Bildirim
Meslek Yüksekokulu Düşünenler Buraya (3. sayfa)
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Düz lise mezunu olup 2 yıllık myo tercih edince alaniçi mi bakçak alan dişimi ?
atiyorum ygs 2 puanim ile ygs2 puani isteyen 2 yıllık myo yazicam. bu durumda düz lise oldugum ıcın alan ıcı / alan dısı hangısıne bakmam gerekir.? -
ulan bi cevap kafayi yicem :D -
-
quote:
Orijinalden alıntı: seleq
Düz lise mezunu olup 2 yıllık myo tercih edince alaniçi mi bakçak alan dişimi ?
atiyorum ygs 2 puanim ile ygs2 puani isteyen 2 yıllık myo yazicam. bu durumda düz lise oldugum ıcın alan ıcı / alan dısı hangısıne bakmam gerekir.?
düz lise çıkışlıların hepsi için alan dışı oluyormuş..Bende düz lise çıkışlıyım myo lardan tercih yaptım.
sadece meslek lisesi çıkışlılar alan içi görünüyormuş. -
ben 4 yıllık uluslararası %25 ya da %50 gelebilir.yoksa iki yıllık işletme mi okuyayım.zaten polislik düşünüyorum seneye polislik kazanırsam uluslarası da okusam bırakacağım.sizce ne yapmalıyım iki yıllık işletme okuyup pek masraf yapmasam mı.zaten uluslararası pek iş imkanı yokmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yaso_16
quote:
Orijinalden alıntı: Boztas03
Ben Bilişim Teknolojileri, Web Tasarım ve Programlama bölümünden mezun oldum.. Endüstri Meslek Lisesi.. Benim sınavsız girebileceğim bölüm Bilgisayar Progmamcılığı mı ?? Bir de Eğer buysa İstanbulda bildiğim kadarıyla Marmara, Yıldız Teknik ve İstanbul Üni. buılunuyor başka var mı ?
Lütfen cevaplar mısınız..
Bilgisayar Programclığı, Basım ve Yayın Teknolojileri, bilgi yönetimi, Bilgisayar operatörlüğü,Bilgisayar teknolojisi, İnternet ve Ağ teknolojileri, Coğrafi Bilgi Sistemleri, Pazarlama. Bu bölümlere sınavsız geçebilirsin. Belirrttiğin ünv dışında bir de özel ünvde var.
Teşekkür ederim.
-
Bende AML çıkışlıyım direk geçiş düşünmüyorum geçen sene es geçtim bu sene kısmet olucak İnşallah aklımda yıllardır Denizci olmak var bu sene yazıcam İnşallah olur ama ilk öncelik direk geçişlerde yer kalırsa bize sıra gelicek birazda olsa sanki girme şansım var sadece oturup beklicez yapacak birşey yok Askerliğim geldi mecbur bu sene girmem gerek şuan için gitmeyi planlamıyorum en azından traj bölümde olsa 2 senede açıktan okusam benim işime gelir.Birazda Kısmet işi arkadaşlar bu 2 senelik okullar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet41 -- 26 Temmuz 2011; 18:15:46 > -
2 senelik Okunurmu sizce ben anadolu teknik lisesi menzunuyum elektrik-elektronik bölümü 2 yıllık okusam dikey geçiş yapmak zormudur veya dikey geçiş yapamasam ilerde girebileceğim yerler nerelerdir 2 yıllığın artı ve eksileri nelerdir kısaca çok çaresiz kaldım yardımınıza muhtacım lütfen fikirlerinizi paylaşın -
quote:
Orijinalden alıntı: sefalonely
2 senelik Okunurmu sizce ben anadolu teknik lisesi menzunuyum elektrik-elektronik bölümü 2 yıllık okusam dikey geçiş yapmak zormudur veya dikey geçiş yapamasam ilerde girebileceğim yerler nerelerdir 2 yıllığın artı ve eksileri nelerdir kısaca çok çaresiz kaldım yardımınıza muhtacım lütfen fikirlerinizi paylaşın
okunmasa sence 300-350 bin kişi myo yu tercih eder mi dgs ygs ye benziyor ama biraz daha süresi az 2 yıl bitirdikten sonra eğer okulu iyi bir dereceyle bitirirsen garanti iş bulursun -
-
-
@Osmanlıhanedanı
Teknik lise'yim -
-
@acr
daha bu sene mezun oldum. 93 doğumluyum bursa tophane teknik lise'si mezunuyum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 26 Temmuz 2011; 20:00:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
ben 4 yıllık uluslararası %25 ya da %50 gelebilir.yoksa iki yıllık işletme mi okuyayım.zaten polislik düşünüyorum seneye polislik kazanırsam uluslarası da okusam bırakacağım.sizce ne yapmalıyım iki yıllık işletme okuyup pek masraf yapmasam mı.zaten uluslararası pek iş imkanı yokmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalFortress
@acr
daha bu sene mezun oldum. 93 doğumluyum bursa tophane teknik lise'si mezunuyum
Sırayla
Gelmesi kesin olan üniler.
Dokuz Eylül Elek. Hab. Tek. İ.Ö
İstanbul Üni. Elek. Hab. Tek. İ.Ö
İstanbul Üni. Elk. Tkn. İ.Ö
Uludağ üniversitesinin bütün bölümleri
Diğerlerinin gelmesi imkansıza yakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 26 Temmuz 2011; 20:11:58 > -
hacettepe elektonik teknololojisi hayırlı olsun kardeşim. -
@acr
@osmanlıhanedanı
hocam ciddi misiniz ? Ayrıca odtü için hiç mi şans yok -
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalFortress
@acr
@osmanlıhanedanı
hocam ciddi misiniz ? Ayrıca odtü için hiç mi şans yok
Odtü imkansız
Hacettepe mucizedir. Anadolu teknik olsayadın meteb dışı olarak okul önceliğinden hacattepeye girebilirdin. Ama şu anda okul önceliğinde ikinci sıradasın ve meteb dışısın. Gelmiyecektir. Yazdıklarımın hepsi bir mucize olmadıkça gelmesi kesin olanlardır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X