Şimdi Ara

Mesleğimi seçemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba.Hızlıca konuya geciyim ben küçüklüğümden beri hep okuduğum bir kitap vardı ordaki bi karektere benzediğimi düşünürdüm.O karekter ok atan sesizce hareket edebilen muhafız orman muhafızı diye tabir edilen bi karakter.Kendim be zaman onu taklit etsem başarılı olduğuma inanırım.Bende hep öyle bi meslek istemişimdir.Gel zaman git zaman derken hayatın böyle basit olmadığını anladim.Kendimin ne olacağına karar veremedim.Aslında dedektiflik diye bi meslek olsa onada ilgim var ama günümüzde i meslekde yok anlayacağınız ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardım edin.Matematigim iyidir hevesim var çözmeye elektirik filan cok severim birseyi bozup düzeltmek o konuda iyimdir yabi tamiri severim.Ama hala karar veremedim.sizce hangi mesleği secmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elektrik seviyorsun madem, git sanayiye elektrikcinin yaninda calis. baya saglam para var, bi sure sonra cok daha iyi yerlere girersin.
  • Ben kamuda çalışmak istiyorum ama işim garanti olsun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

elektrik seviyorsun madem, git sanayiye elektrikcinin yaninda calis. baya saglam para var, bi sure sonra cok daha iyi yerlere girersin.
    Okuyormusun lise veya üni?
  • Lise 3. Sinifta okuyorum

• Elektronik mühendisi ol yada ajan ol

• Polislik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslinda bi ara baya polis olmayi istedim ama simdi baya zor diye biliyorum universite filan okunmasimi ne gerekiyormuş bildiğiniz bisey varsa lutfen bilgilendirin beni

• Ajanlık kaldimi niy

• quote:

Orijinalden alıntı: fcetin1453

Ajanlık kaldimi niy
    İİBF'ye hoşgeldin kardeşim.
  • fcetin1453 kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok ama sivil polis falan olursan kismen dedeftiklik hayalini gerceklestirmis olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: MahalleAndroidi

Bilgim yok ama sivil polis falan olursan kismen dedeftiklik hayalini gerceklestirmis olursun
    ormancı ol.. altina bi 4x4 verirler.. o orman senin bu orman benim mangala gidersin..
  • Eskisi gibi kolaymi acaba polis olmak bilginiz varsa lutfen yazin.Ayrıca savcilik nasil oda bi nevi dedektiflik değilimdir

• takipteyim

• quote:

takipteyim
    Bende aynen böyle biriyim insanın ilgimi çekmeyen şeyleri yapmayı sevmiyorum. 11'deyim. Sınavlar için çalışıyorum. Meslek olarak mühendislik elektrik mimar olmayı düşünüyorum.
  • quote:

takipteyim
    Bende aynen böyle biriyim insanın ilgimi çekmeyen şeyleri yapmayı sevmiyorum. 11'deyim. Sınavlar için çalışıyorum. Meslek olarak mühendislik elektrik mimar olmayı düşünüyorum.
  • ben de okudum gölgelerin efendisini. güzeldi.

• quote:

Ben kamuda çalışmak istiyorum ama işim garanti olsun diye
    lise 3.sinifta bu nasil bir vizyonsuzluk ya. ailen seni nasıl buyutmus boyle.

• bit pazarından bozuk elektronik eşyaları çok ucuza al,tamir et sonra internette yüksek fiyatlara sat. tbu işte iyi para var işi bilene
  • Gölgelerin efendisi serisi mi? Okçuluk kursuna yazılmayı deneyebilirsin belki çok hoşuna gider, iş olarak olmak zorunda değil hobi olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.