Bildirim
MEGANE II VS HONDA CIVIC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
honda motoru çok hayvansi.
çok yer -
honda alır -
işin çok zor en iyisi civic ile kapışma:D:D -
Honda alir -
banada sanki honda raht alır gibi geldi ama bizim bi arkadas ladasıyla yarısmıs onla 100 km ye kada öndeydim diyo sonra fark yemis:D
bu arada ladada 1.8t golf motoru var. -
bence hangisi yenerin yerine bir depo benzin için ölüm riski almaya ve öldürme riskine girmelimiyim diye açsaydın konuyu -
Honda verir eline -
quote:
Orjinalden alıntı: NISRETUKYA
banada sanki honda raht alır gibi geldi ama bizim bi arkadas ladasıyla yarısmıs onla 100 km ye kada öndeydim diyo sonra fark yemis:D
bu arada ladada 1.8t golf motoru var.
honda da çok kuvvetli motor var.
kalkışta üzerinden atlar sallamış biraz
honda kısa mesafede 206GTI yı aglatıyr.
2007 modeli çok üzer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir vurdum Gol oldu -- 4 Nisan 2008; 18:52:54 > -
ya niye ölye diyonuz:Dhonda sadece 10hp fazla o hayvani kasada kapatır o farkı.ağlarım ama -
quote:
Orjinalden alıntı: NISRETUKYA
ya niye ölye diyonuz:Dhonda sadece 10hp fazla o hayvani kasada kapatır o farkı.ağlarım ama
sadece 10hp diyip geçmeyeceksin motor teknolojileri farklı bi kere honda banada alır gibi geliyor seni üzmek gibi olmasın ama -
yere çökük arabadan korkacaksın arkadaş -
Bencede ağlamalısın... :D -
bende arabamı yere çökertirim
nese peki 2005 model hb focus var 1.6 full siyah
buna karsı sansım nedir kalkıslarda cok seri bu arabalar biliyorum ama nolur acaba -
dostum senin hiç şansın yok bu 2 arabayada -
honda alır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X