Şimdi Ara

MEZUNA KALANLAR TOPLANIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışmalara başladınız mı hedefleriniz neler_? bu sene kaç bindeydiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Öz -- 18 Temmuz 2014; 18:55:54 >

• Reis ben daha başlamadım 57 K TM ( sayısaldım aslında ) ( Sayısal 110 K ) bu sene tmden hedef ilk 15 K
  • Tercihlerden sonra katilabilirim araniza kalirsam da Agustos 15 yada Eylul gibi baslarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalirsam bayramdan sınra baslicam

• hedef 20k erkenden başlamak lazım ama ramazanlık baya zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdrpdrr

Tercihlerden sonra katilabilirim araniza kalirsam da Agustos 15 yada Eylul gibi baslarim

quote:

Tercihlerden sonra katilabilirim araniza kalirsam da Agustos 15 yada Eylul gibi baslarim

geç olmaz mı ?
  • 2 hafta önce başlamıştım. Ama öyle ağır bir çalışma değil ygs matematik soru çözümü + türkçe paragraf ve kitap okuyorum. 20 günlük bir tatil ardından sıkı bir çalışmaya başlamayı düşüyorum. Tatilim sırasında ygs sözel hallettiğim kadar halledicem maksat boş geçmesin. Tatil dönüşü Ağustos 10 gibi LYS başlarım.
  • 3. kez hazırlanıyorm.. 3 gün önce basladm..hedef ilk 2k. bu sene hukuk yazmayıp tıp için kaldım. bu da tek tesellm.. hukuk geliyodu gitmedm havaları falan :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan2144

3. kez hazırlanıyorm.. 3 gün önce basladm..hedef ilk 2k. bu sene hukuk yazmayıp tıp için kaldım. bu da tek tesellm.. hukuk geliyodu gitmedm havaları falan :))

SINAVA HAZIRLANMAK bir nevi hobi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Öz

quote:

quote:

geç olmaz mı ?

Hocam cogu kisi sorduklarim hukuk,pdr iyi iibf kazananlar bu zamanlar baslamislar.Eger derece asiri kotuyse erken baslanmali.Benim 58k sinavda aksilikler yasadim daha da iyi olabilirdi o yuzden cok sıkmiyorum zaman bol bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

geç olmaz mı ?

Hocam cogu kisi sorduklarim hukuk,pdr iyi iibf kazananlar bu zamanlar baslamislar.Eger derece asiri kotuyse erken baslanmali.Benim 58k sinavda aksilikler yasadim daha da iyi olabilirdi o yuzden cok sıkmiyorum zaman bol bence

evet öyle hocam eğer hedef 10k-20k altındaysa şimdiden başlanılmalı birde şu var çalımaya tekrar alışmak 2 ay tatile alışmak 5sk

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geç olmaz mı ?

evet öyle hocam eğer hedef 10k-20k altındaysa şimdiden başlanılmalı birde şu var çalımaya tekrar alışmak 2 ay tatile alışmak 5sk

Hocam yanlis anlattim galiba bu zamanlar dedigim agustos 15-eylul arasiydi.Ama simdiden baslayan cok yol kateder ben kalirsam gucumu sona saklamak istiyorum cunku bu sene biraktigim zamanlar oldu erken baslamak bana gore degilmis onu anladim

• bende bugün başladım türkçe ygs sonra mat ygs sonra kimya ygs sonra biyoloji ve fizik ygs bitircem 80 günde sonra başka bi program la devam etcem
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geç olmaz mı ?

Hocam yanlis anlattim galiba bu zamanlar dedigim agustos 15-eylul arasiydi.Ama simdiden baslayan cok yol kateder ben kalirsam gucumu sona saklamak istiyorum cunku bu sene biraktigim zamanlar oldu erken baslamak bana gore degilmis onu anladim

çok haklısnz hocam verimliliği sınava yakın zamanda sabit tutmak arttırmak yaz döneminde başlayan öğrenciler için baya zorlaşan bir iş

• Sıktı artık bu konular

• quote:

Orijinalden alıntı: Ging_Gral

bende bugün başladım türkçe ygs sonra mat ygs sonra kimya ygs sonra biyoloji ve fizik ygs bitircem 80 günde sonra başka bi program la devam etcem

eğer mezunsanız ygs+lys gitmeliyiz çünkü gecen seneden anşalıldığı üzere ygs varken lys çalşmak zor oluyor
  • M.Öz M kullanıcısına yanıt
    ygs bitmeden lys ye başlamak mantıksız olur ama ygs biterse lys için altyapı da olur zaten yazın çalıştığım için ygs sonrasında lys + ygs denemesi şeklinde gitmeyihedefliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ging_Gral

ygs bitmeden lys ye başlamak mantıksız olur ama ygs biterse lys için altyapı da olur zaten yazın çalıştığım için ygs sonrasında lys + ygs denemesi şeklinde gitmeyihedefliyorum

lys türev+integral+organik+elektrik baba konulardır en az +15-20 garantisi verir yazın bunlara baksan bile çok artın olur ygs siz lys olur mu deme oluyor şahsen ben lys ile ygs sıralamamı 240k ileri çektm çalıştınmı dersen mat+bio sadece fizk kmya 2-3 net ygs ye çalşmadım çok
    ygs2--->340k
    mf3--->100k ( fizik ve kimyaya çalışmadığım için (fizk2netkimya5net) seneye kalmaya karar verdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Öz -- 18 Temmuz 2014; 19:44:36 >

• M.Öz M kullanıcısına yanıt
    sende haklısın ama ben 80 gün böyle gidicem sonra zaten ygs çalışmicam ama sen sürekli çalışıcaksın
    80 gün sonra ygs tekrar + ygs denemesi + fulll lys çalışcam yani lys yide bitircem HEDEFİM TIP
  • Ging_Gral kullanıcısına yanıt
    benim ygs zaten yarıdan yarıya bitti lys+ygs yürtmeye çalışıyorum bakalım hayrlısı sizde başarılar hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.