Şimdi Ara

Mercedes A200 vs Audi A3 vs BMW 218

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Mercedes A200 vs Audi A3 vs BMW 218

(En Son Oy Tarihi: 5.11.2024)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AoveN -- 21 Şubat 2021; 1:8:15 >

• Türk insanı çok biliyor. Koca mühendisler 1.0 motorun uymayacağını anlamamış bizim türk halkı anlamış helal olsun. Ne bekliyorlar acaba zaten türkiyenin her yerinde radar var egs var senede belki 2-3 defa sürat yapacak adam sırf o yüzden koca motor ister ama hız yaparken de az yaksın mümkünse hiç yakmasın.

Neyse konuyla alakalı olarak benim tercihim BMW 2.18 olurdu

• Karar ver yegen
    Başlık A 180 diyor, şıklarda A 200 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 21 Şubat 2021; 0:1:56 >
  • Nerde yav yok öyle bir şey :) Düzelttim. :)

• A3 kasa olarak en son yenilenen kasa aralarında. hatta bayilere daha yeni yeni düşmeye başladı.

ancak aman diyeyim 110`luk motorla almayın. hem performans düşük kalıyor o araca göre hemde 110`luklar arkada torsiyon çubuklu geliyor. dışarıdan çok kaslı görünen şu araca yakıştıramıyorum 3 silindir düşük hacim 1 litre motoru ve torsiyon çubuğunu.

sizin listenizdeki seçenek mantıklı, zaten arada çok az sayılacak bir fiyat farkı var. bence 1.0'lar fiyat olarak saçma olmuş A3 cephesinde.

https://www.youtube.com/watch?v=TUKbR2Vturg&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a3 kötü araba değil sline harici alınmaz 1.0 motorlu olana o para verilmez, mercedes a da amg harici alınmaz, oyum yıldıza

• Türk insanı çok biliyor. Koca mühendisler 1.0 motorun uymayacağını anlamamış bizim türk halkı anlamış helal olsun. Ne bekliyorlar acaba zaten türkiyenin her yerinde radar var egs var senede belki 2-3 defa sürat yapacak adam sırf o yüzden koca motor ister ama hız yaparken de az yaksın mümkünse hiç yakmasın.

Neyse konuyla alakalı olarak benim tercihim BMW 2.18 olurdu

• Audi S line tercihim olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes E250 vs Audi A5
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araba fiyatları ortada kabullendik artık yani yarım milyona 1.0 veya 1.5 araç alıyoruz sorsan premium derler. Sol şeritte, şirket araçlarının bile peşine takılamayacak araca ben yarım milyon vermem.

C sınıfı araca yarım milyon vermektense 2.el premium D sınıfı kovalarım E bile kovalanır düşük km'de. Fikirlere saygı duyuyorum bu da benim fikrim.

Her zaman hız yapmıyoruz orada radar burada radar var diyenlere de i10 öneririm hem şehir içinde de çok pratik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Şubat 2021; 13:54:45 >
  • A3 ic kalitesini gordukten sonra 2 ve a serisinin yaninda kesinlikle sinifta kalir. On konsoldaki goruntu ve dis dizayni disinda hicbir albenisi yok. Ben cok hayal kirikligina ugradim. Kesinlikle 2 veya a sedan secerdim. Audiye yakistiramadim. Yuksek donaninli araclarida cidden pahali.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Araba fiyatları ortada kabullendik artık yani yarım milyona 1.0 veya 1.5 araç alıyoruz sorsan premium derler. Sol şeritte, şirket araçlarının bile peşine takılamayacak araca ben yarım milyon vermem.

C sınıfı araca yarım milyon vermektense 2.el premium D sınıfı kovalarım E bile kovalanır düşük km'de. Fikirlere saygı duyuyorum bu da benim fikrim.

Her zaman hız yapmıyoruz orada radar burada radar var diyenlere de i10 öneririm hem şehir içinde de çok pratik.

Dediğiniz gibi tamamen tercih meselesi. Arkadaşım 430.000 verip 2014 X3 aldı.

• Zor bir soru ama ben sanırım Audi'yi tercih ederdim.

• A serisi ve 2 serisi çok çakma sedan gibi duruyor, A3 de başta öyleydi ama bence en derli toplu sedan aralarında bu.

• Yeni audi a3ü tavsiye etmiyorum. İncelemeden karşılaştırma listenize eklemeyin.

Kapı malzemeleri ve orta konsolda doblo plastiği tercih edilmiş. Premium hissiyat yaratmıyor. Kolçak içi yarım karış ve içerisine sadece anahtarlık koyulabilir. Boyum 1.85 olmasına rağmen arka tarafta kafam tavana çarpıyor ve cam tavanı göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesmerist

Yeni audi a3ü tavsiye etmiyorum. İncelemeden karşılaştırma listenize eklemeyin.

Kapı malzemeleri ve orta konsolda doblo plastiği tercih edilmiş. Premium hissiyat yaratmıyor. Kolçak içi yarım karış ve içerisine sadece anahtarlık koyulabilir. Boyum 1.85 olmasına rağmen arka tarafta kafam tavana çarpıyor ve cam tavanı göremiyorum.

Hangi paketten bahsediyorsunuz ? Sline pakatte hiç o şekilde bahsettiğiniz durumları göremedim ben birebir incelemedim bu arada. Showroomlarda advanted paket vardı en son

• Mesmerist kullanıcısına yanıt
    Evet bu durum beni de şaşırttı hatta bi hevesle daha indirdikleri gibi araci Bursa doğuşta inceledim evet arac goruntu olarak ic dizayn olarak özellikleri olarak şahane hatta 1 motorun motorunun elektrik destekli olduğunu da öğrendim oda güzel fakat içerde kapı malzemeleri ve plastiklerin büyük bölümü rezil 1 motorda birde arka halen torsiyon var şaşılacak bi durum
  • 2 çok arada kalmış gibi duruyor. Arka taraf çok basık, a200 amg tercihim olur. Tabi fiyattan bağımsız konuşuyorsak.

• AoveN A kullanıcısına yanıt
    İncelediğim advance paket ancak iç kısımda s-line da değişen sadece koltuklar. Advance pakette koltuk kalitesi gayet yeterliydi. Kapı malzemeleri ve orta konsolda kullanılan materyal paketle değişmiyor. Ben de bir heves koşa koşa gittim. Ancak eski a3 e göre malzeme kalitesi olarak geriye gitmiş araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesmerist -- 24 Şubat 2021; 7:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesmerist

İncelediğim advance paket ancak iç kısımda s-line da değişen sadece koltuklar. Advance pakette koltuk kalitesi gayet yeterliydi. Kapı malzemeleri ve orta konsolda kullanılan materyal paketle değişmiyor. Ben de bir heves koşa koşa gittim. Ancak eski a3 e göre malzeme kalitesi olarak geriye gitmiş araç.

Dediğiniz gibi kapı kollarındaki malzeme çok dandik havası veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.