Eskiden sadece çalışmak ve askerliğini yapmak yeterliydi sonra ev şartı geldi şimdide memur olmayana ve evi olmayana kız vermiyorlar arabası olmayana vermeyen bile var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Memur olmayana kız bile vermiyorlar

-
-
Hocam herkes memur olacak diye bir şey mi var özel sektörde çalışıp memurlardan daha çok kazanan yüz binlerce insan var :)
Keşke bunu birazcık anlasa insanlar
Hem de dünya nın sonu değil ki bekar olupta gayet iyi yaşanabiliyor 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kız arkadaşımın ablası evlendi evlendiği kişiye ailesi memur musun ve evin var mı diye sormuşlar bende ikiside yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz sabah akşam öğretmene şuna buna sallayadurun koynunuzdan sevgilinizi çekip aldıklarında anlarsınız. türkiyede ya memurluk ya kendi işin. gerisi yalan. üç kuruşa it gibi çalıştırır istediği zaman da koyuverir kapıya.
-
nerden başlasam bilmem yiğidim. O kadar çok soru sormussun ki kitap yazılır.
Ben hem evliyim hemde asgari ücretliyim. Şimdide cevap yazayım sağaaaaaaaaaa.
1 - Astla evlenme (Bunun altını doldurmak istemiom 1-2 gun once yazdım bi yerlerde oraya bakıver)
2- Tabkiki memur olmayana kız verilmez hem kız hemde ailes haklıdır bu konuda. Bizim kültürümüzde sınıflar vardır. Memurluk üst sınıflara girer. Kim olsa üst sınıfa dahil olmak ister tabiki. Salak olması lazım benim için sınıf ayrımı önemli değil demek için.
Anca 25 yaşın altında bir kız bulman lazım o kadar salak olması için. Evlendikten sonra anlar ama iş işten geçer o zamana.
İlla kutu lazımsa gecelik yada uzun süreli ilişkilere bakmaya çalış. Onun içinde paran olması lazım. Onun içinde memur olman lazım. Bunlar yoksa asgari ücretliysen tavla oynamaya kendini alıştır. Kız peşinde koşmak naz çekmek zorunda kalmazsın. Sex overrated bence. Fazla büyütme kafanda.
-
Hocam kız arkadaşımla ciddi düşünüyorum ondan ev kendinizin mi bu arada
Bu hesaba göre kaç milyon memur vardı, kalan herkesin bekar olması gerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden memur istemiyorlardı ama son 4-5 senedir soruyorlar
Memur olmak da zorlaştı çok mezun var
Uzun ilişki için memur olman lazım demişsiniz siz nasıl evlendiniz o zaman asgari ücretli iken
Forumda uzun zamandir en zekice yazi
1in devami olsa onu da okurdum link ver okuyayim hocam hangi konuya yazdin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Memur da iyi almıyor ki. Ücretten ziyade güvenli olduğu için istiyorlar sanırım
-
Özel bir hastanede iki hemşire konuşuyordu aralarında. Çok gençlerdi. İster istemez kulak misafiri oldum. Aynen şöyle dedi biri: "Bir erkek iPhone alamıyorsa bana ne diye evleneyim."
-
Türkiyede artık sosyal hayat geri dönülemez bir şekilde mahvoldu kadın erkek ilişkileri bu kadar saçma ve zor olan başka bir ülke daha yoktur dünya üzerinde. Allah bi yolunu gösterir de inşallah terk ederim giderim bu kültürden de ülkeden de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O bende kalsin. Evlendigimde sartlarim simdiki degildi diyelim cevap yetsin.
benim arkadaşım memurdu arabası evi vardı 1 sene sonra boşandı nafaka ödüyor şimdi 400bintlde borcu var
-
Hocam kız arkadaşımın öyle takıntıları yok ama ailesinin maddi istekleri olur diye korkuyorum ev altın falan
İnsanlar çok talepkar, mutluluğa, huzura bakılmıyor. Herkes sürüsüyle talep, beklenti taşıyor kafasında, haliyle hayatın her noktasında sorun oluşuyor. Pozitif, anlayışlı, sözden, durumdan anlayan insanlar gerekiyor, bulunmalı, tabii sayıları azalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evlenmeyin sizde hey allam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aga altın tabi olacak. dul karılar bile bileğine kadar altın istiyor. sonuçta ailenin kızı ilk defa evleniyor gelenek görenek de var . altın alamayacaksan hiç çıka o yola üzerler.
En Beğenilen Yanıtlar

siz sabah akşam öğretmene şuna buna sallayadurun koynunuzdan sevgilinizi çekip aldıklarında anlarsınız. türkiyede ya memurluk ya kendi işin. gerisi yalan. üç kuruşa it gibi çalıştırır istediği zaman da koyuverir kapıya. |
Benzer içerikler
- telefonu kapatırken söylenen sözler
- dişim dilimi kesiyor
- tek testis olanların yorumları
- gece kapı çalıyor kimse yok
- 10 kilo verince yüz değişir mi
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X