Şimdi Ara

MERCEDES A180 CDI 7DGT - VOLVO V40 D2 PSHIFT- GOLF 7 1.6 TDI DSG- AUDI A3 1.6 TDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu başlığında gördüğünüz üzere bu 4 araç arasında gidip geliyorum. Aklımdaki araç Mercedes A180 CDI 7DGT fakat diğerlerinin yanında ne gibi eksikleri kalır ne gibi artıları vardır onu çözmekte zorlanıyorum. Sizlerin tavsiye ve aydınlatmalarına ihtiyacım var bu bahsettiğim modellerin tamamı dizel ve otomatik bu nedenle benzinli veya düz vites konusunda herhangi bir dayatmanız olmasın araç dizel otomatik alınacak. Bu bahsettiğim araçları kullananlarınız var ise yorumlarını benimle paylaşabilir mi acaba ? Teşekkürler

Edit Aday 1:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-has-otomotiv-den-2014-a-180-dizel-style-guney-deniz-mavisi-274838774/detay/

Edit Aday 2:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-has-otomotiv-mercedes-benz-den-2014-a-180-cdi-urban-beyaz-276476830/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apoloclipse -- 25 Şubat 2016; 16:31:12 >

• Şu dördünü yanyana koy golf aralarında düdük gibi kalır. Seçenek 3'e indi: )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pburak1903

Şu dördünü yanyana koy golf aralarında düdük gibi kalır. Seçenek 3'e indi: )
    Golf sahibi olarak diyorum ki , burada golfün yeri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Golf sahibi olarak diyorum ki , burada golfün yeri yok

Alıntıları Göster
    Hali hazırda beğendim ve görüşmek üzere gideceğim bir araç var link'i paylaşıyorum. Araç daha çok temiz hasarı boyası değişeni filan yok. 15 bin km dolaylarında fakat kafamda dönen tek bir kötü yanı var oda araç rent a car olarak kullanılmış bu zamana kadar yani kiralık bir araçmış, satışa çıkarılmış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-has-otomotiv-den-2014-a-180-dizel-style-guney-deniz-mavisi-274838774/detay/

• DrMobile kullanıcısına yanıt
    Golf fiyat/performans olarak yerini alabilir. Daha lüksünü alacak para var diye daha ucuzunu almayacaksınız diye bir kural yok.
    Ayrıca donanımlar premium segmente göre daha ucuz. Aynı fiyata daha donanımlı arabaya binilebilir, tamamen tercih meselesi.
  • Apoloclipse A kullanıcısına yanıt
    Ben urban olan araci begendim. Xenon farlarida var.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Evet bende sonradan onu gördüm ve daha çok beğendim araç bugün eklenmiş siteye, fakat piyasa değerinin altında bir fiyatı var yine demek oluyor ki yine mercedes filo kiralama'dan gelmiş yani daha önce kiralık olarak kullanılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mavi olan biraz fazla boş bir araç xenon farsız bir şeye benzemiyor bu araçlar,

• Apoloclipse A kullanıcısına yanıt
    Kilometre dusurulmese sorun olmazda. O direksiyon 13 binde o kadar parlamaz diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 25 Şubat 2016; 17:02:03 >
  • Şu dördünü yanyana köy V40 aralarında düdük gibi kalır.

Tek mantikli seçenek 1.4 Comfortlien manuel Golf.

Hem paran boşa gitmemis olur, hem de kaliteli ve klas bir araca sahip olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Şu dördünü yanyana köy V40 aralarında düdük gibi kalır.

Tek mantikli seçenek 1.4 Comfortlien manuel Golf.

Hem paran boşa gitmemis olur, hem de kaliteli ve klas bir araca sahip olursun.

şener abi fiyat vermeyi unutmuşsun.

dur ben ekleyeyim; golf e 49.900 den fazla verilmez
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Mercedes yetkili servisi Has Otomotiv satıyor bu araçları ve bunun gibi yaklaşık 10-15 tane aynı model araçları var yani yetkili servisten satılan 2.el araçlarda da bir üç kağıtçılık olacaksa kime güvenebiliriz ?
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Aracın dizel-otomatik alınacağını söylemiştim. Golf ile alakalı tek sıkıntım 1.6 dizel otomatik versiyonda bağımsız arka süspansiyon kullanılmıyor oluşu, birde eski sahibi olduğum araç 2011 polo 1.6 tdi dsg comfortline modeliydi o yüzden biraz daha farklı bir araç tercih etmek istiyorum bu sefer Vw dışında, ama mantıksal açıdan mecbur kalırsam düşünebilirim 1.6 tdi versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoloclipse

Aracın dizel-otomatik alınacağını söylemiştim. Golf ile alakalı tek sıkıntım 1.6 dizel otomatik versiyonda bağımsız arka süspansiyon kullanılmıyor oluşu, birde eski sahibi olduğum araç 2011 polo 1.6 tdi dsg comfortline modeliydi o yüzden biraz daha farklı bir araç tercih etmek istiyorum bu sefer Vw dışında, ama mantıksal açıdan mecbur kalırsam düşünebilirim 1.6 tdi versiyonu
    sadece iğrenç tableti için bile elerim a180i
  • Passatla c serisini falan kiyaslayani gormustuk ama golfle a180 de kiyaslanir mi oldu 😂😂
    Yakin arkadaşımda a180 var. Çok beğenmediğini söylemişti. V40 alacagini belirtmisti bana. V40 test etmedigim icin bir sey soyleyemem ama bir arastirin hocam.

• Ben olsam v40 i tercih ederim .. Birde golf bunlarla kiyaslanmaz diyenleri kaale almamak lazim tum dunya bu araclari kiyaslarken bizde kiyaslanmaz oluyor sanirim biz daha iyi biliyoruz bu otomobil isini ..

• Golf-Audi şanzımandan gider.

Aklınızda C180 varsa görünüşü tatlı bir araç motoru sağlam yakıtı uygun. Ama ben V40 derim. Sırf o içerdeki tablet görünümlü ucube ekran için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 25 Şubat 2016; 18:25:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoloclipse

Arkadaşlar selamlar,
    Konu başlığında gördüğünüz üzere bu 4 araç arasında gidip geliyorum. Aklımdaki araç Mercedes A180 CDI 7DGT fakat diğerlerinin yanında ne gibi eksikleri kalır ne gibi artıları vardır onu çözmekte zorlanıyorum. Sizlerin tavsiye ve aydınlatmalarına ihtiyacım var bu bahsettiğim modellerin tamamı dizel ve otomatik bu nedenle benzinli veya düz vites konusunda herhangi bir dayatmanız olmasın araç dizel otomatik alınacak. Bu bahsettiğim araçları kullananlarınız var ise yorumlarını benimle paylaşabilir mi acaba ? Teşekkürler

Edit Aday 1:

Edit Aday 2:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-has-otomotiv-mercedes-benz-den-2014-a-180-cdi-urban-beyaz-276476830/detay/

A serisiyle v40 mukayese edilecek araclar degiller.a serisi mercedesin açık ara en kalitesiz arabası,v40 kompakt segmentin en kalitelisi.dsg s sanzimanli arac zaten risktir
    Eger esnaf mantığıyla araba almıyorsanız,al/satci değilseniz volvo alin.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, fakat araba sürerken önümde yıldız logosunu görmek bile benim için büyük keyif olacak mercedes takıntım var. Volvo V40 konusunda da, beğendim çok şık ve efendi bir araç fakat esnaf mantığı ile bakmak durumundayım malesef kolaylıkla satabilmem gerekiyor ilerde, birde şöyle bir şey varki haberiniz varmı bilmiyorum ama Volvo v40 makyajlı ve güncellenmiş versiyonunu çıkartıyor çok yakında bu nedenle de biraz geri plana itmiş durumdayım
    http://www.autoexpress.co.uk/volvo/v40/94517/new-look-volvo-v40-hatchback-set-for-geneva-2016-bow

• 90 bin verip 2. el c segment araç alacağım...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.