Bildirim
Merhaba aracıma yazılım attırmak istiyorum yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: imreis123
Selamunaleyküm herkeze,
Toyota yaris 1.33 terra sporty 2011 aracıma yazılım yükletip bg yükseltmek istiyorum benzinlidir lpg taktırmayacağım sizce sorun olur mu yokuşlarda gaz yemiyor ama düz yolda gidişi kalp çalar :D yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
Tuketim artar, 6-7 bg civari getirisi olur. Bence degmez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
atmosferik 1.33 cc 'ye yazılım attırıp uçak mı yapıcan birader ? atmosferiğe yazılım olmaz yazılım yapıyorum diyende sallıyor 5hp güç arttırcam diye 1000 tl bayılmak anlamsız ve manasız. -
Aleyküm selam hacı.
Atmosferik motora tek başına yazılım bi halta yaramaz. Egzoz , spor hava filtresi ve yazılım ile bi fark hissedebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değmez dostum... 1.4 Fire motor Punto'lara da yapıyorlar. Maksimum getirisi 7-8 beygir...
quote:
Orijinalden alıntı: sadri.abi
Aleyküm selam hacı.
Atmosferik motora tek başına yazılım bi halta yaramaz. Egzoz , spor hava filtresi ve yazılım ile bi fark hissedebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: airarmada
atmosferik 1.33 cc 'ye yazılım attırıp uçak mı yapıcan birader ? atmosferiğe yazılım olmaz yazılım yapıyorum diyende sallıyor 5hp güç arttırcam diye 1000 tl bayılmak anlamsız ve manasız.
quote:
Orijinalden alıntı: ÇVK
quote:
Selamunaleyküm herkeze,
Toyota yaris 1.33 terra sporty 2011 aracıma yazılım yükletip bg yükseltmek istiyorum benzinlidir lpg taktırmayacağım sizce sorun olur mu yokuşlarda gaz yemiyor ama düz yolda gidişi kalp çalar :D yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
Teşekkür ederim hepinize peki yazılım olmadan nasıl bg yükseltebilirim çünkü yokuşlarda biraz canımı sıkıyor düz yolda gidişinin yanında normal yolda sorun yok beni tatmin ediyor ama yokuş sorun :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imreis123 -- 21 Mayıs 2015; 9:48:49 >
-
Aynı aracın 1.6 sını almak daha mantıklı olur.yokuş sorunu tork la alâkalı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 21 Mayıs 2015; 9:54:13 >
quote:
quote:
Aleyküm selam hacı.
quote:
atmosferik 1.33 cc 'ye yazılım attırıp uçak mı yapıcan birader ? atmosferiğe yazılım olmaz yazılım yapıyorum diyende sallıyor 5hp güç arttırcam diye 1000 tl bayılmak anlamsız ve manasız.
quote:
quote:
Selamunaleyküm herkeze,
Teşekkür ederim hepinize peki yazılım olmadan nasıl bg yükseltebilirim çünkü yokuşlarda biraz canımı sıkıyor düz yolda gidişinin yanında normal yolda sorun yok beni tatmin ediyor ama yokuş sorun :D
Anca satıp yenisini alarak yükseltebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24
quote:
quote:
Aleyküm selam hacı.
quote:
quote:
quote:
Selamunaleyküm herkeze,
Anca satıp yenisini alarak yükseltebilirsiniz.
Sanmıyorum çoğu değerler aynı
-
atmosferik bi araçta değişimi anlamazsın bile.. yokuşta bi sıkıntı varsaki o araçta yada düşük motor atmosferik ağır kasaların hepsi öyledir yapacağın satıp yada takasla turbo motorlu bi araç bakacaksın ister dizel ister benzin kalp atışını bide öyle dinleyeceksin.... parana yazzık takacak olan asla işe yaramaz demez parasını bilir işi o... -
Hocam düz yolda gidişi super demissiniz! De düz yolda gitmeyen araba yok ki
quote:
Orijinalden alıntı: ilhdmr
Hocam düz yolda gidişi super demissiniz! De düz yolda gitmeyen araba yok ki
Çoğu araca göre gayet atak ve hızlı bir araç 1.3 turbolu araçları geride bırakıyor 1.6 kia creed dizel ile yarışımda geriden takip etti beni :) -
chipin etkisini yokuşlarda hissetmessiniz çok gereksiz olur illa aynı arabayla yokuş çıkacam diyorsanız motora uygun bulabilirseniz bolt on Turbo uygulatın -
quote:
Orijinalden alıntı: predator93
chipin etkisini yokuşlarda hissetmessiniz çok gereksiz olur illa aynı arabayla yokuş çıkacam diyorsanız motora uygun bulabilirseniz bolt on Turbo uygulatın
Düşünmedim değil :D -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: predator93
chipin etkisini yokuşlarda hissetmessiniz çok gereksiz olur illa aynı arabayla yokuş çıkacam diyorsanız motora uygun bulabilirseniz bolt on Turbo uygulatın
Düşünmedim değil :D
Renault 0.9tce motorun turbosunu alın sanayide işin ehli birine ayarlatıp 0.4 barda yürütülür. Tahminen 15-20 bg ve 30-40 tork artar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu atmosferik motorlara yönelik 25-30 beygir artıracak adam gibi yazılım nedense kimse yapmıyor.
Piyasada tutturmuslar bir Turbo geyiği, isin kolayina kaçıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X