Şimdi Ara

Mercedes e300 hybrid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya münihten merhaba arkadaşlar yeni bir araba almaya karar verdim büyük bir mercedes hayranıyım uzun zamandır 2013 model mercedes e 300 hybrid modelini buldum dizel bir araç 204 beygir güç ve 27 hp gücünde elektirikli motoru var bu araç hakkında fazla bilgim yok tavsiyeleriniz nelerdir
    Mercedes e300 hybrid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde e class ? 2013 model?Tl değeri 109bin vay be.

• Hocam bi daha Türkiye'de Toyata'nın Hibritini bile doğru dürüst göremedik ne bilelim Mercedes Hibriti
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

Hocam bi daha Türkiye'de Toyata'nın Hibritini bile doğru dürüst göremedik ne bilelim Mercedes Hibriti

Tr de satılmıyor diye biliyorum e300hybrid in?

Yanlısım mı var?

• Aslında e220 cdi yada e250 cdi almayı düşünüyordumda e300 modeli buldum temiz km düşük ama hybrid araçlar hakkında pek bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Hocam bi daha Türkiye'de Toyata'nın Hibritini bile doğru dürüst göremedik ne bilelim Mercedes Hibriti

Yanlısım mı var?

Türkiye'de dizel hibrit sadece panemera var o da bu sene geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avente

Aslında e220 cdi yada e250 cdi almayı düşünüyordumda e300 modeli buldum temiz km düşük ama hybrid araçlar hakkında pek bilgim yok

Üstat sen orada birilerine sor biz burada daha atmosferikleri tartışıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Yanlısım mı var?

Türkiye'de dizel hibrit sadece panemera var o da bu sene geldi

O zaman biz Mağaradayız adamlar dısarıda.

• 2013 modelmiş bide araba baksana öncesi de vardır onun
  • 2009 dan beri mercedes e ve s klaslarda hybrid motor kullanmaya başladı devamda ediyor arkadaşlar

• quote:

quote:

Aslında e220 cdi yada e250 cdi almayı düşünüyordumda e300 modeli buldum temiz km düşük ama hybrid araçlar hakkında pek bilgim yok

Üstat sen orada birilerine sor biz burada daha atmosferikleri tartışıyoruz

Tamam hocam 😄😄

• Türkiye'de bir tane var şuan sitelerde kırmızı renk 355.000 e satılıyor. Hocam muazzam bir yakıt tüketimi var bu aracın biraz kasarak 4 litre dizel yakıyor biraz araştırdım ama makyajsız kasa için bilgiler var bu makyajlı kasa için Türkçe kaynak yok Mercedes.tr de bile. Ben olsam gözü kapalı alırım hem performanslı hem aşırı ekonomik ayrıca sanırım vergi indirimi falan da var sizin oralarda hybrid olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: Imgod

Türkiye'de bir tane var şuan sitelerde kırmızı renk 355.000 e satılıyor. Hocam muazzam bir yakıt tüketimi var bu aracın biraz kasarak 4 litre dizel yakıyor biraz araştırdım ama makyajsız kasa için bilgiler var bu makyajlı kasa için Türkçe kaynak yok Mercedes.tr de bile. Ben olsam gözü kapalı alırım hem performanslı hem aşırı ekonomik ayrıca sanırım vergi indirimi falan da var sizin oralarda hybrid olduğu için

Link atma šansıniz varmi?

• 1.6 lpglı cıvıc buraların mercedesı hocam 😀 Gercı sızın orda da tomatızz kaç liraa😃

• xnoname kullanıcısına yanıt
    Dizel ve hibrit olan araç yok bildiğim kadarıyla. Panamera da benzin/elektrik motor kombinine sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imgod

Türkiye'de bir tane var şuan sitelerde kırmızı renk 355.000 e satılıyor. Hocam muazzam bir yakıt tüketimi var bu aracın biraz kasarak 4 litre dizel yakıyor biraz araştırdım ama makyajsız kasa için bilgiler var bu makyajlı kasa için Türkçe kaynak yok Mercedes.tr de bile. Ben olsam gözü kapalı alırım hem performanslı hem aşırı ekonomik ayrıca sanırım vergi indirimi falan da var sizin oralarda hybrid olduğu için

Burda araçtan sadece sıfır alırken %19 kdv ödüyorsun başkada bir vergi yok yıllık vergisi tahminimce 120 euro domatesin kilosuda 1.20 cent

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Dizel ve hibrit olan araç yok bildiğim kadarıyla. Panamera da benzin/elektrik motor kombinine sahip.

Var hocam olmaz mı ya

• quote:

2009 dan beri mercedes e ve s klaslarda hybrid motor kullanmaya başladı devamda ediyor arkadaşlar

Hocam peki bu hybridler gerçekten işlevsellik sağlıyor mu? Mesela genel tüketim ortalamasında daha az yakma gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avente kullanıcısına yanıt
    Varmış bi kaç tane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kez duydum dizel ve hybrid

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.