Şimdi Ara

Mezuna kalanlar ne yapmayı planlıyolar şu an ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten kendi adıma ara ara iyi ki mezuna kalıcam diyorum bazen de sinirim bozuluyor. Planınız nedir ?

• Şuan uyumayı düşünüyorum ve en yakın zamanda bu dikik uyku düzenini düzeltmeyi düşünüyorum, akşam 10-10.30 gibi uyuyup sabah 06'da kalkanlara hep imrenmişimdir, Bunu 40 gece 40 sabah yapabilirsem ömür boyu devamı gelir.

Genel olarak zaten tüm yıl boyunca mezuna kalacağımı biliyordum. Yine de morali bozuluyor insanın, tutan bir yeri yazıp gidesi geliyor. Ama çalışma konusunda kendime güvendiğim için kalıyorum. Şu sıralar bana en gerekli şey ayağa kalkıp "This is Spartaaaaaa!!" dedirtecek motive edici hırs verici bir şey, bir şey işte ı şey ne bilmiyorum ama o şey gerekli. Video olur başka bir şey olur keşke hırs hapı olsa içer içmez spartayı fethetmeye götürecek kadar hırs verse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    al benden de o kadar. aynı düşünüyoruz. hedef neresi
  • düşünüyoruz ya hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Şuan uyumayı düşünüyorum ve en yakın zamanda bu dikik uyku düzenini düzeltmeyi düşünüyorum, akşam 10-10.30 gibi uyuyup sabah 06'da kalkanlara hep imrenmişimdir, Bunu 40 gece 40 sabah yapabilirsem ömür boyu devamı gelir.

Genel olarak zaten tüm yıl boyunca mezuna kalacağımı biliyordum. Yine de morali bozuluyor insanın, tutan bir yeri yazıp gidesi geliyor. Ama çalışma konusunda kendime güvendiğim için kalıyorum. Şu sıralar bana en gerekli şey ayağa kalkıp "This is Spartaaaaaa!!" dedirtecek motive edici hırs verici bir şey, bir şey işte ı şey ne bilmiyorum ama o şey gerekli. Video olur başka bir şey olur keşke hırs hapı olsa içer içmez spartayı fethetmeye götürecek kadar hırs verse...

aralık ayında o spartayı istersin
    ilk mezuna kalışınsa git çalış kardeş neyi bekliyrsn vahiy gelmeyecek yukardan
    motivasyonu içinde ara sana bir tavsiye

• En zayif oldugum ders mat icin trigoyla basladim ve bitirdim su an dogru analitigi calisiyorum.ondan sonra turev integrali bitirip cebime koyduktan sonra ygs lys ortak gitmeyi dusunuyorum.agustosun yarisina kadar fizikte mekanigi bitirip su igrenc elektrik konusuna gecicem.geometrim de cok kotudur 5net yaptim lys de :)) birey a ile basladim bittikten sonra simetri arti birey b dusunuyorum.mf4 um bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWalker -- 1 Ağustos 2016; 9:47:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YGS'ye ufak bi göz atıp Lys konularına daha sağlam girmeyi planlıyorum.
    Bu hafta içinde ufak ufak çalışmalara başlayacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.