Şimdi Ara

Mercedesten soğudum -Aracı aldım-(son edit ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
23.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense zenginler mağdur olunca üzülemiyorum.
    Not: anlamamışlar İRONİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 5 Nisan 2020; 20:43:31 >
  • Hakkını da mı savunmayacak , alabiliyor diye suç mu işledi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Yarın zengin olup haksızlığa uğrasan acaba aynısını diyebilir miydin? Altımda araç yok, merak etiğim için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imgod

100 bin kilometreye gelmemiş benzinli hatta servis bakımlı arabanın 20 bin lira masraf açması ve bunun birçok kullanıcıda görülmesi Mercedesin sağlamlık imajı için utanç verici bir durum. Bence almanyayla iletişim kurun sürekli hocam yaptırmayın
    Servis bakımlı olmasını gözünüzde çok büyütmeyin. Bizim şirkette f10 vardı. Full servis bakımliydi ama her ay arıza verirdi.
    Önemli olan aracın nasıl kullanıldığıdır. Çoğu sonradan para bulan tipler olduğu için ya bu Bmw bu Mb buna hiçbir şey olmaz diyerek kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eski_nesil

Nedense zenginler mağdur olunca üzülemiyorum.
    Not: anlamamışlar İRONİ
    Çünkü sen fakirsin bu yüzden karakter olarak bazı eksiklerin olacaktır mazur görülebilir

Zaten benim gibi zenginler ile sadece sanal ortamda muhatap olursun başka türlü aynı mekanda semtte bile olamayız malesef

• Geçmiş olsun, mercedesleri seviyorum ama işte böyle sorunlar çıkarsa diye korkudan almıyorum. Parasından değil de vakit, baş ağrısı,servisle uğraşmak vb kafayı meşgul eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz araçlar bozulunca yapacak bir şey yok Mercedes de bozuluyor oluyor.Ama Opel bozulsaydı kardeş Opel almışsın tabi bozulacak.Bu olaylar hep psikolojik.Mercedes Bmw sırf hava olsun diye alıyorsunuz.Yapacağınız iş bir yerden bir yere güvenli bir şekilde gitmek.Şu an bu şartları örneğin Hyundai'nin bir C-D sınıfı bir aracı karşılıyor zaten.(Citron C-elysee gibi araçları kastetmiyorum kesinlikle) İllaki arada bir konfor farkı var ama bu fark gerçekten aradaki maddi uçuruma değiyor mu?Vergileri,kaskoyu,bakımları hepsini hesabın içine katın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 5 Nisan 2020; 21:52:23 >
  • Hocam niye kendine beyefendi dedirteceksin diye servise gidiyorsun ki.İsinin ehli düzgün bir usta buldun mu mis gibi de yapar işini.Varsin beyefendi olmayayım abi kardeş desinler.7-8 e biter o iş

• quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

hocam profiline bakman yeterli olurdu . Ben cevap bile yazmadım 2000'li ergen

Alıntıları Göster
    Abim eğer aracın yürür durumdaysa işi yokuşa sür gerekirse tüketici hakem heyetine kadar git diyeceğim ama korona muhabbeti var her yer kapalı gibi bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Çünkü sen fakirsin bu yüzden karakter olarak bazı eksiklerin olacaktır mazur görülebilir

Zaten benim gibi zenginler ile sadece sanal ortamda muhatap olursun başka türlü aynı mekanda semtte bile olamayız malesef

Alıntıları Göster
    İroni maksatlı yazmıştım siz hemen taşlamışsınız. Gerçi ne olduğunuz hemen belli oldu döküldünüz.

@YeşilOk İroni maksatlı yazdım zaten ama üsteki hemen zengin edebiyatı yapmaya başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 5 Nisan 2020; 20:46:43 >

• Arkadaşımda C180 1.8 turbo elegance vardı onda da oldu aynı problem. Fakat o dışarıda orjinal parça taktırdı sonra da sattı arabayı.
    Ona 100 bin km'ye yaklaşırken bu arızayı çıkardı araç. Bazılarında daha az km veya daha çok km de yapıyor ama ortalam 100 bin'e yakın.
    Hatta çalışırken falan saçma sapan bir ses çıkarıyordu araç ama daha sonra gidiyordu. Geçmiş olsun bence dışarıda yaptırın servise iki katına yakın fiyat çekiyor.
  • Zaten a180 in bile yetkili serviste fix bakimi 3000 4000 tutuyor. 12 13 bine e kasa bir mercedesin yetkili serviste anlattiginiz tamirini yaptirabiliyorsaniz cidden bedava.

• geçmiş olsun.

araç motorunun kodu nedir? bu bilgiye sahip misiniz?

ayrıca aracınızın garantisi bittiyse sanayide adam akıllı bu iş 9-10 bine halledilebilir tahminimce.yetkili servis fiyatları uçuk maalesef.
  • Hocam bir noktada yanlışınız var siz bu fiyata 90 bin bakımını ekleyip yazmışsınız fiyat aslında bu değil. Benim opelin bile periyodik bakımı serviste 2000 lira kaldı ki sizin araç premium bir araç yapılacak olan da ağır bakım servisin bu fiyatı vermesi normal bakımsız kaç para yapıyor masrafınız bunu öğrenin.

Fazla geliyorsa özel servislerden de bir fiyat alabilirsiniz işçilik yarı yarıya daha ucuz olur. Kaldı ki tüm bu söylediğiniz bakımlar ile tamirat hariç düşünürsek malum euro kuru ile servisin yüksek bir fiyat verdiğini düşünmüyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

1.8 cgi lerin zincir dişli sorunu zaten meşhurda 2.0 da ilk kez duydum.
    e250 w212flde de 1.8 motor var

• Aynı sorunlar BMW ninde bazı modellerinde vardı. Saçmalıktan başka birşey değil. Premium olmayan araba kullanmak daha karlı valla.
  • 85Bin km için çok erken MB ye başvurun bune kardeşim diyin çok erken o km o arıza için
  • Bu ikinci el arabayi alacaginiza keske sıfır C-D segmenti bir araç alsaydiniz Honda, Toyota, VW falan. Kim bilir ne halt etti sizden onceki sahibi, hic bir fikriniz olamaz.

Özellikle yerli araclari tercih etmekte fayda var, bir sorun ciktiginda fazla üzmüyor.

• işte bende o sebeple 35bin liralık 2007 model eski bir araç aldımki bişe olduğunda ucuz olsun, çünkü bir mersedes alsam bişe olsa ödeyemem . maalesef insanlar bunu düşünüp araba almıyor. sonra ağlıyorlar.araç yıllık gerlirim %50sini geçmemeli bence. yılda 100k kazanan biri gidip 150k lık araba alırsa olmaz
  • Eğer 100 bin liran varsa 70 in liralık araçlara bakılmalı bence.
    100 bin var diye 100 bine araç alınca Sonra bakım masrafları parça masrafları bel büküyor.
    Mesela konforsa derdin mercedes yerine bi Citroen c5 2.0 full orginal pnömatik air sistemli bir araç mercedesten daha konforlu olur.
    Veya bi reno latitude hatta skoda octavia felan gayet iyi d segment araçlardır.
    Bunlar parça olarak bu kadar üzmezde. Çok arkadaşım mercedesten kral araba yok derken c5 e denk gelip binip c5 aldılar.
    Mercedesten vazgeçmem diyorsanız. ne yazıkki bu araçların böyle arızalarda bu fiyatları gayet normal. Servis iyi indirim yapmış hatta. bide dahada indirim yapabiliriz demişler. bence dahada indirim yaparlarsa müdüre bi 1 kilo baklava götürün :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.