Şimdi Ara

Mercedes mi önde gidiyor, Bmw mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi şuan bir adım önde, Mercedes mi daha çok geliştirilmeye çalışılıyor, Bmw mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkiside geriye gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes bu tasarım anlayışıyla BMW ile mücadele edemeyecek

• BMW.Mercedes kamyon,tır, minibüs üretsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımda Mercedes geriye gidiyor bence.

İkiside fazladan özellikle Mercedes gereksiz modeller çıkarttıklarından geriye gidiyorlar.

BMW önde gidiyor.

• Satış rakamlarında Merco tokatlıyordu sanırım. W204 kasa tasarım olarak çok şıktı fakat yeni C serisi bana göre biraz daha ağır başlı olmuş sportifliği Cla serisine bırakmış. Hangisi önde kıstası geniş bi kıstas neye göre önde mesela? Sportif bir araba istiyor olsam 3 serisini tercih ederim C serisine göre fakat konfor ve prestij ön plandaysa ki bana göre Mercedes bu konuda hep bir adım önde E serisini 5 kasaya tercih ederim şahsen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C yerine 3 serisini tercih ederim ama 5 ve 7 serisinin yerine E ve S.

• c63s amg nin rakibi m3 competition pack, normal m3 değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkboyy -- 2 Haziran 2017; 1:41:21 >
  • Merco tip konusunda geride . Şanzıman konusunda geride. Onun dışında motor olarak da BMW daha iyi olabilir. Ama kalite konfor sağlamlık mercedes de çok önde. BMW kalite konusunda cidden düşmeye başladı 5 serisi bile ucuz malzemeden yapılıyor eski seriye gore. Ha su da var 2003 mercedes E200 ler falan şimdiki lerinden cok daha üstün yani. Firmalar hep kâr peşinde.

• kkvan kullanıcısına yanıt
    sedan tasarımları hiç hoşuma gitmiyor mercedesin (c, e, s serisi) ve bmw çok daha iyi bence. fakat coupe konusunda aynı şeyi söyleyemem, yeni coupe tasarımları çok güzel (yine c, e, s fark etmez hepsi hemen hemen aynı)

Mercedes mi önde gidiyor, Bmw mi ?

• Teknoloji olarak ikiside geride gidiyor özellikle şu Mercedes'in multimedya sistemi yok mu !? Eskien çoook kötüydü şimdi en azından iyi. Bir Tesla ile bunların teknolojisini kıyaslayın Tesla daha ileride ama kalite olarak bence Tesla ve BMW Mercedes'in arkasındalar. Umarım Mercedes Elektrikli araba ve teknoloji konusunda dahada atılım yaparlar aslında teknoloji konusunda çok laf ettim ama çoğu rakibine göre iyiler hele şu japonlar yok mu ne kalite var ne teknoloji nede elektrikli arabaları var Toyota uyandı en sonunda gittiler yıllarca hidrojenli arabaya kastılar geleceği olmayan bir teknoloji için (Not: aile arabaları için yoksa üst seviye arabaları teknolojik olarak şahane)
  • Mercedesin bazı arabalarında anlam veremediğim tasarım çizgileri ve düstursuz far tasarımları var. Sanki değişiklik olsun diye yapılmış gibi. Bmw her zman daha kaslı ve dinamik gözüken tasarımyla önde bana sorarsan. Tabi marka algısı göz önünde bulundurmak gerek.

• Genel olarak kıyaslanamaz bu bence model model bakılır ancak. c180 - 320 (318 değil) olarak bakarsak 3 seçerim. 5-E dersek E 6-CLS dersek CLS 7-S dersek S seçerim AMG - M dersek ses için AMG yürüyüş için M derim
  • BMW kendini daha çok geliştirdi son yıllarda bence ama Yıldız yıldızdır, bu psikolojik üstünlüğü geçmesi kolay olmayacak.

• Mercedes her zaman 1 adım öndedir.

Tasarım, kalite hep zirvede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.