Şimdi Ara

Mercedes C180 mi BMW 320i mi daha iyi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
34.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C180 ve 320i nin son modellerini kıyaslıyorum sizce hangisi daha iyi

• Hep olacak sanırım bu kıyaslamalar
    Bende bu kıyaslamayı 2011 Temmuz'da yaptım
    Gittim makyajli c aldım
    Anladım ki BMW bana göre deil
    Hatta cyi sattım gittim yeni kasa BMW alayım dedim
    Kullandım beğenmedim tam çıkıyordum ki countryman aldım
    Tek kelimeyle harika bir araç
    UmArim yardımcı olabilmisimdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn Panxzer
    Aralık 2012 de 2 aracı da kullandım
    ve c180 aldım.
    konfor olarak c çok önde yazacağım, birileri yine bir kova laf edecek.
    tercih sizin, para sizin, deneme sürüşü yapın, farkı siz görün diyeceğim
    Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: panxzer

C180 ve 320i nin son modellerini kıyaslıyorum sizce hangisi daha iyi

Ben de C180 vs 316i arasında kaldım. Defalarca test ettim.

Fiyat / Performans olarak C180 AMG paket çok önde.

Nazar değmesin 5000km oldu, çok memnunum.

Şu anda 2012 modellerde çok iyi indirim var haberiniz olsun.
  • Güzel ama cevabı zor bir karlşılaştırma.
  • 320i alırdım ben
  • Elbette 3.20i cevap ama C180'nin rakibi 3.16i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C200D mi BMW 320D mi?
    9 yıl önce açıldı
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    17 yıl önce açıldı
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 320 i 170 hp,0-100 ü 7.5 sn tüketim olarak c den epey düşük ve c kasaya göre daha yeni ve güncel.konfor c serisinde biraz iyi olabilir fakat performans olarak 320 nin oldukça gerisinde ve artık yaşlandı.
  • değerli fikirleriniz için teşekkürler.C180 diyorum bende
  • bu 2 aracin arasinda konfor olarak ne kadar fark var?
  • ikisinin arasındaki en büyük olay mercedesin donanımı çok daha yüklü geliyor bmwde ise doldurmazsanız rezalet bir araca binersiniz eğer aracı doldurcam diyorsanız 3 tavsiye ederim idrive falan özellikle ses sistemi opsiyonlu hoş olabilir 3 serisinin sesi rezaletin rezaleti bir üstü hi-fi mercedesin kendinde gelenle aynı ayarda ben iki aracıda test ettim 3 serisi yeni çıkmıştı artık gözüme öyle hoş gelmiyor içi 1 serisinin aynısı C ise A-B-CLA dan daha kaliteli oldugunu bindiğiniz anda anlıyorsunuz E ye daha yakın motor olarak 316 söz konusuysa 1.6 cgi daha hızlı bir motor verilerde belli oluyor gerek son hız gerek ara hızlanmalarda ama bmwnin şanzumanı daha iyi diyorlarlar bana ikiside geçişleri hissetrimedi ben motor hacmi bu kadar az olan araçlarda daha az vitesten yanayım aracın zaten .. kadar motoru var değiştir babam değiştir ama iki şanzumanda gayet başarılı sonuç olara C serisi daha yeni kasası gelmemesine rağmen ve fiyat avantajları oldugu bir dönemde bmw ile aynı çizgide bana göre daha iyi sana göre daha kötü olursa karşı çıkmam

• Mercedes'e alıştıysanız BMW ye binemiyorsunuz. Veya tam tersi. Arkadaşım E92 3.20d Coupe aldı. Bende C180K var. Bana göre BMW iç mekan olarak çok kötü. Göstergelerden başlarsak; minicikler. Okunmuyorlar. Yol tutuşu kötü. Kokpit dizaynı ve Mercedes'e göre kalitesi kötü. Araç su alıyor camlardan içeriye.Emniyet kemeri getirme sistemi getiremiyor kemeri. Mercedes'te birçok küçük ayrıntı varken BMW de Coupe olmasına rağmen hiçbirşey yok. Konfor olarak C180 daha konforlu. Sadece iç mekan daha geniş 3.20'de..
  • 320d Coupe'den C180 Coupe'ye geçen arkadaşımın cümlesi "Ohh bee 320d nin arkasını tutmak için uğraşıyordum, şimdi rahat rahat biniyorum, bastımmı gidiyorda rahat ettim resmen"

Seçeceğiniz araçta ne aradığınız önemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

320d Coupe'den C180 Coupe'ye geçen arkadaşımın cümlesi "Ohh bee 320d nin arkasını tutmak için uğraşıyordum, şimdi rahat rahat biniyorum, bastımmı gidiyorda rahat ettim resmen"

Bunun sebebi 380 nm torka da bağlanabilir. Çünkü e90-e92 3 serileri 50/50 dağılımı olan , yol tutuşu , sürüş dinamiği çok ileride olan modeller. C180 de bence sürüş olarak çok altında değildir, hatta amatör kullanıcıların aradaki farkı çıkarmaları bir hayli zor olabilir.

Bence arkadaşınız daha güçsüz bir araca geçtiği için ve dolayısıyla artık daha yavaş gittiği için yola daha iyi tutunduğunu düşünüyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

quote:

320d Coupe'den C180 Coupe'ye geçen arkadaşımın cümlesi "Ohh bee 320d nin arkasını tutmak için uğraşıyordum, şimdi rahat rahat biniyorum, bastımmı gidiyorda rahat ettim resmen"

Bunun sebebi 380 nm torka da bağlanabilir. Çünkü e90-e92 3 serileri 50/50 dağılımı olan , yol tutuşu , sürüş dinamiği çok ileride olan modeller. C180 de bence sürüş olarak çok altında değildir, hatta amatör kullanıcıların aradaki farkı çıkarmaları bir hayli zor olabilir.

Bence arkadaşınız daha güçsüz bir araca geçtiği için ve dolayısıyla artık daha yavaş gittiği için yola daha iyi tutunduğunu düşünüyordur.

Bu yüzden seçeceğiniz araçta ne aradığınız önemli dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradaki mesajları okuyunca birebir Mercedes , BMW kullanıcı deneyimlerimle örtüştüğünü gördüm.

Konfor - Mercedes
    Performans - Bmw

Ben Mercedes sahibi olmayı iple çekmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Buradaki mesajları okuyunca birebir Mercedes , BMW kullanıcı deneyimlerimle örtüştüğünü gördüm.

Konfor - Mercedes
    Performans - Bmw

Ben Mercedes sahibi olmayı iple çekmekteyim.

Bence performans olarakta Mercedes önde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

316 alsa arkayı tutma sıkıntısı olmazmış

Gücü kontrol etmeyi bilmek önemli.
  • Peki bu karşılaştırmayı 93-99 arası modeller için yapsak bmw mi mercedes mi?
  • komik . . aman diim c180 le giderken hyundai accent dizel yakalamasın :))))))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.