Şimdi Ara

Mercedes B180CDI mi BMW 216d mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba.Iki aractan birisini almayi dusunuyorum ancak kesin bir kaniya varamadim,size danismak istedim.En onemli konulardan bir tanesi sanziman.normalde bmwnin sanzimani superdir ancak 2 serisinde 6 ileri steptronik sanziman var mercedeste 7g dct sizce hangisi daha konforlu hizli ve sorunsuzdur.mercedesin motoru renault olmasi ve macaristanda uretiliyor olmasi cok buyuk soru isareti yaratti bende.bmw ise almanya menseili.ancak mercedesin ic ve dis tasarimi daha cok hosuma gidiyor.kullanan arkadaslar varsa degerli yorumlarini kullanmayanlarinda sahsi fikirlerini duymak isterim.

BMW Olursa;luxury plus
    Mercedes olursa;AMG veya Urban

• Bahsettiğiniz bmw 216d Active Tourer olan değil mi ? Eğer oysa görüntüsü benim hoşuma gitmiyor bmw ruhu yok( 2 serisindeki coupe lerden bahsetmiyorum) , 1 serisi düşünmüyor musunuz?
  • 116d al?
  • ikiside markalarının prestijini ve markaya has özelliklerini taşımayan araçlar
  • MU5T4F4 kullanıcısına yanıt
    Evet o ama ailem icin bakıyorum ve 1 serisi benim boyum icin biraz basık kalıyor(1.90).
  • Farkındayım ama bu tip bir araba dusunuyorum.Hazır almıskende tam alayım bmw yada mercedes dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekovic

Farkındayım ama bu tip bir araba dusunuyorum.Hazır almıskende tam alayım bmw yada mercedes dedim

o zaman forumda bu araçlar hakkında pek bir bilgisi olan yoktur . Test sürüşü ve youtube incelemeleri derdinize derman olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İncelerim,ilginiz için tesekkurler
  • Bekovic B kullanıcısına yanıt
    Hocam tutulmayan araclar 2. Eli siknti yasarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravedead kullanıcısına yanıt
    Uzun sure kullanmayi dusunuyorum zaten degistimem kisa zamanda

• bmv 216d daha hoş görünüyor ama bu paralara seçenek çok.
    Gun gelecek degistireceksin illakiiii..
    ama illa alcam diyorsan 2.16 gecti 2 gun once onumden dikkat cekiyo. Bmw candir

• Bugun Audi bayiiye gittik ailecek ve a3 sportbackin icinin genisligi tatmin etti 1 ve A serilerine kiyasla ve kaporayi verdik .Umarim hayirlisi olur.

hayırlı olsun, hangi donanımı kaça mal ettiniz.güzel indirim yapıldığı söyleniyordu 10 bin civarı, doğrumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 11 Aralık 2015; 20:46:29 >
  • 1.6 TDI Ambition cam tavanlı S Line dıs paket 128bine geldi indirim konusunda birsey soylemediler.Yıl sonuna ozel indirim olmustur ancak 10bin civarı olsa soylerlerdi sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.