Bildirim
mercedes parça kataloğunu kurarken sorun yaşıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bahsettiğin parçacılardaki, parçaların ve aracın şeması ve resimleri olan katalog programı mı? Bende Opelinkini bulmuştum, bir türlü kuramamıştım. -
EPC çok nalet bir program, range için Land Rover Microcat'i 10-15 dakikada kullanır hale getirdim tüm fonksiyonlarıyla. Fakat Mercedes'in bu EPC beni daha çok uğraştıracak gibi görünüyor, kaldı ki daha sırada WIS ve ASRA var.
Haftasonu vakit ayırıp kurcalayacağım EPC kurulumunu iyice, buraya yazarım aşamaları. -
ben renault un dialogy programını kullanıyorum bu programı yuklemek ıcın pc nın bolge ve dılını ıngılızce yapmak gerekıyor kurulum oncesınde belkı sızde boyle bır ayara takılıyor olabılırsınız -
Dün bir güzel girişip hem EPC'yi hem de WIS'i kurdum.
Önce Windows XP mode ile başladım ama daha sonra VMware kullanmanın daha sağlıklı olacağını farkettim ve VMware workstation v7.0 ile yola devam ettim.
Asıl işletim sistemim üzerinden ise sanal disk vasıtasıyla sırayla önce epc imajlarını sonra wis imajlarını yükledim, zaten sanal işletim sisteminin birincil çıkartılabilir disk sekmesinde hemen beliriyor standart ayarları değiştirmezseniz.
Bu şekilde ilerlerseniz daha sağlıklı olacağını tahmin ediyorum. -
ilk wis i mi yükleyeyim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X