Bildirim
Mercedes VS Bmw
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bmw -
insignia -
arkadaşlar tercihinizi nedeniyle yazarsanız iyi olur -
hangisini beğeniyorsan onu al, mercedes de alsan bmw de alsan pişman olmazsınquote:
Orijinalden alıntı: FreddyLinas
arkadaşlar tercihinizi nedeniyle yazarsanız iyi olur -
320i alırdım benquote:
Orijinalden alıntı: tyrant1907
hangisini beğeniyorsan onu al, mercedes de alsan bmw de alsan pişman olmazsın
Alıntıları Göster -
Typer -
ya ben çok anlamam da arabalardan mercedese baktım c180 1600 motor 139 beygirdi. bana çok az geldi. opel astra bile 1.6 110 beygir -
160bin tl param olsa ve bmw mercedes seçenekler dahili olsa 2.el 520i veya e 180 alirim.hangisi daha doluysa onu tercih ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-orijinal-amg-kasa-e-180-307475168/detay -
Mercedes, BMW markaları dışında hiçbir kriter yok.quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
160bin tl param olsa ve bmw mercedes seçenekler dahili olsa 2.el 520i veya e 180 alirim.hangisi daha doluysa onu tercih ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-orijinal-amg-kasa-e-180-307475168/detay
C180'nin 139 beygir olduğu nerede yazıyor. C'nin 139 beygirlik bir modeli yok zaten.
Laf olsun diye açılmış başlık.
-
bilader yazının başında ne dedim çok anlamam bu arabalardan dedim. o yüzden sordum. laf olsun diye de niye açıyım sorunlu muyum -
quote:
bilader yazının başında ne dedim çok anlamam bu arabalardan dedim. o yüzden sordum. laf olsun diye de niye açıyım sorunlu muyum
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108613913&p=1&anchorToGo=108613913#108613913
2015'te üniversiteye gittiysen en fazla 20 yaşındasın."Bilader" dediğin adam kaç yaşında bi sor ondan sonra yorum yap. -
Kesinlikle Mercedesquote:
bilader yazının başında ne dedim çok anlamam bu arabalardan dedim. o yüzden sordum. laf olsun diye de niye açıyım sorunlu muyum -
Kesinlikle bmw alırım, mercedeste gitmeyen 156 bg motoru almam. -
Crv -
Valla zor soru, Mercedesin konforu, kalitesi ve iç haçmi bir tık daha iyi. Bmw nin ise şanzımanı performansı ve yakıt tuketımı bıraz daha iyi. Aralarında fazla bir fark yok ikiside mutlu eder.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82A2851B0
Kesinlikle Mercedes
Alıntıları Göster
Edit: E ve 5 serisine göre yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Temmuz 2016; 12:40:01 > -
Mercedesquote:
Orijinalden alıntı: Guest-82A2851B0
Kesinlikle Mercedes
Alıntıları Göster -
boş yapmak için mi geldin dünyaya sen -
quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN^
Typer
Aynen Type-R. Bu araç ileride klasik olucak. 50 yaşımı geçersem Mercedes bakarım. -
Açtığın şu konu boş iken manidar
Benzer içerikler
- ben bilmem eşim bilir araba markası
- alfa romeo ambleminin anlamı
- sahibinden fiyat geçmişi
- araba sürmeyi nasıl öğrenebilirim
- valvoline yağ yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X