Bildirim
Mesajlaştığım kişileri görebilir mi
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Konuştuğun numaraları görebilir fakat mesajlaştıklarını göremez.
AVEA-----ONLİNE İŞLEMLER-------LİRA İŞLEMLERİ------HARCAMA DETAYI--------1-Konuşma Detayı
2-GPRS Kullanım Detayı -
Mesajlastigin ve konustugun kisileri gorur hocam...
Hat faturali ise faturan ciktiktan sonra, on odemeli ile mesaj attigin anda gorur ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: aykut219
Arkadaşlar avea kullanıcısıyım telefon numaramı ve online şifremi bilen birisi avea online işlemlerden benim mesajlaştığım kişileri görebilir mi ?
Merhaba,
şifreniz ile online işlemlere giriş yaptığınızda hattınıza ait kullanım bilgilerinde sadece konuşma detayı ve gprs kullanım detayları cıkmaktadır.
Bilgilerinize. -
quote:
Orijinalden alıntı: AveaDestek
quote:
Arkadaşlar avea kullanıcısıyım telefon numaramı ve online şifremi bilen birisi avea online işlemlerden benim mesajlaştığım kişileri görebilir mi ?
Merhaba,
şifreniz ile online işlemlere giriş yaptığınızda hattınıza ait kullanım bilgilerinde sadece konuşma detayı ve gprs kullanım detayları cıkmaktadır.
Bilgilerinize.
ben konusma detayina girdigimde gonderdigim sms de gorunuyor... tabi sms diye yazmiyor ama numaralar cikiyor... -
Hocam harcama detayinda sadece aradigin kisilermi yoksa gelen ve giden aramalar mi bulunuyor ? ( hat faturasiz )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
ŞİFRENİ DEĞİŞTİR YADA KISITLAMA KOY
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu hortlattım ama :( kısıtlama ve şifre derken ? bu dökümanları silmenin bi yolu yokmudur yaa :D -
yoktur...........
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- numara taşımada eski hat ne zaman kapanır
- türk telekom ikiz sim kart
- ipsos dolandırıcılığı
- telefonum kapalıyken meşgul çalıyor
- türk telekom faturalı hattı faturasıza çevirme
- gizli numara
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- telsiz kullanım ücreti 2024
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X