Şimdi Ara

Mercedes A180 satılıp Nissan Qashqai alınır mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 model Mercedes A180'im var , arabayı çok seviyorum ama tek çocuklu bir aile için biraz küçük kalıyor , özellikle bagajı neredeyse yok gibi

Şu sıralar aracımı satıp yine aynı model Qashqai almayı düşünüyorum , aracımı satıp üzerine borçlanmadan alabileceğim ve ihtiyacımı karşılayacak bir SUV almak mantıklı mı sizce ???

Aslında gönlümden 3008 geçiyor ama dediğim gibi borçlanmak istemiyorum

Konunun özeti şudurki Mercedes satılıp Nissan alınır mı ?? Attan inip eşşeğe binmiş gibi bir şey olur mu ??

Her fikre açığım

• O bütçeyle C suv yerine d sedan alırsan hem segment yükseltmiş olursun hem de her anlamda daha geniş bir araca sahip olursun bence hocam
  • Geniş (sadece bagaj olarak) ama dandik bir araç alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 22 Aralık 2019; 22:39:45 >
  • A'dan sonra qashqai at-eşşek durumunu hissettirmez. Malzeme ve konfor olarak üst seviye mercedesler gibi değil sonuç olarak, pişman olacağınızı sanmam.

Ama d sedan tavsiye ederim qashqai yerine. A'dan sonra daha iyi hissettirir.
  • A serisi her ne kadar bir e serisikadarkonforlu olmasa da emin olun quashaiye gectiğinizde Özellikle konfor olarak nerden girdim bu yola dersiniz.Size tavsiyem geniş bagaj lazımsa d sedana veya mpvye(2.el sıkıntı olmazsa) geçin. Quasqainin bagaj a dan buyuk olsa da yine bir çok c sedandan hacim olarak küçüktür ayrıca.

Kucuk bır not:cocuk 1.5 yasını gectıkten sonra bagaj ihtiyacınız azalacaktır.Dişinizi sıkarsanız dayanabilirsimiz bence😊
  • 3-5 gunlugune kaskai kiralayip deneyimleyebilirsin.
  • burak_db B kullanıcısına yanıt
    Pişman olursunuz, Quasqai kötü araba değil ama aynı hissiyatı vermez. İçine bindiğinizde bile basitliğini hissedersiniz.

A serisi ve CLA her ne kadar bazıları tarafından üvey evlat gibi görülse de verdiği hissiyat bile tercih etmeye yeter.👍🏻

Öte yandan illa Qq tarzı bir araç istiyorum derseniz yerinizde olsam Ford Kugayı bir test ederdim..
  • Sanmışsın ki A180 de bagaj yokta Qashqaide var.

Yok anam babam QQ dada bagaj namına birşey yok. Koltuk yatırırsan yaaani.
  • 1 cocuklu bir aile için A180 küçük bir araç değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.