Şimdi Ara

Memurken hukuk için hazırlanmak (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi çalışmalar diliyorum Kısaca kendimi tanıtayım 26 yaşındayım liseden 2007 yılında mezun oldum gazi üniversitesi işletme bölümü mezunuyum.Ankarada b grubu bir memurlukta 3200 lira maaşla çalışmaktayım.İşim vardiyalı vakit konusunda pek sıkıntım yok.Hukuk kazanmanın bizim zamanımıza göre daha kolay olduğunu gözlemledim o yüzden bu sene ki sınava hazırlanmayı düşünüyorum.Ekimin sekizinci günü bugün sizce çokmu geç kaldım olabilir mi tavsiyeleriniz?

• 3200 alıyorsun hocam, çay mesain, bayram günleri, milli tatiller vs vs hepsinden yararlanabiliyorsunuz, bence işi bırakma devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

3200 alıyorsun hocam, çay mesain, bayram günleri, milli tatiller vs vs hepsinden yararlanabiliyorsunuz, bence işi bırakma devam et.

Haklısın hocam işim rahat dediğin olanaklara sahibim ama doyumsuzluk işte bu işim kpss b grubu biraz ondan biraz da hukuk sevdamdan dolayı böyle düşünüyorum.Zamanında çok istedim gerçekten ama hem kontenjan azlığından hem mat 2 sorunumdan dolayı iibf tercih ettim mecburen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vamos Bien

Hocam bunu su an is sahibi olmayanlar, harclik alan ogrenciler saglikli cevaplayamaz isin iyi maasin iyi der sen sansini dene dedigin gibi kolaylasti artik hukuk kazanmak edebiyati iyi ezberler mat2 yapabilirsen olur ygs zaten kpss gibi onu yaparsin

Hocam Matematik için fem konu özetli soru bankası aldım bugün çalışmaya başladım başka önerin varmıdır bana mat 1 için
  • gungor0006 G kullanıcısına yanıt
    fem simetri'yi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gungor0006

quote:

3200 alıyorsun hocam, çay mesain, bayram günleri, milli tatiller vs vs hepsinden yararlanabiliyorsunuz, bence işi bırakma devam et.

Haklısın hocam işim rahat dediğin olanaklara sahibim ama doyumsuzluk işte bu işim kpss b grubu biraz ondan biraz da hukuk sevdamdan dolayı böyle düşünüyorum.Zamanında çok istedim gerçekten ama hem kontenjan azlığından hem mat 2 sorunumdan dolayı iibf tercih ettim mecburen

kpss a ya gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joney1sTR

quote:

Orijinalden alıntı: gungor0006

quote:

kpss a ya gir

Hocam a gerçekten çok zor ve referanssız olmuyor inan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite tercihime yardım?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ben de aynen memurum, işten çıkıp eve gelip ders çalışıyorum sadece hukuk için. ayrıca işi bırakmaya da gerek yok yani sadece sınavlara gitmek yeterli. en azından ben öyle yapacağım. benim de yaş 26 şu an. geç kalmış sayılmazsın ki gazi işletme kazandıysan bildiğin bir şeyler var zaten belli ki konularla ilgili. hayallerinden vazgeçme saygılar, sevgiler..
  • C.S.Ö C kullanıcısına yanıt
    selam dostum nerde çalışıyosun sen durumlar nasıl hazırlanabiliyomusun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.