Şimdi Ara

PEUGEOT RCZ ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese 1.6 THP 156 Otomatik vites rcz alınır mı sizce satarken zorlanır mıyız veya bilinen kronik sorunları veya var mı kullanan aracı bilen varsa lütfen tecrübelerinden yararlanmak isterim.

• Motor şanzıman konusunda problem olacağını zannetmiyorum o paralara daha şekil birşey de bulmak zor manuel 200 hp olan daha keyifli olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz bir araç alınır

• Adamlar araba almadan geri satmayı düşünüyor bu nasıl çelişkidir anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Motor şanzıman konusunda problem olacağını zannetmiyorum o paralara daha şekil birşey de bulmak zor manuel 200 hp olan daha keyifli olabilir
    teşekkürler cevabın ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Sorunsuz bir araç alınır
    tesekkurler
  • deniz006 kullanıcısına yanıt
    çünkü burası türkiye herkes alfa romeo almaktan kaçınır mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

• 2.5 yıl kullandım geçtiğimiz hafta sattım. Çokta rahat sattım. O fiyata alınabilecek en güzel en gösterişli araç. Tasarımı çok farklı çok pahalı araçları bozuyo görünümü. Otomatik şanzımanı sorunsuz ancak thp biraz narin bi motor ve arabanın heryeri sensör-elektronik. Temizini bulmazsanız sanayiden çıkamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 8 Nisan 2019; 8:10:52 >
  • Tişikkirler sipirman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 8 Nisan 2019; 8:48:21 >
  • Motor şanjıman problem çıkarmaz ama araç tamamen problem olabiliyor bazen,ufacık bir hata arıza ışığının yanmasına sebep verebiliyor ben şuan 2012 Rcz biniyorum herhangi bir sıkıntısı yok,Rcz'lerde kronik sorun genelde,hararet müşürü,yüksek basınc pompası diye biliniyor benim başıma ikiside geldi daha doğrusu aldığımda vardı ama bana öyle kakaladılar aracı yaptırmak zorunda kaldım mecburen,bende şuan sıkışığım uyguna vermeye çalışıyorum sahibinden üzerinden ama insanlar araçda bir sıkıntı varmış gibi yanaştığı için satmadım,Ben 61,000e satıyordum normalde ağır hasarlılar o fiyatlarda, anlatıyorum lastikler dışında araçda sıkıntı yok bana dediği kelime '' sen 4 lastik değiş'' yarısını ben vereyim alayım aracı.Sürekli aracın fiyatını öldüren ölücüler sayesinde vazgectim satmakdan.Paşalar gibi binerim bu ölücülere satmam aracımı.

RCZ Alıcaksan eğer aracı alıp 1 saat test sürüşü yap,aracı dinle motor gaza bastığında ne tepki veriyor,turbo devreye giriyormu araç 130'u veya 150'i, geciyormu :) Dyno ya kesinlikle sok.
    Piyasadaki RCZ'lerin çoğu ağır hasarlı,ağır hasarlı araç alma elinde kalır.

Rcz Alıcaksan eğer iyi düşün,otomatikler 12-13 litre yakıyor şehir içi,Manueller 8-9 Lite civarında.Gösterişi çok güzel ama temizi alınmassa büyük sorun çıkarır.

Edit:RCZ Alıcaksan eğer birde bu lastik basınc sensörlerini söken,stepneyi söken çakallara bulaşma..Stepnesimi yok alma fiyatdan düş,lastik basınc sensörümü yok fiyatdan düş.Benim ilk aracım RCZ o yüzden bazı şeyleri tecrübe edindim seninde başına gelsin istemem.

PEUGEOT RCZ ALINIR MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 8 Nisan 2019; 8:50:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.