Bildirim
Mercedes A150 vs. Vw Golf Plus
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
satmayı düşünmüyorsan, birisi vw birisi mercedes. birisi 25 sene sonra jilet olur diğeri klasik. -
ikiside bana göre hoş araçlar..heleki mercedes B serisi gerçekten güzel..fakat burada söz konusu A150 olunca sanırım son kararı donanım durumları ve sizin test etmeniz verecek..misal burnu kısa araç herkes kullanamaz kimi park ederken zorlanır kimininde kolayına gelir.dolayısı ile iki aracıda test edin derim.. -
a150'de yatık eğimli motor olduğundan iç hacmi o kadar da kötü olmaz. Golf plus'a hiç alışamadım hem de bi vw sever olarak. A150'yi incelemiştim ve oldukça hoşuma gitmişti o yüzden A150 diyorum(hatta daha büyük motorlusu da olabilir.) -
quote:
Orijinalden alıntı: urugakhina
satmayı düşünmüyorsan, birisi vw birisi mercedes. birisi 25 sene sonra jilet olur diğeri klasik.
tosbağaları düşününce jilet mi kağıt mı klasik mi diye düşünmeden edemiyorum. laf attığnıız araç bir mercedes olmasa da en eski sciroccolar jettalar golfler hala vızır vızır dolaşıyor ki bahsettiğim araçlar 25 yaşlarından da daha büyük... -
Hocam Golf Plus benim gerçekten beğendiğim bir araç bir çok insan beğenmiyor olsa bile. Tamamen Golf alt yapısı kullanıyor, o yüzden kullanım maliyetleri Mercedes'e göre daha düşük olacaktır. Ayrıca A serisi B segmentine bir araçken, Golf Plus C segmenti bir araç.
Kalite olarak da aralarında çok aşırı uçurum olacağını düşünmüyorum. Mercedes daha kalitelidir, ona tamam ama, A-Class'a da S-Class muamelesi yapıp abartmaya gerek yok. -
bence bay olarak bu iki araçlardan vw golf highline 1.4tsi 160ps beyaz yada siyah renk olanını A ve B serisine tercih ederim..A ve B serisi bence merdeces-benz'in bayanlar'a daha çok yakıştığı bir modeli..ama golf'ün hem genç yapısı hemde ileriki dönemler 30-35 yaş için sürülebilirliği var..hem 1.4 motor hemde 160 ps ile iyi birde highline donanım oldumu bence mercedes a ve b serisi gereksiz olur.. -
ben de golf'ü daha çok düşünmeye başladım. motor olarak da daha avantajlı. 1.6 115 bg. A150 ise 1.5 95 bg. sanırım Golf daha iyi. -
A serisi, büyük boyutlu araçların kullanışsızlığından kurtulmak isteyen ve kaliteden de ödün vermek istemeyen kullanıcıları farklı sürüş pozisyonuyla mutlu eden bir otomobildir. Bir önceki kasa A160L kullanıcısı olarak A150 modelinin de oldukça başarılı bir araç olduğunu söyleyebilirim. Kullanımı Golf Plus'a göre daha yumuşaktır, 95 bg gücündeki motor da bence yeterli; bu tarz bir araçtan yüksek performans beklemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Sakin sürüşlere CVT şanzıman sarsıntısız aktarımıyla katkıda bulunuyor. Tasarım olarak A serisi daha başarılı bir araç. A serisi B sınıfı bir araç demek haksızlıktır. Boyutları küçük olsa da iç hacmi rakipleriyle rahatlıkla baş edebilir. Golf Plus, Tiguan ile Golf arasında bir tasarıma sahiptir, iç mekanı da Tiguan ile benzerdir. İşlevsellik konusunda iki araç da Scenic, C-max gibi araçlardan geridedir. A serisinin süspansiyonu adaptiftir ayrıca; virajlarda sertleşmekte, normal kullanımda yumuşak bir sürüş hissi vermektedir. Konfor konusunda da rakiplerinden öndedir bu sayede.
-
A Serisi'nin her yeri klasik olsa ne olur... -
Benim tercihim A-150'den yana olur ki oldu da. Eğer araçla ilgili merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplarım. -
Bütçe söylense ona göre bir şey öneririm ama A serisi görünümüyle bile katlar golfü.
Kesinlikle mercedes:
-
Bu tip tavsiye konularına mesaj yazmıyorum hiç ama elbette A yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X