Şimdi Ara

Mezuna Kalımmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk Denememii Geçen Yıl Martta Olmuştum 15 Netim Vardı Toplam Şimdi En Son Zaman Denemesinden 83 Netim Vardı Hedefime Uzağım Mezuna Kalıyımmı

• Gerek yok 70 gun var ygs yi halledebilirsin rahatca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mezunum, zannımca her insanın psikolojisi bunu kaldırmayabilir.Bildiğin bitkisel hayat.Oturun akıllı akıllı çalısın seneye meneye yaş o iş

• Aynı durumdayım senle çalışma süremi etkilemiyo bu psikoloji ama mezuna kalcağımı biliyorum.
  • Kal derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aylar konuşmak güzel sanki çok kolaymış gibi mezuna kalıyım dersin ama yazın işler çok değişiyor. pişman olursun. 80 küsür net yapıyorsan şu an gerçek ygsye kadar artar o.. ki olmadı lys ile durumu kurtarabilirsin
  • Hemen boş vermemen lazım. Sınava kadar hala var, eğer motivasyonunu toplarsan neden yapamayasin ki? Asıl sınav Lys. Biz su an ygs daha yakin diye gereginden fazla korkuyoruz. Ikisine de dengeli çalışırsan yapabilirsin. Önemli olan mantikli davranmak ve pes etmemek. Mezuna kalirsan emin ol ki sadece 1 yılını kaybetmezsin. Çok daha fazlasını kaybedersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    # Mezuna kalmak #
    10 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK
    11 ay önce açıldı
    mezuna kalmak?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mezuna.kalırsam puanı yükseltememmi

• adam akıllı çalısırsan toplarsın kardeş 70 günde neler olur neler 0 değilsin ygs üstelik moral işi sınav anına bağlı zihnin açık olur akarsın sınavda bırakma son ana kadar gerekirse kal ama calısmıs olarak kal ki faydası olsun
  • 76 günde 115 i rahat geçersin bence otur çalış

• bence haziran'a kadar elinden gelenin en iyisini yap, sonuçlar açıklanınca düşün bu soruyu. eğer tüm çalışmana rağmen sonuç yine istediğin gibi gelmezse kalırsın bi sene daha. abartılan kadar kötü bi şey değil mezun olmak. ama şimdiden düşünme bunu, hiç bir şey bitmiş değil daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defol

bence haziran'a kadar elinden gelenin en iyisini yap, sonuçlar açıklanınca düşün bu soruyu. eğer tüm çalışmana rağmen sonuç yine istediğin gibi gelmezse kalırsın bi sene daha. abartılan kadar kötü bi şey değil mezun olmak. ama şimdiden düşünme bunu, hiç bir şey bitmiş değil daha.

Tm Saol Kardeşim Motive Etti Bu Beni

• Gerçekten cok zor bi durum, ben ygs den sonra tamam bitti deyip lysye bakmadim yazin da kendimi tatmin ettim daha iyi olurum diye, su an daha iyiyim fakat hayal ettiğinden daha kotutmus mezuna kalmak.otur calis 120 yi gecersin

• Suan ayni benim gecen seneli halimsin netlerin dahil. Ben su zamanlar biraktim 80-90 netten ne olur diye ama birakmayanlar son ay firladi resmen. İste o an cok pisman oldum keske 2 ay kendimi sıksaymisim bunlari dusunmek yerine dedim.. Mezuna kalmak kotu degil elbet puan artiyor ama stres 100 kat artiyor desem yeridir. Saclarim dokulmeye basladi stresten. Bunlari yasamak istemiyorsan ve pisman olmak istemiyorsan bu dusunceyi aklindan cikar dostum

• Gecen sene ygs de zamanlarda 80 net yapan arkadasim rize tipta 90 net yapan arkadasimsa kocaeli tipta simdi sen karar ver

• Elinden geleni yap da sonrasına bakarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.