Şimdi Ara

Meslek Yüksekokulu Düşünenler Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
3
Favori
38.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

quote:

ben 4 yıllık uluslararası %25 ya da %50 gelebilir.yoksa iki yıllık işletme mi okuyayım.zaten polislik düşünüyorum seneye polislik kazanırsam uluslarası da okusam bırakacağım.sizce ne yapmalıyım iki yıllık işletme okuyup pek masraf yapmasam mı.zaten uluslararası pek iş imkanı yokmuş.

Meslek Yüksekokulu Düşünenler Buraya

artık bir fikir verin

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 4 yıllık uluslararası %25 ya da %50 gelebilir.yoksa iki yıllık işletme mi okuyayım.zaten polislik düşünüyorum seneye polislik kazanırsam uluslarası da okusam bırakacağım.sizce ne yapmalıyım iki yıllık işletme okuyup pek masraf yapmasam mı.zaten uluslararası pek iş imkanı yokmuş.

artık bir fikir verin

eğer ailenizin bütçesi iyi ise uluslar arası %50 okumanızı tavsiye ederim. Fakat hangi okul ?

• %50 pek gelmez gibi.çankaya gelebilir %25.ama iş imkanı da pek yokmuş uluslararasının o kadar okudum hiç iyi yorum yapan yok.ya zaten 1 yıl pmyo hazırlanacağım.2 yıl okumak daha mantıklı geliyor.ayrıca ankaradan bıkmış durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso_16

quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Benimde puanlarım bu.Alandışı okumak istiyorum.Sizce bu puanla güzel yerler tutar mı?

Bu sene menzun oldum.

Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik,eczane hizmetleri,tıbbi laboratuvar teknikleri,Laboratuvar teknolojisi,Tıbbi laboratuvar teknolojisi,Maliye gibi

alanlar düşünüyorum.Tutma olasılığı var mı?

EML bilişim teknolojileri web tasarım'dan menzunum.

Edit:Aslında bu sene hedefim yoktu çalışamadım.Sizce seneye tekrar mı gireyim?

kendi alanından yerlesebilirsin muhtemelen. oda bulunduğun şehire ve üniversiteye göre zorlar..

Arkadaşlar lütfen yardım edin yardımınıza ihtiyacım var

• quote:

%50 pek gelmez gibi.çankaya gelebilir %25.ama iş imkanı da pek yokmuş uluslararasının o kadar okudum hiç iyi yorum yapan yok.ya zaten 1 yıl pmyo hazırlanacağım.2 yıl okumak daha mantıklı geliyor.ayrıca ankaradan bıkmış durumdayım

Abysus nickli arkadaşımız mercedes'de çalışmaya başladı. Trakya üniversitesi uluslar arası ilişkiler mezunu kendisi. İş imkanı yok diye bir şey yok hocam. Olay kendini geliştirmede. Ayrıca polislik istiyorsan bir şey diyemem. O zaman pmyo okuyacaksan iki yıl tabiki daha avantajlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 27 Temmuz 2011; 0:05:34 >

• Haydarpaşa Endüstri Meslek lisesi bilgisayar bölümü web tasarım ve programlama mezunuyum bu puanlarla istanbul içine girebilme şansım nedir arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?

• Acr hepsinin yanında puan ve öncelik kodları yazıyor. 2 yıllıklar tamamen meslek liseli öncelikli mi ? Bizim tercih edebileceğimiz bölümler yok mu düz lise mezunu olarak ?
  • @huseyin16 yok dostum kontejyanı yüksek yerleri tercih et derim yada yeni açılan bölümleri ve durumun iyi ise İÖ seç derim şansın daha yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso_16

quote:

Orijinalden alıntı: on_line

Yani atıyorum benim diploma notum 72 ve 2010 yılı mezunuyum.Şimdi 2011 yılı mezunu 50 diploma notu aynı okul türü olan biri benden önceliklimi ?

Bende hala merak içindeyim. Kimseden net bi cevap çıkmıyor.

öncelikli. yeni mezunlar alındıktan sonra eğer açıkta yer kalırsa önceki mezunlar alınır. 2010 lar alındıktan sonra yer kalırsa 2009 lar alınır. Yani 2011 mezunlarının her türlü önceliği var. diploma puanının düşük olmasına bakılmaz 2011 mezunuysa öncekı mezunlara göre avantajlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_rappe

Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü Mezunuyum. Bu puan ile herhangi biryere girebilirmiyim. veya okul puanım ile 2 yıllık geçiş yapmayı düşünüyorum. kocaeli veya sakaryaya işletme muhasebe gibi bölümlere 2 yıllık geçiş ile geçme imkanım varmı sizce arkadaşlar?

eğer anadolu mezunuysan 2 yıllığa gitme şansın yüksek. ama şehir içi tabikide. Benim gibi ticaret mezunuysan anadoludakı adam 60 diploma notula akdeniz 2 yıllık SHUİ gider senin 80 diploma notun olur sen gidemezsin. :) ne kaadar saçma.

• Öncelikle şunu demek istiyorum ben bir ticaret meslek mezunuyum :)
    Bu sene mezun oldum. ygs ile gidebileceğimiz 4 yıllık lara hazırlandık ama bilen bilir bizdeki durumu yok staj dosyası, yok beceri eğitimi sınavı, yok staj gerçenten cok zor bir yıl oldu bnm için. Bide üni ye hazırlanmak gerçeten yordu beni. Ama sonuçta hepsinin araşında boğulup gidiyodum :) Beceri eğitimi sınavını yapılan 2. sınavda geçtım anca 45 le. bilen arkadaslar hak vericektir bu kadar saçma bi sınav olamaz gercekten.
    okul dönmi boyunca gittiğimiz staj da hayattan bezdırdıler resmen özel bi bankada staj yaptım. yani olay su değil genç iş hayatını görsün, tanısın, yardımcı olalım, bieyler öğretelim değil olay. Tamamen eziyorlar adamı. staja gittiğim hergun küfürederek gittim diyebilirim ve karşılıklı çıkar ilişkisi olduğu için okulda sızın yanınızda olmuyor tabi oda ezıyor :)

Arkadaslar ben antaya dan mezunum akdeniz SHUİ 2 yıllık düşünüyorum diploma notu 63 aöbp 245. Gecen sene bizim okuldan anadolu bolumunden bırı 55 dıploma notuyla buraya gitmiş ama ticaretten biri 76 notuyla gidememiş. ondan korkuyorum inş. gidebiliriz. okula gittim herkesin dilinde akdeniz SHUİ :) bakalım ne olacak. Eskişehir kabin hiz tercihyapmayı düşünüyorum buranın durumu nasıl su açıdan gecen yıllarda şehir dışından giden olmuşmu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmet41

@huseyin16 yok dostum kontejyanı yüksek yerleri tercih et derim yada yeni açılan bölümleri ve durumun iyi ise İÖ seç derim şansın daha yüksek
    Yeni açılan da istediğim yerlerde yok zaten iki bölüm düşünüyorum. Dış ticaret ve işletme yönetimi sonra bunlardan da olursa dgs ile işletme düşünüyorum tabi 4 yıllık yazdığım yerler gelmezse. Kılavuzda mesela 270 yazıyor diyelim benim puan 300 bunun gibi arada 30 puan fark olan yerler var.
  • arkadaşlar ygs-5 ile alan ulaştırma ve trafik hizmetleri diye bir bölüm var. direk geçiş hakkım var buraya. bu bölümle ilgili bilgisi olan paylaşabilirse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Acr hepsinin yanında puan ve öncelik kodları yazıyor. 2 yıllıklar tamamen meslek liseli öncelikli mi ? Bizim tercih edebileceğimiz bölümler yok mu düz lise mezunu olarak ?

Dikkatli bakarsan görüceksinki öncelik kodu olmayan onlarca bölüm var. Buralara öss puanıyla girebilrsin. Ha eğer istediğin bölümlerde yer yoksa ne yazıkki bölüm değiştirmekten başka yapacağın bir şeyde yok.
  • Acr tekrar inceleyeceğim birazdan. Dış ticaret bölümlerinden inşallah öncelik kodu olmayanlarda vardır. Kadir has üniversitesini heralde bu yüzden elemek zorunda kalacağım. Bu yıl 4 veya 2 yıllık illa bir yere gitmek istiyorum artık bölüm değiştiremem. Ama yine de öncelik kodu olanlardan da yazmayı düşünüyorum belki çıkar deyip..
  • bankacılık ve sigortacılık MYO

nasıl arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukul92

bankacılık ve sigortacılık MYO

nasıl arkadaşlar ?

Okurken boş durmayıp kendini geliştirirsen devamını getirirsen güzel bir bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

quote:

Orijinalden alıntı: seleq

Düz lise mezunu olup 2 yıllık myo tercih edince alaniçi mi bakçak alan dişimi ?
    atiyorum ygs 2 puanim ile ygs2 puani isteyen 2 yıllık myo yazicam. bu durumda düz lise oldugum ıcın alan ıcı / alan dısı hangısıne bakmam gerekir.?

düz lise çıkışlıların hepsi için alan dışı oluyormuş..Bende düz lise çıkışlıyım myo lardan tercih yaptım.

sadece meslek lisesi çıkışlılar alan içi görünüyormuş.

düz lise çıkışlılar direk myo tercih yapamıyor, ek konteyjanları beklemesi gerekiyor diye biliyorum. Direk tercihlerine myo ları yazdıysan geçersiz sayılabilir hocam onu bi araştır bence

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 19 Eylül 2012; 15:19:44 >
  • arkadaşlar bir sorum olucak.acaba adalet meslek yüksekokulundan hukuk fakultesine geçiş bahsedildiği kadar çok mu zor ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.