Şimdi Ara

merkezi yatay geçişte ders içerikleri belgesi ne için önemli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav arkadaşlar ben m.yatay geçiş yapacam ama bu belgeyi almadım çünkü tüm derslerim 0 vermedim hiçbirini yani ve benim bildiğim ders içerikleri derslerden muaf olmak için verilen belge değil mi yani belge aldığım yerdeki bölüm sekreteri de gerek yok derslerin 0 zaten dedi ama şimdi 12 saatlik yerden gidip geldik zıkıntı çıkmasın xd

• Yapay Zekanın Yanıtı

Merkezi Yatay Geçişte Ders İçerikleri Belgesinin Önemi

Bir üniversite programından diğerine yatay geçiş yapmayı planlıyorsanız, ders içerikleri belgesi çok önemli bir evraktır. Bu belge, daha önce aldığınız derslerin ve notlarınızın bir dökümünü içerir ve hedef üniversiteye daha önce tamamladığınız akademik çalışmaları göstermenize yardımcı olur.

Ders İçerikleri Belgesi Nasıl Alınır?

Ders içerikleri belgesi, daha önce okuduğunuz üniversitenin kayıt ofisinden alınabilir. Bazı üniversiteler bu belgeyi çevrimiçi olarak da sunabilir.

Ders İçerikleri Belgesi Nereden Alınır?

Ders içerikleri belgesi yalnızca daha önce kayıtlı olduğunuz üniversiteden alınabilir.

Ders İçeriği Nedir?

Ders içeriği, aldığınız derslerin adlarını, kredilerini ve notlarınızı içerir. Ayrıca, derslerin hedefleri, kapsamı ve değerlendirme yöntemleri hakkında da bilgi sağlayabilir.

Merkezi Yatay Geçişte Ders İçerikleri Belgesinin Önemi

Ders içerikleri belgesi, merkezi yatay geçiş sürecinde aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle önemlidir:

• Başvurduğunuz üniversiteye akademik yeterliliğinizi gösterir.
    • Derslerin içeriğini ve seviyesini doğrular.
    • Potansiyel örtüşen dersleri belirlemenize yardımcı olur, bu da yatay geçiş sürecinizi hızlandırabilir.
    • Hangi derslerin transfer edilebileceğine ve hangilerinin tekrar alınması gerekeceğine karar vermenize yardımcı olur.

Yatay geçiş başvurunuzda ders içerikleri belgesini eklemek, başarılı bir başvuru yapma şansınızı artırmaya yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • acil cevap aranıyor
  • up
  • Ders saydırmak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genccizer

Ders saydırmak için.
    benim tüm dersler sıfır vermem gerek mi bu belgeyi
  • Zor ulaşılan bir belge değil zaten hocam. Öğrenci işleri halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 3 Ağustos 2018; 17:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genccizer

Zor ulaşılan bir belge değil zaten hocam. Öğrenci işleri halleder.
    hocam tamam da benim bulunduğum yer ile şuan ki kayıtlı olduğum uni arası 12-13 saat ben gittim geldim belge almak için o belgeyi de adam almana gerek yok dedi zaten tüm derslerin 0 içeriği ne yapacaklar dedi ben de almadım şimdi belge vereceğim uni sıkıntı çıkarmasın diye diyorum onlarda tam emin konuşmadı gerek yok der gibi oldular
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüm derslerin 0 ise belge teslimine gerek yok. En baştan aldıracaklar dersleri. Geçen sene ben de m.yatay geçiş yaptım. Tabi yine de geçiş yapacağın okulun öğrenci işlerine sor, onlar belgeleri kontrol ediyorlar sonuçta tam mı diye, hızlı hızlı kontrol edip belge eksik diye başvurunu almayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞANAP CEHABETTİN -- 3 Ağustos 2018; 17:22:5 >
  • ds
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞANAP CEHABETTİN

Tüm derslerin 0 ise belge teslimine gerek yok. En baştan aldıracaklar dersleri. Geçen sene ben de m.yatay geçiş yaptım. Tabi yine de geçiş yapacağın okulun öğrenci işlerine sor, onlar belgeleri kontrol ediyorlar sonuçta tam mı diye, hızlı hızlı kontrol edip belge eksik diye başvurunu almayabilirler.
    nasıl kayıt olacaz ?

öğrenci belgesi
    transkript
    daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge
    disiplin cezası almadığına dair belge
    ösys sonuç belgesi
    lys puan belgesi

bunları götüreceğim ben belge istiyorlar yani sen hiç mi belge vermedin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentagonlunecmi1

nasıl kayıt olacaz ?

öğrenci belgesi
    transkript
    daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge
    disiplin cezası almadığına dair belge
    ösys sonuç belgesi
    lys puan belgesi

bunları götüreceğim ben belge istiyorlar yani sen hiç mi belge vermedin ?

Alıntıları Göster
    öğrenci belgesi + transkript ve ösys sonuç belgesiyle başvuru yaptım, açıklanınca da eski okuluma gittim ama belge vermediler kayıt için, boşa gittim yani. Kayıt olacağın okulun nakil başvurusu yapması gerekmiş sistemden, onlar okula belgeyi yolluyomuş. Başvuru belgelerini götür, kazanırsan kayıt için başvurduğun okula kimliğinle birlikte git yeter.

• quote:

öğrenci belgesi + transkript ve ösys sonuç belgesiyle başvuru yaptım, açıklanınca da eski okuluma gittim ama belge vermediler kayıt için, boşa gittim yani. Kayıt olacağın okulun nakil başvurusu yapması gerekmiş sistemden, onlar okula belgeyi yolluyomuş. Başvuru belgelerini götür, kazanırsan kayıt için başvurduğun okula kimliğinle birlikte git yeter.

Alıntıları Göster
    başvuru dilkeçesini orda mı doldurdular sana yoksa sen kendin mi yazdın ?

ders içeriklerini sormadılar mı sana ?

• up
  • Başvuru dilekçesini zaten okulun sitesinden paylaşacaklar, onun çıktısını alıp doldurarak onu da içine ekleyeceksin.
  • quote:

Başvuru dilekçesini zaten okulun sitesinden paylaşacaklar, onun çıktısını alıp doldurarak onu da içine ekleyeceksin.
    ya ben bi gitmiştim de uniye adam burda dolduracaksın dedi hem sitesinde de öyle bir açıklama yok şuan başvuru dilekçesi diye
  • Ders içeriklerini al ordaki ff dersleir iyi photoshop ile aynı font yazıyla ab yap zaten o kağıttan bakacak ona göre muaf sayacak dersleri. 3.50 ortalama ile başlarsın okula. Tr sisteminin açığı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidüsün kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: bidüsün

Ders içeriklerini al ordaki ff dersleir iyi photoshop ile aynı font yazıyla ab yap zaten o kağıttan bakacak ona göre muaf sayacak dersleri. 3.50 ortalama ile başlarsın okula. Tr sisteminin açığı bu
    Evet onlar zaten ıslak imzalı ve mühürlü belge istemeyecek, ayrıca evrakta sahteciliğe giriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞANAP CEHABETTİN -- 3 Ağustos 2018; 19:13:44 >
  • ŞANAP CEHABETTİN Ş kullanıcısına yanıt
    Sahap bu nasil nick allahini seversen kac yasina girdin aldigin nicke bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmetodd -- 7 Ağustos 2020; 3:12:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.