Şimdi Ara

MEGANE MI,MERCEDES E 230 MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa süre önce Megane 2 sfırının deneme sürüşünü yapmış ve çok beğenmiştim.Mecedes 230'a bindiğimde sürati ve konforundan çok etkilenmiştim.Ama aralarındaki fiyat farkı ve özellikler yüzünden bir türlü karar vere miyorum.Bu yüzden bana tercihim de yadım eder misiniz?

MEGANE 2

MERCEDES E230

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AEY-F1 -- 26 Ocak 2007; 19:24:43 >

• Birisi röno birisi mersedes.Seçim bence tamamen sana kalmış.Mersedesin parçası pahalıdır meganın görece ucuz.Mersedes çok yakar megan yine görece az.Bir de vergi problemi var tabi.
  • Siz burada vergi ve yakıttan sözettiniz ama fiyat ne olacak.
    Ve biz burada Megane 2'den bahsediyoruz.
    Megane sıfır en az 31 bin YTL.
    Arada dağlar kadar fark var.
  • Bu model mercedeslerin çıkma olsun, yan sanayi olsn zibil gibi.. Megane 0, E230 bilmemkaç senelik vergi derken ne kadar fark war ki?
    quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Birisi röno birisi mersedes.Seçim bence tamamen sana kalmış.Mersedesin parçası pahalıdır meganın görece ucuz.Mersedes çok yakar megan yine görece az.Bir de vergi problemi var tabi.
  • hoca bu ikisinin arasından mercedesi seçemiyosan korkarım sana kimse yardım edemez
  • Ben şahsen megan derim mersedes model itabariyle çok eski o tip merdeslerin devri bitti artık. motoru 2300 cc ve şimdiki otolara göre oldukça büyük. yaşdan dolayı sana her an büyük bir sorun da çıkarabilir nihayetinde metal yorulması diye bir kavram var. ben yerinde olsam ve yeterli param olsa kesinlikle megan alırdım. yinede karar senin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mazda 626

Ben şahsen megan derim mersedes model itabariyle çok eski o tip merdeslerin devri bitti artık. motoru 2300 cc ve şimdiki otolara göre oldukça büyük. yaşdan dolayı sana her an büyük bir sorun da çıkarabilir nihayetinde metal yorulması diye bir kavram var. ben yerinde olsam ve yeterli param olsa kesinlikle megan alırdım. yinede karar senin.
    bnde katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede megane Sonucta sıfır araba
  • bence tata...............ya hocam megan sana şu an için daha yani görünüyor ama mercedesin yaşına geldiğinde düşünemiyorum gerisini sen düşün.bide mercedesin fiyatı daha az olması lazım.ben mercedes derim ama karar senin.yanlız mercedese lpg taktırman gerekir yoksa kulaklarımız çınlar.mercedesin yağını, suyunu,yakıtını koy gerisine karışma.oda mercedesin işi
  • mercedesin parçasını megane dan daha ucuza bulabilirsiniz bundan emin olun ortalıkta kıyametle var

eyer megane ı benzinli alacaksan mercedes al tüp at derim yok dizel alacaksan megane derim
  • Megane...

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı...
  • altın çamurada düşse altındır demiştir atalarımız

benzinli bir fransız arabasına 30 küsürbin ytl vereceyime paramı yakar ısınırım bir işime yaramış olur
  • fazla uzun yol yapıyorsan merso,
  • Megane derim. Sıfır nede olsa.

Mercedes kimbilir bilmem kaç km. dedir. Parçası pahalı, çok yakar.
  • Mercedesin adı olur fakat parçası can yakar diğerinin adı olmaz ama sıfır km olur kokulu olur parçası can yakmaz.megane
  • yeni olan iyidir.mercedesin bakımı megane ın taksidini öder.
  • başlıkda yazdığı gibi e230 değil 230 e olucak..

mercedesin parçası pahalı falan değil! her yer çıkmacı oldu artık istediğin parçayı gayet uygun fiyata bulabilirsin..

eğer bu kasalardan alıcaksan 94-95 model e200 lere bakabilirsin ki en azından yeni motor ve vergisi daha uygun olur..

nede olsa sıfır mantığına bakarsak çok komik örnekler çıkabilir bence.

bu başlığı açacak kadar kararsız kalan birine yinede megane öneririm maalesef

• ancak bu iki araba aynı fiyat değil... bence megane pahalıdır di mi?
  • Kendimi bildim bileli Renault'u hiç sevmem ve hep soğuk bakarım, bunun yanında hastalık derecesinde Mercedes aşığıyım. Ama tüm bunlar bile 95 yılı öncesi bir Mercedes'i 2007 Megane'a tercih etmeme yetmiyor. Böyle bir seçim durumunda kalınabileceği bile 100 yıl düşünsem aklıma gelmezdi doğrusu. Hiç düşünmeden Megane diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 4 Şubat 2007; 19:40:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.