Şimdi Ara

Merhaba adsl...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nihayet geldi.şu an ilk msg mi yazıyorum adsl ile..21 günde bağlandı.128 kb oldukça yeterli benim için sayfa açma hızı 2 katına yakın.bir çoçuğun oyuncağını beklediği gibi bekledim.sol en fazla 15 gün diyordu 21 oldu neyse güze lay lay lom..

• hayırlı olsun. darısı bizim başımıza. aah ah.... modemi ne aldın arkadaş. biçok kişi sorun yaşıyo ya ondan sordum.
  • ooo olmadı ya ilk 10 dakkadan sonra yaklaşık 1 saattir hız berbat sayfalar çok yavaş açılıyor icq gidip geliyor hızlı açılanlarda sayfa sonunda takılıyor.modem zoom 5510 herhangi bir browser ayarı falan mı yapıcaz veya modem ayarından mı?fikri olan varsa sevinirim.
  • saol dostum allah herkezi en kısa sürede sevdiğine kavuştursun imanım gevremişti telefon faturasından. modem zoom 5510 ama ilk 1.5 saat kötü gidiyor kağnıya döndü.aradım telekom yanlış set etmiş olabilir falan dediler.bakalım ne olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modnar -- 26 Ağustos 2004, 21:51:26 >
  • modem i tekrar kapayım aç..routerli ise... :)
  • Benim de modemim Zomm 5510 ben de ADSL ilk aldığım da ilk on dakika çok hızlı idi sonra yavaşladı çünkü XP nin güvenlik duvarı açık değilmiş hemen onu açtım ve Kaspersky ile tarattım virüsü sildim tamam artık ADSL den fuul alıyorum hiç kaybım yok 14 KB/s ile download yapıyorum bir de Zomm Web Console dan bak bakıyım Network Adaptor ne imiş Eğer Alcatel ise PPPoA yi seç bayağı hız farkı oluyor..:)

Aramıza hoş geldin
  • Hayirli olsun,darisi olmayanlarin basina.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: modnar

ooo olmadı ya ilk 10 dakkadan sonra yaklaşık 1 saattir hız berbat sayfalar çok yavaş açılıyor icq gidip geliyor hızlı açılanlarda sayfa sonunda takılıyor.modem zoom 5510 herhangi bir browser ayarı falan mı yapıcaz veya modem ayarından mı?fikri olan varsa sevinirim.

heheh aramıza hoş geldin, tt adamın ömründen ömür götürüyor şu adsl de
  • bi ad aware yap istersen ayrıca bi DNS nolara bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

Benim de modemim Zomm 5510 ben de ADSL ilk aldığım da ilk on dakika çok hızlı idi sonra yavaşladı çünkü XP nin güvenlik duvarı açık değilmiş hemen onu açtım ve Kaspersky ile tarattım virüsü sildim tamam artık ADSL den fuul alıyorum hiç kaybım yok 14 KB/s ile download yapıyorum bir de Zomm Web Console dan bak bakıyım Network Adaptor ne imiş Eğer Alcatel ise PPPoA yi seç bayağı hız farkı oluyor..:)

Aramıza hoş geldin

evet sanırım aynı durum hem trojan hemde virusler var zaten girdiğim anda atak başlamıştı ama antivir engelliyo görünüyordu. ad aware ile kaldırdığım trojanlar ilk restartla geri geliyor.kaspersky nin bulduğu virusde bazı kernel32 ye falan bulaşmış onarılmıyo silinmiyoda.bağlanmamla 10 dakkada yediler benim sistemi:) ehehe ama format atmam kolay kolay tırmalıcam daha..

• bence birkaç farklı programla tarat
  • taratma yetmez ise hocami bir orkun'a ugrayiver, o tarama yapsin bilgisayarinda... foruma da zarar vermemis olursun.

ben genelde her aksam online oldugumda, taratirim kendisine..
  • peki adsl'de bu trojandan mrojandan tam koruma yapan en iyi antivirüs hangisi sizce...
  • neyse hallettim.öneriler için saolun.kaldığımız yerden devam lay lay lom...:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.