Şimdi Ara

MEGANE II TRIGER V KAYİS POMPA VS DEGISIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
18.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar k4m motorlu benzin LPG li megane 2009 model aracım var ve izmirde ikamet ediyorum aracım 2008 Kasım trafiğe çıkışlı ve 45000 km de malum lastikler de aynı tarihlerde üretim triger ağır bakım ve lastik hakkında özellikle İzmir de ikamet eden renocu arkadaslara danışmak istedim fiyat kalite ve usta tavsiyelerini bekliyorum
    Bu arada kani oto 1100 Özrenotek 1050 tl gibi rakamlar verince özel servis araştırmaya başladım yağ bakımını yaptırdığım Cigli Ata sanayide Ozener oto var onlar 500 tl gibi fiyat verdi bunun dışında tavsiye edebileceğiniz özel reno servisi var mıdır ? Lastik icin ise üzerinde Goodyear eagle NTc5 var aklımda Michelin energy savet ve bridgestone er 300 var İzmir de sağlam yeni tarihli ve uygun fiyatli bulabileceğim yer mevcut mudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değişecek parçalar :
    - Triger Kayışı
    - Açı Kaydırıcı Vanos ( Şu hondalarda Vtec dedikleri , yada Toyota da V-VTI motorlarda geçen parça )
    - Aksesuar kayışı
    - 2 adet tapa
    - Bir kaç tane davlumbaz tapası

Bizim aksesuar kayışı hariç hepsi 660 TL ye özel bir tamirhane de değişmişti . İşçilik dahil.

Şuanda pişmanım ben olsam servise değiştiririm . Arabamın trigerinden memnunum ama motoru ömür boyu garanti dışı kaldı .
  • Kadir Salim kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti zaten 3 yıl Honda da 6 yıl sonra yüzüne bakmıyorlar garantinin ben garanti bittiği zaman servisten uzak durdum gene fiyat aldım yetkili servisler 1050 ve 1100 tl fiyatlar verdiler bende kendi yağ degisimi yaptırdığım yerde yaptıracağım 500 tl tutar dedi

• Reis, açı kaydırıcıyı ses yapmıyorsa boş yere değiştirme...triger seti, v-kayış, tapalar ve antifriz değiştir...benim tavsiyem ilaveten devirdaimi de değiştir...çünkü kaçırmaya başlarsa, işçiliği triger ile aynı.hazır sökülmüşken değişsin.
  • figor44 F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam pompa ya bakıyorlarmış orijinal 120 tl yan sanayi 60 tl falan

• quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Hocam garanti zaten 3 yıl Honda da 6 yıl sonra yüzüne bakmıyorlar garantinin ben garanti bittiği zaman servisten uzak durdum gene fiyat aldım yetkili servisler 1050 ve 1100 tl fiyatlar verdiler bende kendi yağ degisimi yaptırdığım yerde yaptıracağım 500 tl tutar dedi

boatswain hocam Renault'un garanti anlayışı birazcık farklı , özellikle Megane 2 nin iç kapı kolu gibi aksamları kronik sorunlu olduğu için Renault bu kronik sorunlu parçaları değiştirirken aradığı ilk şey müşterinin servise bağımlılığı .
    Müşteri Renault'a gidip bakımları orada yaptırmışsa arabanın garantisi bitse bile bir çok parçada ücretsiz değişim yada %50 gibi katılımlarda bulunup parça değişimi yapabiliyor.
    ( Deri Direksiyon - Vites Topuzu - Kapı Kolları - Açı Kaydırıcı - Airbag Makarası gibi )

• Kadir Salim kullanıcısına yanıt
    Yok hocam her türlü sağlam usta ve özel servis yetkiliden ucuza geliyor büyük sorunlarda dahi boyle ben 5 senedir megane 2 kullanıyorum hep servise gitseydim fiyat olarak 4500- 5000 e yakın para verecektim şimdi max 3000 tl verdim düşünürsen 1500- 2000 tl lik fark az buz degil bende özel servis seçerken yetkiliden ayrılan cotech lerin kurdukları servisleri araştırıp gidiyorum kdz Eregli de vardı izmirdede buldum tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • figor44 F kullanıcısına yanıt
    Hocam triger ısını bugün hallettim
    Triger seti 190₺
    V kayış 30₺
    Far ampulü 10₺
    Işçilik 150₺

Toplam 380₺ tuttu İzmir Cigli Ata sanayi Ozener reno da hallettim yıllık bakımlarda onlara gidiyordum zaten. bunun yanında -16 dereceye kadar antifiriz yeterli kontrol ettiler devirdaim pompası ve bağlantılar kontrol edildi değiştirmeye gerek görülmedi km 45000 oldugundan dolayı bir sonraki triger bakımına değiştiririz dedi iki adet tapa vardı onlarda sökülürken hasar görmediği icin aynen yerlerine geri takıldı

• quote:

Yok hocam her türlü sağlam usta ve özel servis yetkiliden ucuza geliyor büyük sorunlarda dahi boyle ben 5 senedir megane 2 kullanıyorum hep servise gitseydim fiyat olarak 4500- 5000 e yakın para verecektim şimdi max 3000 tl verdim düşünürsen 1500- 2000 tl lik fark az buz degil bende özel servis seçerken yetkiliden ayrılan cotech lerin kurdukları servisleri araştırıp gidiyorum kdz Eregli de vardı izmirdede buldum tavsiye ederim

Karadeniz ereğlideki servisin bilgilerini alabilirmiyim
  • emin_81 E kullanıcısına yanıt
    Kardesler reno gülüc sanayi Baris usta orada

• quote:

Kardesler reno gülüc sanayi Baris usta orada

Bugünlerde iyi bir usta bulmak çok zor olmaya başladı teknoloji ilerledikçe eski ustularımızda geri kalmaya başladılar.En son bir kapının panzutunu sökmeye 6 tane usta geldiğini bilirim:) kapı tabı kırıldı kimse bozuntuya vermeden uzaklaşmıştı.Adres için teşekkür ederim
  • quote:

İzmirdeki adresi alabilirmiyim, teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

İzmirdeki adresi alabilirmiyim, teşekkürler.

Çiğli ata sanayi özerler özel Reno servisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı mevzudan bende mağdurum. Kocaeli-İzmit Ernaz oto 900 TL fiyat verdi. Trigerde değişmesi gereken parçalara baktım orijinalleri(mais) toplamda 200 TL tutuyor. İzmit Sanayide tanıdığı güvendiği servisi olan var mı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.