Şimdi Ara

Meslek Seçim Karmaşası Yardımcı Olun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok uzun tutmayacağım. 24 Yaşındayım, şu an 2.5 senedir İhracat Operasyon sorumlusu olarak özel bir firmada çalışmaktayım. Öğlen yemekleri, evin önünden servis ile alınma + şirket hattı gibi imkanları var. Hafta sonu tatilimde var cumartesi ve pazar olarak. Ancak gerek insanlar olsun gerek sabahları kalkmak akşamları erken yatmak vs gibi durumlar canıma tak etmeye başladı hayattan keyif alamaz oldum. Sabah 8:00 akşam 18:30 çıkış. Birde ilk işim olduğu için giriş maaşıma üç beş ekleyerek devam ettiler ve hala zam yapmadılar, şirket çerisinde kimseye zam yapılmayacağını da ayrıca geçenlerde belirttiler. Benimde açık öğretim 4. senesinin bitmesine 1 sene kaldı bitirir bitirmez kısa dönem askerliğe gideceğim. Ancak bu şirkete hergün zorla uyanıp geliyorum bıktım usandım.

Özetten sonra hemen soruma geçiyorum. Karşıma şu şekilde bir iş çıktı;

Opette kasiyerlik görevi. Gece vardiyası; akşam 18:00'da iş başı sonraki gün 08:00 iş sonu yani 14 saat. bu çalışmanın bittiği gün izin oluyor ve ondan sonraki gün 18:00 da iş başı yapılıyor. yani örneğin;
    Pazartesi akşam 18:00'da işe başlayan birinin bir sonraki iş saati Çarşamba günü 18:00. İnanılmaz güzel bir çalışma saati erken uyanma yok sinir stres yok geç yattın derdi yok. ve işin ilginç tarafı sadece arada 100 TL daha az maaş var.

Açıkcası aşırı derecede opette çalışmak istiyorum ancak çevremdekiler şu an yaptığım işi bırakmanın aptallık olduğunu belirtiyor. Askerden sonra tekrar İhracat operasyona geri döneceğim tabii ki.

Bu durumda ne yapma mı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutcanDemirbas -- 5 Ekim 2015; 16:58:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.