Şimdi Ara

mevcut plakayı yeni araca aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mevcut aracı satıp yeni araç alıyoruz diyelim. ama aynı plakayı yeni araca aktarmak istiyorum. bu işlem nasıl oluyor arkadaşlar? kaç gün içinde plaka düşüp yeni araca aktarılabiliyor? bilen var mıdır?
    cevaplar için teşekkürler.

• Plakayı vidalardan söküp diğer araca takıyoruz sonrada ölüm uykusuna yatıyoruz.
  • Kaç gün içinde oluyor tam bilmiyorum da, yeni aracı plakanın bağlı olduğu trafik şubesinin baktığı bölgedeki bir bayiden almanız gerekli. Kuzenim pek meraklıdır böyle şeylere, kendi ismine uygun plaka yaptırmıştı. Geçenlerde arabasını değiştirdi, aynı plakayı alabilmek için alakasız bir semtteki bayiden aldı arabayı. Her trafik şubesinin baktığı harfler var, bir plaka boşa düştüğünde ancak o şubeden alınabiliyor. Mesela "G" ile başlayan plaka almak istiyorsanız, o harfe de Beşiktaş'taki trafik şubesi bakıyorsa Kartal'dan o plakayı almanız çok zor.
  • cevap için teşekkürler.
    benim alacağım ilçe aynı. o konuda sorun yok.
  • Forumda konusunu görmüştüm, hatırlıyorum. Süreç biraz sıkıntılı ve meşakkatliydi galiba. Forumda aratmaya çalışın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 18 Şubat 2013; 13:09:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ ARACA PLAKA TAŞIMA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.