Şimdi Ara

MERCEDES ML 320 AMG özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç gün önce babam mercedes e 200 kompressor 2001 model aracını takas yaparak yine 2001 model MERCEDES ML 320 AMG aldı.
    Daha yeni yeni kompressor özelliklerine alışıyordum ki arazide kullanmacağım diyerek AMG aldı :)
    AMG özelliklerini ve hangi düğmesi ne işe yarıyor diye araştırma yapayım dedim ama nasıl ve nerede arayacağımı bulamadım. mercedes tutkunlarından yardım istiyorum :)

• 2013 Mercedes e250 var babamda, neyi merak ediyosun ss atarsan yardımcı olabilirim
  • arada model farkı çok dostum :) bizimki 2001 model. Birde özellikle direksiyona geçipte detaylarını inceleyemedim. Yola gitti daha doğru düzgün ben süremeden

Genel hatları ile iç mekandaki hangi tuş ne işe yarar onları merak ediyorum. Hani her arabanın ince noktaları vardır. kompressor hayran olmamın nedeni çok detaylara dikkat edilmiş olması. mesela bu AMG nin abd montajlı olanları ve australya montajlı olanları varmış. Benim ki hangisinden onu merak ettim. gerçi öğrensemde aralarındaki farkı bilmeyince bi anlam ifade etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.