Şimdi Ara

Mezun olduktan sonra ogrenci gozukmek icin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, seneye universite'den mezun oluyorum mezun olduktan sonra da ogrenci gozukmek istiyorum. Bunun nedeni bir havayolundan olan pass bilet hakkim (1. derece yakinlara ucretsiz ucus hakki) gitmesin istiyorum. Bunun icin acaba acikogretime mi girmeliyim yoksa tekrar sinava girip bir tane devlet universitesine mi yerlesmeliyim, hangisi benim icin daha avantajli olur yorumlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xapproacher -- 2 Temmuz 2011; 22:51:42 >

• Yok mu fikir belirtecek bir insan?
  • OSS' nin suanki dengi neyse onunla yerlesebilirim diye dusunuyorum suan ITU'de 3. sinif ogrencisiyim.
  • Benim merakim avantajlari konusunda mesela hangisinin harci daha az olur, bir universiteye girip kaydimi dondursam daha mi iyi olur acikogretimde sinifta kalirsam ne olur vs.
  • Örgün olarak üniversiteye girersen harcın daha düşük olur.Aöf'te senelik 600 lira civarı.Örgünde harç parası bir dönem 100-150 arasıydı bir de öğrenim kredisi alırsın belki başbakanlık bursu çıkar belli olmaz aöf'te hiçbirini alamazsın.Örgünde harçlar değişiyor ama işletme-iktisat falan filan bölümlerin harcı düşük oluyor.
    Olmazsa gir dandik bir 2 yıllığa olsun bitsin.
  • Erkeksen askerligi yapmadan 2. Universite okuyamazsin en iyisi yuksek lisans yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

Erkeksen askerligi yapmadan 2. Universite okuyamazsin en iyisi yuksek lisans yap

Bunu bilmiyordum iste 20 yasindayim suan zaten. Hic bir lisansa giremiyor muyum askerlik yapmadan enteresanmis gercekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz internette bakindim da galiba soyle oluyor; universiteyi kazanip kayit yaptirmayi basarsaniz bile tecil edilmiyor askerliginiz, olmadi kaydolur askere giderim sonucta benim icin onemli olan ogrenci olma durumum. Universiteye kayit olmama engel var mi yok mu tam emin olamadim, gerci askerligi de hemen yapmali miyim onu bile bimiyorum bakalim hayirlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xapproacher

Biraz internette bakindim da galiba soyle oluyor; universiteyi kazanip kayit yaptirmayi basarsaniz bile tecil edilmiyor askerliginiz, olmadi kaydolur askere giderim sonucta benim icin onemli olan ogrenci olma durumum. Universiteye kayit olmama engel var mi yok mu tam emin olamadim, gerci askerligi de hemen yapmali miyim onu bile bimiyorum bakalim hayirlisi.

20 yaşında olduğuna göre 2 yıllık pkudun herhalde.4 yıllık okuduysan 2 yıl tecil isteme hakkın var yine üniversiteye başvurabilirsin.Tecil hakkını kullanırsın askerlik durum belgesini alır kaydını yaptırırsın.
    Bedava uçak bileti için bu kadar uğraşmaya değer mi?
  • 4 yillik okuyorum seneye mezunum. Deger bence ucak bileti icin gidilecek cok yer var okul nedeniyle kullanamadim haklarimi hic mezun olunca biraz gezmek istiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orijinalden alıntı: xapproacher

Biraz internette bakindim da galiba soyle oluyor; universiteyi kazanip kayit yaptirmayi basarsaniz bile tecil edilmiyor askerliginiz, olmadi kaydolur askere giderim sonucta benim icin onemli olan ogrenci olma durumum. Universiteye kayit olmama engel var mi yok mu tam emin olamadim, gerci askerligi de hemen yapmali miyim onu bile bimiyorum bakalim hayirlisi.

20 yaşında olduğuna göre 2 yıllık pkudun herhalde.4 yıllık okuduysan 2 yıl tecil isteme hakkın var yine üniversiteye başvurabilirsin.Tecil hakkını kullanırsın askerlik durum belgesini alır kaydını yaptırırsın.
    Bedava uçak bileti için bu kadar uğraşmaya değer mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.