Şimdi Ara

Mercedes c200d pismanligi ve mercedes firmasina yakismayan tutum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
7
Favori
14.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı şey mi linea örneği.
    Birisi premiumlar içinde dünyada lider diğeri ekonomik sınıfta tr de lider.

Şundan bunu söylüyorum gidin bmw alın diye konuşuyorsun ya ne kadar içinin boş olduğunu göresin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Tamam siz ve memur kafalılar almasın mümkünse zaten.
  • umarim davaya gerek kalmadan motor degisimi yaparlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Alamanlar mal demek ki o kadar tdi,multijet,crdi bilmem ne varken dci neden cok satiyor neden tercih ediliyor devlet adamlari gibi bunlarda rusvet aliyorlar.Reno tuh kaka merso muhendisleri bonzai kafasi yasiyor.

• araç yenilenmesi bence de abartı olmuş
  • Bu konu yine acilmamismiydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Alamanlar mal demek ki o kadar tdi,multijet,crdi bilmem ne varken dci neden cok satiyor neden tercih ediliyor devlet adamlari gibi bunlarda rusvet aliyorlar.Reno tuh kaka merso muhendisleri bonzai kafasi yasiyor.

reno kullanıyorsunuz diye kendi sermayeniz gibi savunmanıza gerek yok. bilinen yaşanmış gerçekler var. bak yukarda ilk mesajda da örneği var.
    saçmalamanın anlamı yok.
  • kkolds kullanıcısına yanıt
    5 serisinin kalitesizliğinin en büyük ispatı otopark 525 testi. Orda da klima tuşları soyulmuş halde direksiyon parlamış kayganlaşmış halde.

5 e kalitesiz demiyoeum yanlış anlaşılmasın. Amam premiumlar arasında kalite konsunda bmw olsa olsa 3. Çocuk olur mb audi yanında.

• Oncelikle gecmis olsun hocam.
    Galericiyim ve yilda 120 uzeri BMW satiyorum ve araclarimin tumu BMW servisinden geliyor o yuzden cok iyi bir iliskim var servislerle.
    Ayni sorunlu cok araba aldim servisten ve sana 100% bilgi verebilirim bu konuda.
    Bu sorun BMW'de olunca Munich fabrikasi (garanti kapsaminda veya degil farketmez) kesinlikle motorun acilmasina izin vermiyor bayilere.
    Tek cozum yeni motor oluyor o halde.
    Garanti biten araclarda yeni motor cok pahali oldugu icin musteri onun yerine yeni arac aliyor ve boylece sorunlu araci ben alip tamir ediyorum.
    Uzun lafi kisasi hicbir premium marka boyle bir durumda motoru acip icindeki parcalari yenilemez...zaten tamir ettikten sonra garanti vermesi gerekiyor ve bu durumda veremez cunku ayni sorun ilerde tekrarlanirsa onlara daha pahali'ya patliyor.
    Senin yapacagin hocam bunlari onlara aynen anlatmak ve Mercedes Stuttgart'la temasa gecmen gerekiyor.
    Bol sanslar.

• Geçmiş olsun, araç değişimi talebinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum en fazla motor değişir, O da bir ihtimal. Hukukende araç değişimi zor, siz bence motor değişimine asılın hukuken

• Metin054 M kullanıcısına yanıt
    Sende çok mızmızlık etmişsin ama. Anlayanlar gibi yok değeri düşecek yok şöyle yok böyle. Piston yamulduysa sadece kolu niye değişsinlerki burayıda anlamadım direk piston, kol, kep vs. değişirdi ama neyse atlayayım o kısmı. Araç 2 3 binde 1 2 haftalık bişey gibi diyosun yok 21binde yok şöyle yok böyle sıfır araç istiyom. Kaldırıp kullanıcı hatası hadi yol al çok sıkıştırmışsın arabayı falan dese ne olacaktı ? Ver yapsınlar bedava çık işin içinden.
  • Sanırım bu turbo arızası/arızaları kronik çünkü forumda bazı nissan qashqai kullancılarının da konuları var. @Metin054

• Esco54 kullanıcısına yanıt
    Almanyaya mail attim posta gonderdim motor degisimiyle alakali ama hic bir cevap alamadim.. Tekrar tekrar mail atmama ragmen hic bir donus alamadim..

• Dizeli ilk çıktığında benzinliye göre çok daha fazla satıyordu ama şu an durum tersine dönmüş durumda bayideki elemana sebebini sormadım ama acaba bu memnuniyetsizlikten mi kaynaklanıyor

• angarabebesi0606 kullanıcısına yanıt
    Hocam elli kere motorumu degistirin yoluma gideyim dememe ragmen bana inatla verdikleri cevap piston kolunun degisecegi oldu.. Zaten bu muhabetler iki ay surdu servisle aramda.. 2 ay sonunda hukuka basvurdum amacim oncelikle arac degisimi olmadi zaten motor degisimi istedim.. Fakat hic bir sekilde yanasilmadi.. Arac degisimi demem istemek anlaminda deil mahkeme gitmemden dolayi seceneklerimden biri olarak dile getirdim arac degisimi para iadesi onarim vs gibisinden.. Ayriyetten araci cok sikistirmissin gibi bir cumleyle nasil gelebilcekler gercekten merak ediyorum ? Buyursunlar gelsin ama hukuk soylemlerle degil kanitlarla kardesim ayriyetten turbo denilen parca motor 3 bin 4 bin devir ile donerken motor devrinin katlarca ustunde bir devirle hareket eder aracin en cok basinca mahruz kalan parcasidir.. Bir arac yapiyorsan o araca dayanabilcek bir parca koyarsin dayanmiyorsa bu kullanicinin deil ureticinin problemidir.. Benim yaptigim mizmizlanmak deil tamirat disinda herseye acik olmama ragmen tarafima sadece tamiratla gelinmesi uzerine hukuka basvurmamdir..

• Tanıdıgımız audi, kia gibi arabaların türkiyedeki satıcıları.
    Adamlara yanlış araba geliyo, dava edip 3-4 milyon lira alıyorlar yattıkları yerden.

Böyle bir hatanında tazminatsız olmayacagını düşünüyorum. Hakkınızı bırakmayın

• Hocam araç değişimini kesinlikle isteyin; neden?

Eğer ben arabalardan azıcık anlıyorsam kaç senedir edindiğim tek bir tecrube var ise o da şudur; arabanın herhangi bir parçası sökülüp takıldı mı adamı rahatsız eder, en ufak bir vida bile!

Nasıl mı ?

6 ay kadar önce arabamın şanzımanı indi (baskı balata bittiği için) senkromeçleri de değiştirdik, bu işlem yapılırken arabanın önünde sökülmedik parça sökülmedik vida kalmadı, hele arabanın işi 2 gün sürdüğü ve arabayı söken kalfanın kaza yapması dolayısıyla yarın başka bir ustanın tekrar toparlamasına tam gıcık oldum, abi araba dediğin kendimden ve rutin olan bakımları dışında sanayiye girdimi düzen tutmuyor, gıcık oluyorsun asla eskisi gibi olmuyor. O sanayiye girince eskisinden iyi de olsa içinde bi huzursuzluk oluyor arkadaş, senin yirmi bindeki arabanın tamiri yapılacak sonra ne olacak ?

Kafanda bin tane tilki dolanacak, belki 0.1 litre fazla yakacak araba o bile seni gıcık edecek çünkü hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ağzının tadıyla arabaya binemeyeceksin.

Öncelikle size geçmiş olsun diyorum, arabanızla oynatmadan kesinlikle araç değişimi sağlanmasını öneriyorum, en kısa zamanda da Türk adaletine Allah akıl fikir versin, kullanıcıyı ve vatandaşı mağdur etmeden çok gecikme olmayan bir adalet sistemine dönülsün inşallah...

Durumunuza çok üzüldüm vallahi...

• Ama anlatamazsınız. Ağzını açan sürüş kalitesi der. Ama kendine sormaz ki kaç yüz bin lira verilen araçlarda bunun çok absürt bir şey olduğunu. Mercedes 2-3 tık üstüne çıktı diyince de mercedesin lüks dışında nesi var olur. İlginç bir topluluk.

• Boşuna çene çalıyosunuz

Türk milletinin öyle bi özelliği varki arabanın içinden bok çıksa yinede almış ya bir kere hiç bakmaz bunuda ödül verdiler heralde der.

Herkes gözü kapalı kendi malını savunuyor burda, bu forumun %80 i böyle, çoğu kişi objektif değil. Adam arabayı alıyor içten içe kendisi bile memnun değilken geliyor burda dehşet araba uçuyor kaçıyor 50 kuruşa türkiye gezdim diyor. Bırakın bu boş muhabbeti. Şurda saygı duyduğum gerçekten arabalar hakkında doğru düzgün objektif konuşan en fazla 10 tane üye vardır.

Gerisi aldığı arabayı kendisi üretmiş gibi davranıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Maas renodan baskasina yetmiyor sevdigimizden degil alternatifi yok.Parana gore yasarsin imana gore degil.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.