Şimdi Ara

Megane HB 1.5 DCi 110 bg Privilege İle Dynamique Arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
30.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısacası megane serisinde dynamique ile privilege arasındaki fark nedir arkadaşlar? Gördüğüm kadarıyla kasada bir değişme yok. Teknik özellikler bakımından hangisinin eksiği yada fazlası var.
    Birde GT-Line Serisi nedir. Kısaca bilgilendirirseniz sevinirim :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Megane HB 1.5 DCi 110 bg Privilege ile Dynamique Arasındaki Farklar

Renault Megane HB 1.5 DCi 110 bg modelinin Privilege ve Dynamique adında iki farklı donanım paketi bulunmaktadır. Bu paketler arasında bazı önemli özellikler bakımından farklar vardır.

Privilege Paketi Nedir?

Privilege paketi, Megane HB modelinin en üst donanım paketidir. Bu paket, Dynamique paketine ek olarak aşağıdaki özelliklere sahiptir:

• 17 inç alaşım jantlar
    • Panoramik cam tavan
    • Deri koltuk döşemeleri
    • Elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar
    • Otomatik far sensörü
    • Yağmur sensörü
    • Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi

Privilege ile Dynamique Arasındaki Fark

Megane HB 1.5 DCi 110 bg Privilege ile Dynamique arasındaki temel farklar şunlardır:

• Privilege paketi, Dynamique paketinden daha zengin bir donanıma sahiptir.
    • Privilege paketi, deri koltuk döşemeleri, elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar gibi daha lüks özellikler sunar.
    • Privilege paketi, panoramik cam tavan ve anahtarsız giriş gibi konfor ve kolaylık sağlayan özellikler içerir.

Sonuç olarak, Megane HB 1.5 DCi 110 bg Privilege paketi, daha fazla özelliğe ve lükse önem veren kullanıcılar için uygun bir seçenektir. Dynamique paketi ise daha uygun fiyatlı ve temel özelliklere sahip bir alternatif sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtKck

Kısacası megane serisinde dynamique ile privilege arasındaki fark nedir arkadaşlar? Gördüğüm kadarıyla kasada bir değişme yok. Teknik özellikler bakımından hangisinin eksiği yada fazlası var.

Hocam sitesinde farkları görebilirsin...İkisinin de paketsiz yani opsiyonsuz modellerini göz önüne alırsak bir özet geçeyim...

Privilege bej döşeme, dynamic koyu karbon döşeme...

Başka da fark yok...Zaten şu anda sitesine bakarsan özellikler kısmında privilege ve dynamic gözüküyor fakat fiyat kısmında sadece privilege var...

Ben de şaştım bu işe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: malimete

quote:

Kısacası megane serisinde dynamique ile privilege arasındaki fark nedir arkadaşlar? Gördüğüm kadarıyla kasada bir değişme yok. Teknik özellikler bakımından hangisinin eksiği yada fazlası var.

Hocam sitesinde farkları görebilirsin...İkisinin de paketsiz yani opsiyonsuz modellerini göz önüne alırsak bir özet geçeyim...

Başka da fark yok...Zaten şu anda sitesine bakarsan özellikler kısmında privilege ve dynamic gözüküyor fakat fiyat kısmında sadece privilege var...

Ben de şaştım bu işe...

aynen biraz da ondan işkillendim zaten. dedim bir sorayım :)

• quote:

quote:

quote:

Ben de şaştım bu işe...

Demek ki dynamic versiyonu çıkmayacak artık. Renault site güncellemesi yönünden biraz eksik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de şaştım bu işe...

Demek ki dynamic versiyonu çıkmayacak artık. Renault site güncellemesi yönünden biraz eksik..

Bu arada fark yokmuş. İç döşeme renkleri farklıymış biri koyu renk diğeri ise bej :)
    Metalik gri 1.5 Dci 110bg privilege Almış bulunmaktayız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattness -- 3 Temmuz 2012; 22:58:59 >

• Hayırlı olsun. Bende de privilege var.. Pişman olmazsınız...
  • quote:

Hayırlı olsun. Bende de privilege var.. Pişman olmazsınız...

Teşekkür ettim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dynamic'de döşemeler haricinde jant modeli farklıydı. eski modelleri de düşününce privilege'a göre biraz daha spor dizayn yapılmış. yenisinde ise komple dynamic'i kaldırıp daha iyi spor tasarımlı model koymuşlar anladığım kadarıyla (gt-line), fiyatı da ona göre tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dynamic kalkacağına privilige kalksaydı daha iyi olurdu, kötü bir jant ve bej iç mekan bana göre hoş değil...

BEnimkisi Dynamic ve çok daha spor duruyor bana göre...Tabiii kişisel görüşüm.
  • Tek bildiğim GTline'ın gelmiş geçmiş en güzel ve özel megane olduğu ... Yerli dinamik ve privilage 'lara para vermeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_alemdar

Tek bildiğim GTline'ın gelmiş geçmiş en güzel ve özel megane olduğu ... Yerli dinamik ve privilage 'lara para vermeyin...

+1. yeğen ama bu forum yerlici'dir.. biz ithalcileri pek sevmezler..
  • En eski megane 3 kullanıcılarından biri olarak :) kesinlikle alınmamalı dedim , halende diyorum.Biraz araştırıp, inceleyenler kolaylıkla anlamalı aslında aradaki farkı.Sport tourer, gtline , coupe'yi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :)
  • GT Line ithal mi oluyor? Resmi sitedeki görsellerde analog kadran gözüküyor emin olamadım.
  • mesaj eski ama privilege ile dynamic farklı modeller,sadece döşeme farkı değil aradaki,
    zenon far dynamicte yok mesela,jantlarda farklı,privilige en üst modeldi o yılda şimdi isimler touch ve icon olarak değişti gerçi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.