Şimdi Ara

Mersin'de yaşayan arkadaşlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ara 12-13 civarında ikinci el bi araç almayı düşünüyorum. Mersinde hangi galeri daha güvenilirdir. dün bi kaç galeri gezdim ama adamlar daha ne sattıklarını bilmiyolar. aracın markasını söyleyip bilgi verirmisiniz dedim ve adam bana hangi araba o dedi. km sordum bilmiyorum ki dedi. gelde bu adama güven. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. aracını satan varsa onlarlada ilgilenirim. şimdiden teşekkürler

• bence plazalara git...ellerinde takas için aldıkalrı araçlar olur uygun alabilirsin galericileri geç.. git derya otomotive mezitlide vardır ellerinde hyundai accent 2001-2002 klimalı..
  • düşünürseniz 99 honda civic arabamı satıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedekolsun

düşünürseniz 99 honda civic arabamı satıyorum

düşünürüm tabi neden düşünmiyim. aracın durumu nedir? km? boya kaza değişen felan. bide ne kadar istiyosun araca.
  • arkadaşım şahin otomotive ve devlet hastanesinin karşısında şenel otomotiv vardı..hala duruyosa onlara güvenebilirsin...özellikle şenel otomotivi şiddetle tavsiye ediyorum biz 2 yıl önce oradan taşınmıştık o zaman petrolün yanındaki binalar sarı renkliydi... o binaların çocuk esirgemeden taraf köşebaşındaydı...şimdi kapandıysa bilemem ama kapanmadıysa tavsiye ederim ve eğer istediğiniz araç yoksa onlar uygun fiyatla ikinci elini bulup size teslim ederler...sahibi ramazan şenel ve kardeşi mustafa şenel....onlara emekli polis cevdet öztürkün oğlnun selamı var deyip oğlu onurla konuştuk bize burayı tavsiye etti derseniz(araba konusunda baya bi içli dışlı olmuştuk astra gsi si vardı çok temiz 1996 model 150bg onu satmasına yardımcı olmuştum ve üst komşumuzdu aynı zamanda)daha çok yardım edeceğinden eminim.(bu arada o astraya hastaydım tek kapılı die babama aldıramamıştım.. babamın üslubuyla o ne öle 2 tane kapısı var mezar gibi giremezsin çıkamazsın deyince başkasına satmışlardı full pioneer setle(set fiyatı 4000 ytl idi o zaman) 12000 ytl ye bırakacaktı bize ve arabanın ilk sahibinden almışlardı o arabayı.....)))

• araç hakkında mail attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Yaşayan Ya Da Okuyan?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.