Şimdi Ara

mercedes parça kataloğunu kurarken sorun yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mercedes parça kataloğunu kurarken sorun yaşıyorum.hata kodu 42 ve 50 veriyor.yeniden tekrar deneyin ya da farklı dvd kullanın diyor...sanal sürücüyle yüklüyordum da tüm dosyaları yüklüyor sonunda sorun çıkartıyor nasıl bulabilirim?ne olur yardım edin.kuran vardır elbet bu forumda

• Bahsettiğin parçacılardaki, parçaların ve aracın şeması ve resimleri olan katalog programı mı? Bende Opelinkini bulmuştum, bir türlü kuramamıştım.
  • EPC çok nalet bir program, range için Land Rover Microcat'i 10-15 dakikada kullanır hale getirdim tüm fonksiyonlarıyla. Fakat Mercedes'in bu EPC beni daha çok uğraştıracak gibi görünüyor, kaldı ki daha sırada WIS ve ASRA var.

Haftasonu vakit ayırıp kurcalayacağım EPC kurulumunu iyice, buraya yazarım aşamaları.
  • ben renault un dialogy programını kullanıyorum bu programı yuklemek ıcın pc nın bolge ve dılını ıngılızce yapmak gerekıyor kurulum oncesınde belkı sızde boyle bır ayara takılıyor olabılırsınız
  • Dün bir güzel girişip hem EPC'yi hem de WIS'i kurdum.
    Önce Windows XP mode ile başladım ama daha sonra VMware kullanmanın daha sağlıklı olacağını farkettim ve VMware workstation v7.0 ile yola devam ettim.
    Asıl işletim sistemim üzerinden ise sanal disk vasıtasıyla sırayla önce epc imajlarını sonra wis imajlarını yükledim, zaten sanal işletim sisteminin birincil çıkartılabilir disk sekmesinde hemen beliriyor standart ayarları değiştirmezseniz.
    Bu şekilde ilerlerseniz daha sağlıklı olacağını tahmin ediyorum.
  • ilk wis i mi yükleyeyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.