Şimdi Ara

MERT AYDIN - GS Operayon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oo Fener medyasında bunu demek ceasaret ister.Dürüst adammış vesselam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsen Buga -- 6 Eylül 2017; 16:3:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudan Galatasaray hedef mi bilemiyorum, fakat her seferinde bizim kadro toparlanmaya başladığında böyle abuk subuk kuralların ortaya atılması sinir bozucu...

Geçtiğimiz yıllarda ne oldu da yabancı kuralı geldi, ne oldu da serbest kaldı ve şimdi tekrar geliyor :) İnsanların zekasıyla dalga geçmekten başka bir şey değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Doğrudan Galatasaray hedef mi bilemiyorum, fakat her seferinde bizim kadro toparlanmaya başladığında böyle abuk subuk kuralların ortaya atılması sinir bozucu...

Geçtiğimiz yıllarda ne oldu da yabancı kuralı geldi, ne oldu da serbest kaldı ve şimdi tekrar geliyor :) İnsanların zekasıyla dalga geçmekten başka bir şey değil...

Biz ne zaman vites yükseltsek böyle kuralların ortaya çıkmasını rastlantı yada Türk futbolu ve futbolcuları adına yapılan olumlu bir hamle olarak gören varsa eğer çok net konuşmak gerekirse polyannacidir. O pastadan ev mi dersin artık kupa mi bilemiyorum ama onu yalamaya devam edebilirler. Siyaseti bu kadar futbolun içine sokarsan bunların olması kaçınılmaz. Bakın Rıdvan, Arda, Burak vs isimleri siyaset ile bu kadar anılan kişilerin yaptıkları açıklamalara. Burak denen gereksiz sanki yedek kulübesine hapsolmuş gibi açıklamalar yapıyor, neymiş arkadaşları futbolu erken bırakmak zorunda kalmış,mış. Saydiklari isimleri görünce şöyle sağlam bir kahkaha patlattım. Menajer oyunları ile, Türk hocaların ittirmeleri ile futbolcu olmaya çalışan, gram kendine bakmayan, afedersin göt göbek yapmış bir takım kişileri kollamak adına saçma sapan yorumlar yapılıyor.

Çok daha öncede yazdık, konuştuk bunları. Yabancı kuralinin kısa vadede hiç bir etkisi olmayacağını. Isterseniz yabancıyı komple yasaklayin, Tam kadro Türk oyuncular ile oynayalım değişen hiç birşey olmayacak çünkü; senin alt yapıların felç, oyuncu yetiştirme ve eğitim verme kanser, oyuncunun kendini yetiştirmesi ve kendine bakmasına girmiyorum bile çünkü bu doğrudan ülkedeki eğitim sistemine bağlı bir durum. Bu kadar mümkünsüzlüğe rağmen hala aman neymiş Türk oyuncu yetistiremiyoruz. Yahu bırak:) bizim sözde yetişmiş yıldız diye nitelendirdigimiz oyunculara bir bakın yahu. Bir elin parmaklarını geçmez fit oyuncu.

Ne kadar amatör yönetilen bir ülke olduğumuzu herrrr branşta yüzümüze vurmasalar olmuyor. Anladık işte, aklı evveller tarafından yönetiliyor federasyon. Siyasi kanat ise ondan daha beter zaten.

Şuan Yabancı sınırını destekleyen kişiler ya art niyetlidir yada iqsu 35in altındadır bu çok net.

• Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    Futbol çok büyük bir pazar haline geldi. Bu pastadan sadece futbolcular değil bazı menajer ve yöneticiler de pay alıyor. Vasat yerli oyuncuları büyük komisyonlarla ittirme devri geçtiği için lobi yapıyorlar. Para ülkede kalsın hamasetiyle siyaseti etkilemeye çalışıyorlar.
  • Hırvatistan galibiyeti ile birlikte yabancı sınırı diye havlayanların sesi biraz kesilir umarım...
  • Öyle bir şey dememiş sanki? Ben mi duymadım yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Futbol çok büyük bir pazar haline geldi. Bu pastadan sadece futbolcular değil bazı menajer ve yöneticiler de pay alıyor. Vasat yerli oyuncuları büyük komisyonlarla ittirme devri geçtiği için lobi yapıyorlar. Para ülkede kalsın hamasetiyle siyaseti etkilemeye çalışıyorlar.

Seyircinin olmadığı bir ortamda bu endüstrinin yürümesi mümkün değil. Bakın bir önceki yabancı sınırlaması ve passolig kararlarindan sonra seyirci ortalaması ne kadar düştü(Hiç bir zaman yüksek olmadı Avrupa'ya nazaran, yinede büyük bir düşüş görüldü) Futbol endüstrisinin gelişmesi, reklamının yapılması, dış ülkelerde izlenebilir hale getirilmesi demek seninde bahsettiğin gibi menajer ve yönetici paylarinin yükselmesi, ceplerinin hiç olmadığından daha çok dolacagi anlamına gelir. Gel görki o kadar ufak düşünüyorlar ki hayret edersin. Bu tatavanin menajer ve yönetici ceplerinin dolması ile bir alakası yok. Tamamen ortam yoklaması yapılıyor birileri için. Taraftar sert tepki verince Lucescu geri adım attı dün akşamdan sonra. Yabancı kuralı bir kez daha gelirse taraftar tribüne gitmez. Kimse Selçuk, Ozan vsvs oyuncuların milyonlar alıp sahada bidon gibi gezmesine tahammül edemez. TFF eğer gerçekten Türk futbolu ve futbolcuları adına olumlu adımlar atmak istiyorsa doğrudan kulüplerin alt yapılarını denetim altına almalı, belli bir standart getirmeli(En azından Avrupa standardına yakın veya benzer bir sisteme gecilmeli). Ama yok sen alt yapı ile hiç uğraşma ve direk olarak 3 büyüklerin ve bazı takımların sezonluk durumlarına göre karar almaya çalışırsan kusura bakmayın ama taraftarın burada sesi çıkar, çıkmak zorundadır. Futbol amatörü sözde yöneticiler ile bu kadar olur zaten, daha iyisini beklemek saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 7 Eylül 2017; 13:34:42 >

TFF nin alt yapılarla ilgili bir takım zorlamaları mevcut ancak kağıt üzerinde kalıyor. A takımını lige alırım ama şu kadar yaş kategorisinde takımın olacak, antrenörü olacak demekle olmuyor. Sağdan soldan oyuncu topluyorlar, antrenör diploması kiralıyorlar halı sahada maça çıkar gibi maçlara çıkıyorlar.

Alt yapı eğitim işi. Altınordu başkanı Seyit Mehmet Özkan gibi eğitim gönüllüsü insanların bu işe girmeleri gerekli. TFF nin zorlamasıyla olmuyor.

Taraftar olarak biz de hatalıyız. Gözümüz hep a takımlarda. Transfer yapalım hep şampiyon olalım istiyoruz. BU şartlarda futbolcu yetiştiremiyoruz. Yaylada açan çiçek gibi kendiliğinden yetişiyorsa yetişiyor.
  • quote:

TFF nin alt yapılarla ilgili bir takım zorlamaları mevcut ancak kağıt üzerinde kalıyor. A takımını lige alırım ama şu kadar yaş kategorisinde takımın olacak, antrenörü olacak demekle olmuyor. Sağdan soldan oyuncu topluyorlar, antrenör diploması kiralıyorlar halı sahada maça çıkar gibi maçlara çıkıyorlar.

Alt yapı eğitim işi. Altınordu başkanı Seyit Mehmet Özkan gibi eğitim gönüllüsü insanların bu işe girmeleri gerekli. TFF nin zorlamasıyla olmuyor.

Taraftar olarak biz de hatalıyız. Gözümüz hep a takımlarda. Transfer yapalım hep şampiyon olalım istiyoruz. BU şartlarda futbolcu yetiştiremiyoruz. Yaylada açan çiçek gibi kendiliğinden yetişiyorsa yetişiyor.

Sahadaki oyuncunun lisansı bile kendisine ait değil, Yani görüyoruz bunları ama kime neye laf anlatabilirsiniz. Örnek veriyorum alt yapıdan gelen Gomis misali yada Muslera gibi genç oyuncular vardı da biz mi oynatmiyoruz. Ligdeki büyük takımlar sürekli genç isimlere yer veremezler, bu mümkün değil. Bu takımların önceliği bir şekilde şampiyonluğa uzanıp arkasından Avrupa vitrininde boy göstermektir. Yeteri kadar yapılıyor mu bu tartışılır elbette. Hem Gs Fb Bjk her dönem belli başlı gençlere sürekli yer veriyor, bakın bizde Sinan yada önceki dönemden Semih gibi. Gençler yer buluyor takımlarında fakat gençler a takıma yukseldikten sonra bana bura yeter diyerek duruyor kendini gelistirmiyor. Bir oyuncuyu elinden tutup hadi oğlum koş diyemezsin. Bunu başarmanın yoluda rekabet ortamı kurarak, yabancı futbolcular ile empoze ederek belki(!) fikir ve bakış açılarını degistirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Öyle bir şey dememiş sanki? Ben mi duymadım yoksa

konuyu açan arkadaş videoyu izlemeden eklemiş galiba
    GS yarışmacı bir kulüptür o yüzden dediğin gibi genç oyuncuları a takıma almak zor oluyor. Uzun yıllar dengeli bir takımımız olmadığı için bunu yapmak daha da zordu. Yalnız bu sene takım şimdilik daha dengeli. Uygun maçlarda Ozan Kabak gibi oyuncuları hafiften denemek işe yarayabilir. Yanı ve önü sağlamsa ezilmezler diye düşünüyorum.

Ya da dengeli, bu oyuncuları ezdirmeyecek takımlara kiralanabilirler. U21 de oynayarak gelişim sağlanamıyor maalesef.
  • Öyle bir şey demiyor ki videoda ?
  • quote:

GS yarışmacı bir kulüptür o yüzden dediğin gibi genç oyuncuları a takıma almak zor oluyor. Uzun yıllar dengeli bir takımımız olmadığı için bunu yapmak daha da zordu. Yalnız bu sene takım şimdilik daha dengeli. Uygun maçlarda Ozan Kabak gibi oyuncuları hafiften denemek işe yarayabilir. Yanı ve önü sağlamsa ezilmezler diye düşünüyorum.

Ya da dengeli, bu oyuncuları ezdirmeyecek takımlara kiralanabilirler. U21 de oynayarak gelişim sağlanamıyor maalesef.

Bu sene Tudor hocanın gençlere bakacağını düşünmüyorum alması gereken bir şampiyonluk var şuan ama ekstra maçlarda mutlaka denenmeli elbette.

Yani kısacası senin alt yapıların çok iyi, çok iyi oyuncular var fakat fırsat bulamıyorlar algısı yapılmaya çalışıyor ama yok öyle bir durum. Şuan herhangi bir takımda(Sadece büyük takımlardan ziyade) maksimum 2-3 potansiyeli olmalı ihtimali olan gençler var. Zaten bu oyuncuların potansiyeli gerçekten varsa Arda gibi oradan çok kolay siyrilabiliyorlar. Demem şudur ki şuan bu medya algısı falan tamamen hikaye. Hiç bir dayanaklari yok savunduklari konu ile ilgili.

• Bu konuşmanın sonunda, bunların hepsi varsayım ama sanki böyle olması için düzen kurulmuş gibi ve artık böyle bir şey yapmak istiyorlarsa da şaşırmam gbi bir şey söyledi

• yabancı sınırı gelirse tribünler %60 boşalır. takımlar kombine satamaz. maça gidecek olanlarda ya ilk defa gidenler ya da olayı görmeyen körler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Öyle bir şey dememiş sanki? Ben mi duymadım yoksa

Video başlığı öyleydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.