Bildirim
Mercedes S icin Okyanus Mavisi iç döşeme cok sırıtırmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Berbat -
No no no -
ford s-maxten bu araca fırlamaktasınız maşallah allah sağlam yol vermiş heralde sizequote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFire
No no no
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcuk -- 18 Nisan 2014; 12:57:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mcuk
ford s-maxten bu araca fırlamaktasınız maşallah allah sağlam yol vermiş heralde size
sanirim galeride satmak icin soruyor. -
Yuru be kim tutar seni -
Sipariş et sırıtırsa bana verirsinquote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
Yuru be kim tutar seni -
ford smax duruyor keyifle biniyorum babamin yanina gidince
arac büyük ihtimal türkiyeye gidecektir. Biraz farkli bir ic döşeme olsun istedim.... -
ıyyy o ne öyle mavi maviquote:
Orijinalden alıntı: Mcuk
ford s-maxten bu araca fırlamaktasınız maşallah allah sağlam yol vermiş heralde size
Alıntıları Göster -
Değişik geldi, güzel bence, farklılıkları denemek lazım. Alırdım ben. -
S class ın her türlü gideri var. -
Çok da sırıtmıyor koltukların rengi.
Bazen Porsche veya Ferrari'de iç döşemede kırmızı-pembe karışımı olan renk kullanıldığını görüyorum.
O renkteki iç döşemeye sahip araçlar alıcı buluyorsa, sizin konfigüre ettiğiniz araç kesinlikle alıcı bulur.
Edit:imlâ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 18 Nisan 2014; 16:30:02 > -
Türkiye şartlarında standart bir asgari ücretli her ay aldığı maaşının tamamını bu araç için yatırsa:
s class baz donanımı için:
700.000-tl / 846-tl = 827 ay
yıla bölündüğünde 68.9 yıl yapmakta
18 yaşında işe giren bir işçi 87 yaşında bu araçtan 1 tanesine sahip olabilmektedir.
özetle bi arabaya bu kadar para veriyorsam gönlümde fuşya pembe döşeme olsa bile kimsenin fikrini önemsemem basarım siparişi. -
Bence olmamıs. Nacizane tavsiyem. Gerci satmak icin alacaksanız cokta farketmez. Gelir biri alır gider illaki. -
Elbette satmak icin alıyorum.kullanim amaclı böyle güzelim arabalara para bağlamak cok mantıklı olmuyor -
Çok alakasız bej olan yerler siyah olsaydı uyumlu olurdu -
ROK edasıyla; hooooaaaayyyyddaaaaaaaaaquote:
Orijinalden alıntı: ANIL-D
Çok alakasız bej olan yerler siyah olsaydı uyumlu olurdu -
Bence 10 numara duruyor. Ne öyle sürekli krem, bej yada siyah. Alacak olsam alırdım mavi döşemeyi.quote:
Orijinalden alıntı: Saahin
ROK edasıyla; hooooaaaayyyyddaaaaaaaaa
Alıntıları Göster -
Ulan yuh neredeyse 1 milyon lira fiyatı var, hala şaft tüneli var arka kısımda.quote:
Orijinalden alıntı: McLaren64
Bence 10 numara duruyor. Ne öyle sürekli krem, bej yada siyah. Alacak olsam alırdım mavi döşemeyi.
Alıntıları Göster -
Benzer içerikler
- tork konvertörlü şanzıman
- mini cooper countryman alınır mı
- c180 mi c200 mü
- kadjar neden tutulmadı
- hyundai elantra 2. el piyasası nasıl
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X