Şimdi Ara

BMW Mat Siyah Rengi Opsiyon Olarak Sundu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 Model olarak satın almak istenilen M3ün individual renk kartelasına (metalik farkına ekstra biraz daha para veriyorsunuz) Mat siyah rengi dahil edildi.

Dünyada bu mat kaplama/boyama furyası epey etkili olmuş ki fabrikasyon olarak yapılmaya başladılar. İlerleyen senelerde diğer modellere düşeceğine inanıyorum.

Arz/Talep. Haydi Hayırlısı :)
    (Kaydederseniz orjinal boyutlara ulaşırsıız.)

• almanyadaki bazı passat 5.0 tfsi lerdede alınabiliyor.

saygılar .my from angara
  • Paylaşım için teşekkürler Yusuf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Paylaşım için teşekkürler Yusuf.

Rica ederim onur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Paylaşım için teşekkürler Yusuf.

Rica ederim onur :)

Alıntıları Göster
    çok yakışmış mat renk harika gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

çok yakışmış mat renk harika gözüküyor.

Alıntıları Göster
    Gayet mantikli bir hareket tebrik etmek lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@lken

Gayet mantikli bir hareket tebrik etmek lazim

Alıntıları Göster
    Bizim şirkette birisi 3,30'a mat kaplama yaptırdı harika duruyor,siyah bss jant taktırdı, ve bu araçtan farklı olarak ön kaput logo arka bagaj logo ve jant göbeğindeki ve arabada ne kadar mavi renkli logo varsa logoların hepsini siyah carbon desenli renkle değiştirdi. Otoparkta her gördüğümde gizli bir askeri üsse gelmişizde prototip bir araç gibi duruyor. Çok can yakıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tween25 -- 23 Mayıs 2010; 2:00:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tween25

Bizim şirkette birisi 3,30'a mat kaplama yaptırdı harika duruyor,siyah bss jant taktırdı, ve bu araçtan farklı olarak ön kaput logo arka bagaj logo ve jant göbeğindeki ve arabada ne kadar mavi renkli logo varsa logoların hepsini siyah carbon desenli renkle değiştirdi. Otoparkta her gördüğümde gizli bir askeri üsse gelmişizde prototip bir araç gibi duruyor. Çok can yakıcı

Alıntıları Göster
    Kişiselleştirme konusunda BMW'nin eline kimse su dökemeyecek, kesinleşti artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Kişiselleştirme konusunda BMW'nin eline kimse su dökemeyecek, kesinleşti artık.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar malum siyah rengin bakımı zordur. Mat siyah olunca daha mı kolay daha mı zor ki benim düşüncem çok zor olacağı yönünde. Kullanan birisi yanıtlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosan

Arkadaşlar malum siyah rengin bakımı zordur. Mat siyah olunca daha mı kolay daha mı zor ki benim düşüncem çok zor olacağı yönünde. Kullanan birisi yanıtlarsa sevinirim.

Açıkçası kullanmadım fakat şöyle bir durum varki kaplanan araçlara baktığımda hepsi pis. Yani daha çok yıkatma söz konusu sanırım.

Birde araç tamam hoş moş gözüküyorda, yakından baktığında. Uzaktan böyle pis kirli gibi duruyor birde gerçekten kirliyse aracın ne olduğu anlaşılmıyor.

Tabi tüm bu söylediklerim bu kaplama siyahlar için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Zaten gittikçe yaygınlaşan bi uygulama olan mat siyah işini böyle bi yöntemle müşterilerine sunmuş olan BMW yi ayakta alkışlamak lazım.
    Coşkun beyin söylediği gibi kişiselleştirme işinde gerçekten BMW ye toz konduran yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

Zaten gittikçe yaygınlaşan bi uygulama olan mat siyah işini böyle bi yöntemle müşterilerine sunmuş olan BMW yi ayakta alkışlamak lazım.
    Coşkun beyin söylediği gibi kişiselleştirme işinde gerçekten BMW ye toz konduran yok.

Alıntıları Göster
    Bmw her zamanki gibi yeniliklerine devam ediyor. Bu araclarada Mat siyah gerçekten çok yakışıyor. Tebrikler Bmw yönetimine..

• quote:

Orijinalden alıntı: darth90

Bmw her zamanki gibi yeniliklerine devam ediyor. Bu araclarada Mat siyah gerçekten çok yakışıyor. Tebrikler Bmw yönetimine..

Alıntıları Göster
    Kesinlikle mat renkler kataloglara konulmalı.Arabanın hatlarını daha belirgin hale getiriyor.Diğer firmaların da bundan feyz alıp aynı uygulamayı getireceğine inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Kesinlikle mat renkler kataloglara konulmalı.Arabanın hatlarını daha belirgin hale getiriyor.Diğer firmaların da bundan feyz alıp aynı uygulamayı getireceğine inanıyorum.

Alıntıları Göster

Neden yıllardan beri araçlarımızı partlatmaya uğraşıyoruz ki?

Yeni matlaştırıcı kremimizi deneyiniz..

Sloganlar kulaklarıma kadar gelir gibi oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

yoo ben duymadım hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

yoo ben duymadım hiç

Alıntıları Göster
    Son zamanlarda ben de mat renkleri çok beğenmeye başladım
    BMW güzel bir opsiyon belirlemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Son zamanlarda ben de mat renkleri çok beğenmeye başladım
    BMW güzel bir opsiyon belirlemiş

Alıntıları Göster
    Aradaki farka para vereceğime, başka renk alır kaplatırım sıkılınca çıkartırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Aradaki farka para vereceğime, başka renk alır kaplatırım sıkılınca çıkartırım.

Alıntıları Göster
    Hiç alışamadım şu mat renge, ne kadar bet duruyor..

megane coupe'lerin siyahı da buna benziyordu mat bir rengi vardı, sırf o yüzden hiç sevmezdim, yaşasın cilalı ayna gibi otomobiller

• quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

megane coupe'lerin siyahı da buna benziyordu mat bir rengi vardı, sırf o yüzden hiç sevmezdim, yaşasın cilalı ayna gibi otomobiller

• quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

Mat siyahı bende sevmiyorum..Özellikle güneşli havalarda berbat duruyor..

Yanlız mat füme ve griye sıcak bakıyorum kaynarcasına..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.