Şimdi Ara

Meslek Yüksekokulu Düşünenler Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
3
Favori
38.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar YGS 6 Puanıma göre İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünün 2 yıllığına Girebiliyorum şuan çok şaşkınım ve Mutluyum diyebilirim
     Meslek Yüksekokulu Düşünenler Buraya
  • Düz lise mezunu olup 2 yıllık myo tercih edince alaniçi mi bakçak alan dişimi ?
    atiyorum ygs 2 puanim ile ygs2 puani isteyen 2 yıllık myo yazicam. bu durumda düz lise oldugum ıcın alan ıcı / alan dısı hangısıne bakmam gerekir.?
  • ulan bi cevap kafayi yicem :D
  •  Meslek Yüksekokulu Düşünenler Buraya
    hangileri gelebilir beyler çok ihtiyacım var ya

• quote:

Orijinalden alıntı: seleq

Düz lise mezunu olup 2 yıllık myo tercih edince alaniçi mi bakçak alan dişimi ?
    atiyorum ygs 2 puanim ile ygs2 puani isteyen 2 yıllık myo yazicam. bu durumda düz lise oldugum ıcın alan ıcı / alan dısı hangısıne bakmam gerekir.?

düz lise çıkışlıların hepsi için alan dışı oluyormuş..Bende düz lise çıkışlıyım myo lardan tercih yaptım.

sadece meslek lisesi çıkışlılar alan içi görünüyormuş.
  • ben 4 yıllık uluslararası %25 ya da %50 gelebilir.yoksa iki yıllık işletme mi okuyayım.zaten polislik düşünüyorum seneye polislik kazanırsam uluslarası da okusam bırakacağım.sizce ne yapmalıyım iki yıllık işletme okuyup pek masraf yapmasam mı.zaten uluslararası pek iş imkanı yokmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaso_16

quote:

Orijinalden alıntı: Boztas03

Ben Bilişim Teknolojileri, Web Tasarım ve Programlama bölümünden mezun oldum.. Endüstri Meslek Lisesi.. Benim sınavsız girebileceğim bölüm Bilgisayar Progmamcılığı mı ?? Bir de Eğer buysa İstanbulda bildiğim kadarıyla Marmara, Yıldız Teknik ve İstanbul Üni. buılunuyor başka var mı ?

Lütfen cevaplar mısınız..

Bilgisayar Programclığı, Basım ve Yayın Teknolojileri, bilgi yönetimi, Bilgisayar operatörlüğü,Bilgisayar teknolojisi, İnternet ve Ağ teknolojileri, Coğrafi Bilgi Sistemleri, Pazarlama. Bu bölümlere sınavsız geçebilirsin. Belirrttiğin ünv dışında bir de özel ünvde var.

Teşekkür ederim.

• Bende AML çıkışlıyım direk geçiş düşünmüyorum geçen sene es geçtim bu sene kısmet olucak İnşallah aklımda yıllardır Denizci olmak var bu sene yazıcam İnşallah olur ama ilk öncelik direk geçişlerde yer kalırsa bize sıra gelicek birazda olsa sanki girme şansım var sadece oturup beklicez yapacak birşey yok Askerliğim geldi mecbur bu sene girmem gerek şuan için gitmeyi planlamıyorum en azından traj bölümde olsa 2 senede açıktan okusam benim işime gelir.Birazda Kısmet işi arkadaşlar bu 2 senelik okullar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet41 -- 26 Temmuz 2011; 18:15:46 >
  • 2 senelik Okunurmu sizce ben anadolu teknik lisesi menzunuyum elektrik-elektronik bölümü 2 yıllık okusam dikey geçiş yapmak zormudur veya dikey geçiş yapamasam ilerde girebileceğim yerler nerelerdir 2 yıllığın artı ve eksileri nelerdir kısaca çok çaresiz kaldım yardımınıza muhtacım lütfen fikirlerinizi paylaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

2 senelik Okunurmu sizce ben anadolu teknik lisesi menzunuyum elektrik-elektronik bölümü 2 yıllık okusam dikey geçiş yapmak zormudur veya dikey geçiş yapamasam ilerde girebileceğim yerler nerelerdir 2 yıllığın artı ve eksileri nelerdir kısaca çok çaresiz kaldım yardımınıza muhtacım lütfen fikirlerinizi paylaşın

okunmasa sence 300-350 bin kişi myo yu tercih eder mi dgs ygs ye benziyor ama biraz daha süresi az 2 yıl bitirdikten sonra eğer okulu iyi bir dereceyle bitirirsen garanti iş bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

beyler bu gece veriyorum tercihleri lütfen bir yorum yapın hangisi gelir ya

• quote:

quote:

beyler bu gece veriyorum tercihleri lütfen bir yorum yapın hangisi gelir ya

atl misin tl mi ?

• @Osmanlıhanedanı

Teknik lise'yim
  • quote:

Eğerki meslek lisesi değilsen bunların hiçbiri gelmez. Meslek lisesi isen hangi meslek lisesinden mezun olduğun, doğum tarihini ve mezuniyet yılını söylersen yorum yapılabilir.

• @acr

daha bu sene mezun oldum. 93 doğumluyum bursa tophane teknik lise'si mezunuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 26 Temmuz 2011; 20:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

ben 4 yıllık uluslararası %25 ya da %50 gelebilir.yoksa iki yıllık işletme mi okuyayım.zaten polislik düşünüyorum seneye polislik kazanırsam uluslarası da okusam bırakacağım.sizce ne yapmalıyım iki yıllık işletme okuyup pek masraf yapmasam mı.zaten uluslararası pek iş imkanı yokmuş.

• quote:

@acr

daha bu sene mezun oldum. 93 doğumluyum bursa tophane teknik lise'si mezunuyum

Sırayla
    Gelmesi kesin olan üniler.

Dokuz Eylül Elek. Hab. Tek. İ.Ö
    İstanbul Üni. Elek. Hab. Tek. İ.Ö
    İstanbul Üni. Elk. Tkn. İ.Ö
    Uludağ üniversitesinin bütün bölümleri

Diğerlerinin gelmesi imkansıza yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 26 Temmuz 2011; 20:11:58 >
  • hacettepe elektonik teknololojisi hayırlı olsun kardeşim.
  • @acr
    @osmanlıhanedanı

hocam ciddi misiniz ? Ayrıca odtü için hiç mi şans yok
  • quote:

@acr
    @osmanlıhanedanı

hocam ciddi misiniz ? Ayrıca odtü için hiç mi şans yok

Odtü imkansız
    Hacettepe mucizedir. Anadolu teknik olsayadın meteb dışı olarak okul önceliğinden hacattepeye girebilirdin. Ama şu anda okul önceliğinde ikinci sıradasın ve meteb dışısın. Gelmiyecektir. Yazdıklarımın hepsi bir mucize olmadıkça gelmesi kesin olanlardır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.