Şimdi Ara

Mersin'de elleri bağlı fıçı içinde ceset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde Mersin'de çöplük alanda fıçı içinde elleri ve ayakları bağlı bir erkek cesedi bulunmuştu. Cesedin eski öğretim üyesi Prof. Selahattin Doludeniz'e ait olduğu ortaya çıktı. Kim neden öldürdü ve neden elleriyle ayakları bağlı şekilde fıçıya attı merak konusu...

Haber:

sabithaber
    Mersin’de Prof. Dr. Selahattin Doludeniz Fıçı İçinde Ölü Bulundu | Sabithaber
    https://www.sabithaber.com/mersinde-prof-dr-selahattin-doludeniz-fici-icinde-olu-bulundu-123149/

• Allah Allah bu Mersin niye bu kadar pisleşti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prof. mu
    Noluyo yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölen şahsın kimliğinin belirlenmesinin ardından oğluna ulaşan ekipler, çelişkili ifadelerinden dolayı O. Doludeniz'i gözaltına aldı. Şüphelinin polisteki ilk ifadesinde, babası ile aralarının bir süredir bozuk olduğunu, bu nedenle kısa süreliğine evden ayrıldığını, döndüğünde ise babasını evde ölmüş vaziyette bulunca cesedini bir bidona koyup ticari taksi ile Bozyazı'daki çöp alanına bıraktığını söylediği öğrenildi.

• Tam da evden ayrıldığı sırada ölmüş. Hem de yanlışlıkla polise haber vermemiş. Bidonu da hazır duruyormuş orada.

• Hastasıyım bu tür savunmaların geçen de IG’de hint keneviri yapan bir eve yapılan baskında eleman tıpçı olduğunu iddia ediyordu, sağlık açısından iyi geldiği için yetiştirdiğini anlatıyordu polislere. Aga ben olsam gülmekten altıma ederim polisler en ufak tepki vermeden elemanın saçmalamasını dinlediler sonra da tutukladılar tabi gerçi bu komik bir olay değil…bunlar gerçek Mersinli mi acaba merak ettim şimdi. Muhtemelen başka yerden gelmiştir

• Bari
    Babam intihar etmiş.
    Kendi yazısıyla not bırakmış. Notta vasiyet etmiş. ( valla ben yazmdaım kendi yazısı)
    Vasiyettede Beni bidonla şuraya bırak demiş

Bende vasiyetini yerine getrdim dese daha inandırıcı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 16 Eylül 2024; 12:37:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Köpekler uyutulursa bu sorunlarımız düzelecek...

Birde sosyal medyada muhalefet yapanları dine sövenleri tutuklarsak ülkece tüm dertlerimizden kurutalacğaız

• Ohaaaa olaya bak,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.