şimdi alırkende verir mi acaba?
Alıntıları Göster
Ama benim çok fazla seçeneğim yoktu. Dizel/Otomatik almak zorundaydım. Toyota/Opel/Fiat şanzumanları tam otomatik değildi. Triptronik ve tam otomatik Renaultta vardı.
(Diğerleri rampalarda hisedilir şekilde geri kaçırıyor ve 1 ve 2. vitesten sonra daha performanslılar.)
Bir diğer tercih nedenim de, 1500 cc/100 bg. olmasıydı. diğerleri 1300/1400 cc ve 80-90 bg.
Dediğim gibi, şahsi olarak beklentilerimin altında..
quote:
Benzer içerikler
- renault symbol full paket hangisi
- renault teyp kodu alma
- sinyal hızlı yanıp sönüyor
- clio 1.4 tutulan modeli
- renault latitude paket sıralaması
- 2020 model clio
- renault 2. el fabrika
- renault symbioz
- renault kadjar en dolu modeli hangisi
- yeni renault 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X