Şimdi Ara

Mesajlaştığım kişileri görebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avea kullanıcısıyım telefon numaramı ve online şifremi bilen birisi avea online işlemlerden benim mesajlaştığım kişileri görebilir mi ?

• Konuştuğun numaraları görebilir fakat mesajlaştıklarını göremez.
    AVEA-----ONLİNE İŞLEMLER-------LİRA İŞLEMLERİ------HARCAMA DETAYI--------1-Konuşma Detayı
    2-GPRS Kullanım Detayı
  • Mesajlastigin ve konustugun kisileri gorur hocam...
    Hat faturali ise faturan ciktiktan sonra, on odemeli ile mesaj attigin anda gorur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut219

Arkadaşlar avea kullanıcısıyım telefon numaramı ve online şifremi bilen birisi avea online işlemlerden benim mesajlaştığım kişileri görebilir mi ?

Merhaba,

şifreniz ile online işlemlere giriş yaptığınızda hattınıza ait kullanım bilgilerinde sadece konuşma detayı ve gprs kullanım detayları cıkmaktadır.

Bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveaDestek

quote:

Arkadaşlar avea kullanıcısıyım telefon numaramı ve online şifremi bilen birisi avea online işlemlerden benim mesajlaştığım kişileri görebilir mi ?

Merhaba,

şifreniz ile online işlemlere giriş yaptığınızda hattınıza ait kullanım bilgilerinde sadece konuşma detayı ve gprs kullanım detayları cıkmaktadır.

Bilgilerinize.

ben konusma detayina girdigimde gonderdigim sms de gorunuyor... tabi sms diye yazmiyor ama numaralar cikiyor...
  • Hocam harcama detayinda sadece aradigin kisilermi yoksa gelen ve giden aramalar mi bulunuyor ? ( hat faturasiz )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ŞİFRENİ DEĞİŞTİR YADA KISITLAMA KOY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlattım ama :( kısıtlama ve şifre derken ? bu dökümanları silmenin bi yolu yokmudur yaa :D
  • W.A.S.P kullanıcısına yanıt
    yoktur...........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.